07-06-08, 20:16
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA]
|
Furia din Ardeal
ptr inceput ...sal ! sunt din bv , am 18 ani...ce urmeaza? o toba sport , geamuri fumurii , niste jenti ...etc ...poate imi mai dati si voi niste sfaturi , idei. senq anticipat..
Last edited by chickenbv; 04-08-08 at 18:52.
|
|
|
07-06-08, 20:25
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Re: furia din ardeal
tineo cat mai originala fara tot felu de tampenii pe ea...daca vrei trantesteo mai aproape de asfalt...acum depinde si u ce vrei sa ii mai faci??
|
|
|
07-06-08, 20:25
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [DAEWOO] [RENAULT] [Old School Cars] [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Originally Posted by chickenbv
ptr inceput ...sal ! sunt din bv , am 18 ani...nu sunt un baiat "de bani gata" asa ca nu`mi pot permite prea multe din bugetul pe care il am , lucrez cu juma' de norma, da' bafta mea e ca lucrez intr`un service ...bla bla bla  ...ce urmeaza? o toba sport , geamuri fumurii , 2 dungi pe partea stanga , niste jenti ...etc ...poate imi mai dati si voi niste sfaturi , idei. senq anticipat
|
de unde din brasov esti ?
|
|
|
07-06-08, 20:29
|
|
Stage 3
|
scriitorilor
|
|
|
07-06-08, 21:57
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA]
|
Quote:
ptr inceput ...sal ! sunt din bv , am 18 ani...nu sunt un baiat "de bani gata" asa ca nu`mi pot permite prea multe din bugetul pe care il am , lucrez cu juma' de norma, da' bafta mea e ca lucrez intr`un service ...bla bla bla  ...ce urmeaza? o toba sport , geamuri fumurii , 2 dungi pe partea stanga , niste jenti ...etc ...poate imi mai dati si voi niste sfaturi , idei. senq anticipat
|
ati inebunit cu dungile voastre...  daca ii faci dungi incearca sa le faci cat mai drepte si decat pe capota,nu pe toata masina k arata urat...uite cum aveam eu p vremuri  la astea te referi,nu?
|
|
|
07-06-08, 22:20
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
cu ce ai facut stopurile asa?
|
|
|
08-06-08, 10:34
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by kapa_krs88
cu ce ai facut stopurile asa?
|
lac + niste vopsea...cred..nusht sigur..nu io le`am facut...o sa`l intreb pe ala maine si o sa`ti zic
Quote:
Originally Posted by razvanell
ati inebunit cu dungile voastre...  daca ii faci dungi incearca sa le faci cat mai drepte si decat pe capota,nu pe toata masina k arata urat...uite cum aveam eu p vremuri  la astea te referi,nu?
|
nu asa...o sa le vezi dupa ce le fac..poate sapt asta le rezolv
Last edited by Ja_Rule; 08-06-08 at 22:27.
|
|
|
04-08-08, 18:40
|
|
Stage 3
|
|
|
|
04-08-08, 20:07
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
1. Nu stiu de unde pana unde "furie"
2. Se zice "jante" nu jenti
3. In momentul in care ai dungi pe ea tre sa ie deja acuta sportiva (deci se recomanda dupa ce ii faci f multe modiicari -suspensie , roti..etc !
4. imi place masina ca e impecabila la tabla..vopsea.
5. Se stie ca folia , jantele si suspensia schimba cu 80 % aspectul masinii . Daca ai bani putini azi , nu-i arunca pe prostii..tine-i sa se mai adune sa-ti iei ceva frumos
Numai bine !
|
|
|
04-08-08, 20:51
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
1. Nu stiu de unde pana unde "furie"
2. Se zice "jante" nu jenti
3. In momentul in care ai dungi pe ea tre sa ie deja acuta sportiva (deci se recomanda dupa ce ii faci f multe modiicari -suspensie , roti..etc !
4. imi place masina ca e impecabila la tabla..vopsea.
