Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-08-08, 03:58   #1
ozn_yakuza
BMW Driver

Stage 5

ozn_yakuza's Avatar

Member of:
[BMW]
[Street 4 Cars]
Default regretam disparitia daciilor TAU SGM

Deschid acest thread ca un semnal de alarma tras pt toti posesorii de dacii modificate care au o istorie in spate,mai oameni buni aveti grija de ele pt ca o sa devina din ce in ce mai rare si o sa aveti o deosebita placere cad, masina voastra va fi remarcata pe strada si se va vorbi de ea (,,ia uite frate ce dacie ,uite ma nu are clante la usi,mama ce motor o avea asta,ia uite frate l-a facut ala cu dacia,ma fi atent ce frumoasa e dacia asta.....etc,,) atunci o sa va dati seama ca nu ati muncit degeaba si ca banii investiti in masini nu au fost bagati degeaba,aveti grija de ele si pastrati-le ca sunt frumoase si din ce in ce mai rare.

Eu unul regret foarte mult disparitia celor 2 dacii SGM si TAU,regret foarte mult ca SGM 16 volti a ajuns la fier dupa o asemenea istorie in lumea curselor de strada si prin aceasta dacie ,robert(proprietarul,soferul si creatorul) a demonstrat multor oameni care credeau ca dacie nu e o masina care poate fi competitiva, ca si o dacie poate intrece la liniute un pasat ,un TT,un rechin,un opel si multe alte masini de bani multi cu soferi care au impresia ca masinile lor ar putea rupe orice masina pe sosea dar de multe ori au fost intrecuti de o dacie,pacat ca SGM-ul a fost vandut si apoi omorat la targoviste, de un copil fara experienta noroc ca robert a montat cusca de protectie in ea ca altfel saracul copil era in pamant.

Regret si disparitia daciei TAU care era prea frumoasa pt a fi dezmembrata si vanduta pe bucati dar din aceasta macar anumita lume a cumparat piese unicat dupa o dacie unicat care a aratat foarte bine ca si dacia poate fi modificata frumos si mult bun gust,pacat ca si aceasta a murit in urma hotararii proprietarului de a o dezmembra si de a o vinde pe bucati,pacat.

Imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu aceste afirmatii sau daca am ranit pe cineva cu unele amintiri care poate dor.

Postez niste poze memorabile cu aceste 2 dacii, ca lumea sa nu le uite ,pt ca putine dacii au fost si vor mai fi ca acestea:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2-buzau-IMG_7246.jpg
Views:	390
Size:	377.5 KB
ID:	612415   Click image for larger version

Name:	4724a0f694952IMG_0331.jpg
Views:	414
Size:	101.3 KB
ID:	612416   Click image for larger version

Name:	CIMG1393.JPG
Views:	304
Size:	944.4 KB
ID:	612417  

Name:	DSC00588.JPG
Views:	264
Size:	1.27 MB
ID:	612418   Click image for larger version

Name:	DSC01788.JPG
Views:	322
Size:	1.32 MB
ID:	612419   Click image for larger version

Name:	DSC05079.JPG
Views:	298
Size:	1.38 MB
ID:	612420  

Name:	etapa_2_2006_itc_brasov_001091_156.jpg
Views:	291
Size:	71.3 KB
ID:	612421   Click image for larger version

Name:	etapa_2_2006_itc_brasov_001116_499.jpg
Views:	279
Size:	87.7 KB
ID:	612422   Click image for larger version

Name:	Imag003.jpg
Views:	466
Size:	47.5 KB
ID:	612423  

Name:	IMAG0005.JPG
Views:	297
Size:	397.9 KB
ID:	612424   Click image for larger version

Name:	IMG_1801.jpg
Views:	257
Size:	150.8 KB
ID:	612425   Click image for larger version

Name:	IMG_1816.jpg
Views:	274
Size:	147.6 KB
ID:	612426  

Name:	P1120487.JPG
Views:	633
Size:	1.44 MB
ID:	612427   Click image for larger version

Name:	PIC_0411.JPG
Views:	262
Size:	425.3 KB
ID:	612428  
Faruri,motoare,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane, bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,plastice interior-motor,praguri,bari fata spate,geamuri,oglinzi,cauciucuri,butoane,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer,semnalizari,fete de usi,arcuri,amortizoare,carlige remorcare....
alexandruozn - idmess
0762472558 mobil 23/24h

Last edited by ozn_yakuza; 10-08-08 at 04:04.
ozn_yakuza is offline  
Old 10-08-08, 04:49   #2
Cristi_XP

Stage 5

Cristi_XP's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DACIA]
Default Re: regretam disparitia daciilor TAU SGM

In primul rand nu cred ca vreunu dintre ei si-a modificat masina pentru a fi aplaudat,remarcat.A facut-o din pasiune,si pentru ca asa i-a placut,plus ca putini sunt aia care realizeaza cata munca a fost depusa la o masina,ce sacrificii s-au facut,etc...

