baga 1.6 daca vrei sa faci ceva.....(si daca nici eu nu mai stiu ce zic........)
aprindere electronica ai ?
asta i-a zis toata lumea...sa bage 1.6 da numai are bani....(fiecare cu ale lui) si STIM ca STITI ce ziceti & are aprindere!
carb da-la mare 38/38 de ford v6
__________________ TRANSPORT AUTO & ASISTENŢǍ RUTIERǍ!!! 0721 157 976 !!!
ma se merge incet dar sigur cu treaba...am intampinat destul de multe probleme dar sper sa iasa totul la capat asa cum trebuie...maine incepe marea asamblare la motor si sper in curand sa fie pe masina
baga 1.6 daca vrei sa faci ceva.....(si daca nici eu nu mai stiu ce zic........)
aprindere electronica ai ?
aprindere am daia hoatza ) imi pare rau sa te dezamagesc dar nu am inca bani de 1.6 si asa m-a costa toata treaba asta destui bani...o vopseam si o spoilaream de dracii o lua...dar am ales calea asta si nu ma opresc...cand o sa ma plictiseasca destul de serios o sa o fac
bv dac-ule tre sa dai o sticla de JB la final pe care bineteles ca o bem impreuna te popa fratele tau si te astept pe strada sti u la ce ma refer
[size=1]logan 1.5 DCI sold | e36 cabrio 2.0 m52 sold |laguna 2 1.9 Dci sold |audi s3 1.8t quattro 209cp stock!!!sold | audi a3 1.8t sold | e36 coupe 2.0i m50>>>Sold | e36 cabrio 2.0i m52>>>Sold | fiat stilo abarth 170cp>>>Sold
e36 coupe 1.6 m43 individual>>sold |
opel astra bertone 1.8.16v<<<
| e46 sedan 2.0 D 150+<<< family member
| >>>e36 cabrio 2.8i - 99 >>family member