5. Se stie ca folia , jantele si suspensia schimba cu 80 % aspectul masinii . Daca ai bani putini azi , nu-i arunca pe prostii..tine-i sa se mai adune sa-ti iei ceva frumos
Numai bine !
|
sal...am si io dreptu' la o replica nu ? 
1.50% dintr`e cei de la sectiunea "dacia" considera aceasta masina "o furie" si na...tre sa fiu si io pe stil fashion si sa am o furie...
2. cu "jentile" ...mai greseste omu'...stii cum e vorba aia " omu' cat traieste invata , iar cand moare ..."
3.faza cu dungile mi`a trecut de mult 
si la restu' ...ai perfecta dreptate
|
|
|
04-08-08, 21:30
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
sal...am si io dreptu' la o replica nu ? 
1.50% dintr`e cei de la sectiunea "dacia" considera aceasta masina "o furie" si na...tre sa fiu si io pe stil fashion si sa am o furie...
2. cu "jentile" ...mai greseste omu'...stii cum e vorba aia " omu' cat traieste invata , iar cand moare ..."
3.faza cu dungile mi`a trecut de mult 
si la restu' ...ai perfecta dreptate 
|
Asa, o mica sugestie, defapt un lucru pe care eu nu l-as face daca as fi in locul tau.NU as pune o toba sport...nu ii vad rostul aici.Doar ca sa sune ¨mai furios¨? Eu zic sa o lasi simpla, sa o cobori , un set de jante(dar nu cromate, ceva in genul pozei pe care o pun) si eventual un kit de caroserie (daca ai gasii ceva ca sa o latesti ar fi ideal).Repet asta as face eu, si nicidecum nu as incepe cu o toba sport.
|
04-08-08, 22:48
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
Bogdan, sa nu uitam ca omul a spus ca nu dispune de "malai" asa ca faza cu kitul ar pica din start. E si scump si-n plus , orice kit i-ai pune la dacia berlina ( si sunt scoase 2- 3 modele ) tot urat v-a veni (parerea mea), si-n plus omu nu si-ar mai folosi masina ca pana acum ci cu f f f f f multa grija evitand drumurile putin mai rele , iar iarna ar trebui sa-i gaseasca garaj s-o tina acolo ca altfel si-ar face-o praf(mai ales ca e din BV si la ei ninge destul 
Sfatul meu pentru tine Chicken este urmatorul : vorbeste cu morcov (tdh de ex.) poate-ti spune ce sa faci s-o lasi mai jos (mai ieftin), baga-te pe sub pielea lui SGM sau TDH sau altii care au umblat pe la motoare sa-ti spuna ce trebuie sa faci sa fie mai "furie" , pe Bogdan (NIG) cum s-o pastrezi clean , rafinata etc etc . Vezi daciile reprezentative de pe acest site si trage concluzii si intreaba pe cine vezi ca se pricepe la tuning .
90 % din parerile de pe acest site, chiar daca le zici ca ai buget mic sunt : jante daca se poate OZ de 40 mil setul , kit exterior (care costa cred minim 5 mil )sa nu mai poti merge cu ea decat in weekend cativa km , etc etc si tot felul de idei foarte costisitoare care nu se merita puse in aplicare la Dacie .
In general eu nu sunt cel care da sfaturi(sper bune) cum ti le-am dat tie dar mi-a placut foarte mult ca masina ta e curata , are o "linie" o culoare frumoasa si e pacat sa pui tiganii pe ea !
Numai bine !
|
|
|
05-08-08, 07:48
|
|
 Stage 5
|
frumoasa daciutza ta....B-61-KYS...aici iti dau dreptate
|
|
|
05-08-08, 19:09
|
|
Stage 3
|
Re: Furia din Ardeal
sincer...niciodata nu m`am gandit la un kit , mai bine vopsesc spoilerele la culoarea masinii...s`o las mai jos (cum a`ti zis voi ) , o folie...si cu jantele daca e sa gasesc ceva in 3 prezoane
|
|
|
|
|