Cristi_XP is offline  
Old 10-08-08, 04:59   #3
anca2000

Stage 2

anca2000's Avatar

RIP both SGM&TAU,intradevar recorduri impresionante pentru "DACIA",si respect baietiilor care au investit atat bani cat si pasiune pentru a le aduce la performantele la care au ajuns... dar cum poti sa afirmi ca dacia e o masina competitiva? si ca intrece la liniute masinile enumerate mai sus? nu chiar asa sta treaba pentru ca Dacia nu a contribuit cu absolut nimic la motorul de 1.8 16v,si nici la restul modificarilor care le-au adus binemeritatele laude
anca2000 is offline  
Old 10-08-08, 08:53   #4
BTL-gordini

Stage 5

BTL-gordini's Avatar

Member of:
[DACIA]

Intra-devar SGM-ul a fost o masina puternica cu referire la ce putea Dacia inainte de transformarea ei intr-un bolid,nu exagerez zicand bolid dar la apropae 200cp ce sa fie caruta.Vreau sa zic un lucru f.important pe care multi nu-l cunosc si multi au trect de la dacii la masini straine.O dacie nu franeaza cum e una cu ABS,o dacie nu are atea lucruri pe care le face insasi masinile straine,la dacie 90% soferul e cel care face totul si eu le-as da personal dacia sa o controleze la viteze de peste 100km/h sa vada cum e sa fi sofer si sa inveti multe lucruri,fara toate sistemele performante din ziua de azi de la masinile straine.Cinste celor ce au facut ceva si dupa care toti oamenii intorc capul.Bravooo baieti
BTL-gordini is offline  
Old 10-08-08, 10:03   #5
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Voi nu intelegeti niste chestii elementare...cum ar fi nevoia de bani pentru o evolutie normala ... poate cand o sa reusiti sa faceti o masina competitiva intr-un anumit fel gen WRC/TAU/SGM/MRU etc. o sa vedeti ca daciile se plafoneaza si ca la dacie mereu surubaresti cate ceva...nu te poti baza pe ea ca si masina cum te bazezi pe o masina straina si cel mai important esti mereu in evitarea politiei sa nu-ti ia talonul, sa nu te controleze la zgomot etc.!
Oamenii astia au pus pasiune in ce au facut, chiar crezi ca lui nu i-a parut rau ca i-a pilafit pustiul ala masina? iti zic eu ca regrete au fost...totusi s-au compensat cu ''bine ca am pus rollbar si ca am umblat la frane'' ca daca SGM era ca altii care le modifica si nu pun niste elemente de siguranta in ele pustiul ala nu mai exista ! si eu nu il blamez pe baiatul care a facut accident cu dacia SGM, practic pentru aia a cumparat-o, ca sa poata sa iasa in evidenta cu ceva mai rapid, mai furios...) motivul accidentului a fost in special ca SGM era masina pentru care n-avea experienta necesara si conducea periculos intr-o masina pe care nu o cunostea indeajuns.

Last edited by SUPAPA_Jr; 10-08-08 at 10:06.
SUPAPA_Jr is offline  
Old 10-08-08, 10:55   #6
ozn_yakuza
BMW Driver

Stage 5

ozn_yakuza's Avatar

Member of:
[BMW]
[Street 4 Cars]

eu am respect pt oamenii care au muncit la cele doua dacii smechere si eu consider ca oamenii care zic treaba ca ,,ce ma aia nu mai era dacie,ca era decat caroseria,,asta inseamna acea chestie, sa faci din kk bici si sa mai si pocneasca,oricum pacat ca au fost distruse,pacat.
ozn_yakuza is offline  
Old 10-08-08, 12:42   #7
ExtasY_A

Stage 2

asa se intampla cand masini modificate ajung pe mainile unor pustani care de`abia au luat sala si traseu
ExtasY_A is offline  
Old 10-08-08, 12:53   #8
Ja_Rule

Stage 5

Ja_Rule's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]
[Oltcit]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[Dacia Rally Team]
[VW]

deja discutia asta o ia pe alta latura ..
Ja_Rule is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -