Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 28-12-10, 20:40   #1
VL-31-BOG
Dacia Driver

Stage 5

VL-31-BOG's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Modificare bara si mutare semnalizare

Salut,

Scuze daca mai exista un asemenea topic, vreau niste raspunsuri va rog.
Am o dacia 1310 TLX, cu bari de tabla/fier.. si am semnalizariile+pozitie in bara. Am facut rost de un kit complet ( bara fata, spate, praguri ) de plastic, si as vrea sa pun bara pe masina. Problema e ca eu avand semanlele in bara, as vrea sa gasesc o metoda sa nu ramana acolo.. pentru k nu`mi place cum da la aspect si + de asta nu vreau sa decupez bara. Am atasat pozele, prima exact cum am eu masina si a 2-a cum este bara.
Si vreau sa pun si proiectoare, deci bara o sa trebuiasca decupata o data.. si nu as vrea se o aglomerez cu prea multe becuri si lumini.. vreau ceva simplu.. dar in acelasi timp sa am si pozitie+ semnalizare.

Sunt recunoscator celor care imi dau idei !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SDC15554.JPG
Views:	178
Size:	1.21 MB
ID:	1799514   Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	198
Size:	45.4 KB
ID:	1799515  
Old 28-12-10, 21:56   #2
Cosmin-SNR

Stage 5

Cosmin-SNR's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]
Wink Re: Modificare bara si mutare semnalizare

Quote:
Originally Posted by VL-31-BOG View Post
Salut,

Scuze daca mai exista un asemenea topic, vreau niste raspunsuri va rog.
Am o dacia 1310 TLX, cu bari de tabla/fier.. si am semnalizariile+pozitie in bara. Am facut rost de un kit complet ( bara fata, spate, praguri ) de plastic, si as vrea sa pun bara pe masina. Problema e ca eu avand semanlele in bara, as vrea sa gasesc o metoda sa nu ramana acolo.. pentru k nu`mi place cum da la aspect si + de asta nu vreau sa decupez bara. Am atasat pozele, prima exact cum am eu masina si a 2-a cum este bara.
Si vreau sa pun si proiectoare, deci bara o sa trebuiasca decupata o data.. si nu as vrea se o aglomerez cu prea multe becuri si lumini.. vreau ceva simplu.. dar in acelasi timp sa am si pozitie+ semnalizare.

Sunt recunoscator celor care imi dau idei !

1. Ai postat la sectiunea gresita, trebuie postat la zona tehnica dacia...
2. vezi ca jos acolo unde sunt acele suporturi pentru proiectoare sunt niste gauri... ai putea incerca sa le pui acolo

Bafta !

Bmw e34 525 TDS - P 2885 BB
My First Car: Dacia 1310 L DB 07 VNF back in business !
New Project Dacia 1310 AG-83-WRC
Cosmin-SNR is offline   Reply With Quote
Old 28-12-10, 22:04   #3
VL-31-BOG
Dacia Driver

Stage 5

VL-31-BOG's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Modificare bara si mutare semnalizare

Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR View Post
1. Ai postat la sectiunea gresita, trebuie postat la zona tehnica dacia...
2. vezi ca jos acolo unde sunt acele suporturi pentru proiectoare sunt niste gauri... ai putea incerca sa le pui acolo

Bafta !
1. Rog un moderator sa mute postul, si inca o data scuze !
2. Da, ar fi o varianta sa le pun jos .. pe langa proiectoare, dar as prefera sa le elimin.. si sa ajung cu pozitia in faruri ( in toate 4, dar cum, nu am idee ) si cu semnalizarea undeva pe ochelarul plasticului..
VL-31-BOG is offline   Reply With Quote
Old 29-12-10, 00:12   #4
Sonny™
BMW Driver

Stage 5

Sonny™'s Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[DreamWorks Club]
[Competitor CNCA]
[BMW]
[SKODA]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
1. Rog un moderator sa mute postul, si inca o data scuze !
2. Da, ar fi o varianta sa le pun jos .. pe langa proiectoare, dar as prefera sa le elimin.. si sa ajung cu pozitia in faruri ( in toate 4, dar cum, nu am idee ) si cu semnalizarea undeva pe ochelarul plasticului..
vezi ca ti.ai dat singur un raspuns, semnalizarea poti sa o pui pe ochelar intre faruri, iar la pozitie, daca vrei ceva frumos incearca angel eyes...
Sonny™ is offline   Reply With Quote
Old 29-12-10, 00:17   #5
VL-31-BOG
Dacia Driver

Stage 5

VL-31-BOG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Sonny™ View Post
vezi ca ti.ai dat singur un raspuns, semnalizarea poti sa o pui pe ochelar intre faruri, iar la pozitie, daca vrei ceva frumos incearca angel eyes...
de kit de angel eyes nu am bani . Am vazut ceva pe net despre cum sa faci tu acasa acel angel eye .. dar nush.. cu ce altceva ar merge prins un bec/led acolo in far.. trebuie si soclu,si gaurit farul.. nush.. nu am idee ce as putea face in acest sens. cum sa mut semnalele din bara
Old 30-12-10, 00:03   #6
bv58bar

Stage 5

bv58bar's Avatar

parca erau 50ron/set de 2 buc angelurile si poti sa pui un set alb pt pozitie si un set galben pt semnalizare. pui semnalizarea ori in farul din interior si pozitia in exterior sau invers.....
l-a varianta asta ma gandesc eu de mult dar nu am apucat s-o pun in practica niciodata...
Old 30-12-10, 00:41   #7
VL-31-BOG
Dacia Driver

Stage 5

VL-31-BOG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bv58bar View Post
parca erau 50ron/set de 2 buc angelurile si poti sa pui un set alb pt pozitie si un set galben pt semnalizare. pui semnalizarea ori in farul din interior si pozitia in exterior sau invers.....
l-a varianta asta ma gandesc eu de mult dar nu am apucat s-o pun in practica niciodata...
Pff.. perfect dak as rezolva cu astea. Dar oare chiar atat sa fie angeleyesurile? si cum desfac farul.. ca am inteles k dak sunt de sticla.. nu prea merge.. k e turnata.. ceva de genu
Old 30-12-10, 17:15   #8
bv58bar

Stage 5

bv58bar's Avatar

Quote:
Pff.. perfect dak as rezolva cu astea. Dar oare chiar atat sa fie angeleyesurile? si cum desfac farul.. ca am inteles k dak sunt de sticla.. nu prea merge.. k e turnata.. ceva de genu
adevarat, risti sa spargi farul dar la 20ron bucata(fake-urile) ai putea incerca.
eu vroiam sa le pun pe exteriorul farului dar am inteles ca nu ar lumina ....
bv58bar is offline   Reply With Quote
Old 30-12-10, 17:19   #9
VL-31-BOG
Dacia Driver

Stage 5

VL-31-BOG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
adevarat, risti sa spargi farul dar la 20ron bucata(fake-urile) ai putea incerca.
eu vroiam sa le pun pe exteriorul farului dar am inteles ca nu ar lumina ....
Da ar merge.. dar mi`e frica sa imi bag nasu la faruri si vrand sa fac ceva frumos.. ma aleg cu paguba. Oricum am un far care l`am schimbat.. si ma duc sa ma uit dak si cum merge sa scot sticla.
Pe exterior nu lumineaza si + de asta.. poate ma trezesc intr`o zi.. fara ele..

Oricum mai astept idei. Ma duc sa verific cu farul schimbat si revin !
Old 30-12-10, 17:22   #10
bv58bar

Stage 5

bv58bar's Avatar

ai inteles gresit.
pe exteriorul farului, nu in fata lui!!! pe "lateralul" farului, acolo pe cm ala de sticla.
ar fi acoperit de ochelar, nici nu s-ar vedea ziua
in fine e doar o idee dar vroiam sa o intelegi, spor
bv58bar is offline   Reply With Quote
Old 30-12-10, 17:32   #11
VL-31-BOG
Dacia Driver

Stage 5

VL-31-BOG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
ai inteles gresit.
pe exteriorul farului, nu in fata lui!!! pe "lateralul" farului, acolo pe cm ala de sticla.
ar fi acoperit de ochelar, nici nu s-ar vedea ziua
in fine e doar o idee dar vroiam sa o intelegi, spor
Cu mare atentie si rabdare ar iesi sticla, la cald ... are o pasta gen silicon care o tine... chiar o sa incerc sa scot sticla..

" pe exteriorul farului, nu in fata lui!!! pe "lateralul" farului, acolo pe cm ala de sticla. " - ar merge.. dar nu o sa se vada pt k vine acoperit de ochelar... cred ca singura metoda e in far.. cu grija desfacuta sticla.
Old 03-01-11, 13:35   #12
VL-31-BOG
Dacia Driver

Stage 5

VL-31-BOG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Cred ca am rezolvat problema semnalizarii si a pozitiei ... nu le elimin din bara, dar le fac mai discrete, ca in poza. Si cred ca e cea mai ieftina metoda.. imi trebuie doar 4 Semnale de aripa. Dar gasesc si asa cu dispersorul alb ? Oricum este cea mai prioritara varianta asta. Poate mai primesc vre`o idee.. sau mai gasesc ceva !
Attached Thumbnails

Name:	1.jpg
Views:	190
Size:	11.6 KB
ID:	1805845  
Old 03-01-11, 14:59   #13
Thomas Everywhere

Stage 5

Thomas Everywhere's Avatar

decat sa te mai complici...ia faruri de CN1 de la dezmembrari ca e la o aruncatura de bat de tine si semnale de aripa si masca..mai ales ca merg de minute pe modelul tau fara prea multa bataie de cap tragi firele de semnalizare sus, cele de pozitie in far, pui firele de la faza lunga si scurta pe un singur bec si o sa se imbine perfect cu bara aia de o ai tu. Poate ii pui si un set de proiectoare CN originale ca se gasesc prin Remat si o faci frumoasa. Si asa modelele astea sunt pe cale de disparitie..daca vrei te ajut
Acum depinde de tine ce-ti place, daca vrei poti sa le faci si pe astea..dar sincer cat te ducie angel eyes-u si sunt si pretentioase sa nu-ti intre apa in ele ca sa fac urate si farurile alea nu prea tin ele...mai ieftin iesi cu un front look CN1.
Attached Thumbnails

Name:	asftrag.jpg
Views:	145
Size:	239.7 KB
ID:	1805919   Click image for larger version

Name:	4ca36cee99228882ab65d28c8.jpg
Views:	120
Size:	20.0 KB
ID:	1805920   Click image for larger version

Name:	Dacia-1310-1310-TLX.jpg
Views:	103
Size:	259.8 KB
ID:	1805921  

Old 03-01-11, 21:29   #14
VL-31-BOG
Dacia Driver

Stage 5

VL-31-BOG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Da Ionut, dar faza e ca eu am semiaripi ca in prima poza... pentru asemenea faruri nu trebuie semiaripi si masca ( partea de tabla din fatza) pentru faruri d`astea?( poza 2 )
K m`am gandit si la varianta asta.. dar nush cum ies mai bine.. k asa trebuie sa cumpar faruri, semnale de lateral + masca dintre faruri..+ semiaripi+ masca de tabla..
Cum sa se prinda altfel? Nu stiu cum e mai bine. Voi ce ziceti?
Attached Thumbnails

Name:	motor 1.jpg
Views:	101
Size:	51.4 KB
ID:	1806544   Click image for larger version

Name:	motor 2.jpg
Views:	126
Size:	40.6 KB
ID:	1806545  
Old 03-01-11, 21:50   #15
Thomas Everywhere

Stage 5

Thomas Everywhere's Avatar

aaa, am uitat ca tu ai modelul vechi caroserie 1300 si nu CN...da asa e iti trebuie semiaripi si grilaju din fata de prindere al farurilor, masca, semnale aripi, si cred ca si alte aripi....deh nu stiu ce sa zic despre asta...oricum la remat nu cred ca costa mult maruntisurile, doar astea ce sunt semiaripi, aripi si masca de metal din fata...dar jur ca ar da mai bine cu faruri de CN1..Nah...acum depinde ce vrei sa faci, daca nu vrei sa faci atata schimbare poti pastra aceeasi fata, dar sa o faci in stilul asta :> si tot arata misto asa si nu mai pui bara aia de plastic. O lasi tot classic, prelungire din aia gasesti la remat e plin de ele am vazut tot de la acelas model ca al tau. Dar mi se pare ca si la asta trebuie alte aripi dupa cum vad in poza ta si pozele astea.
Attached Thumbnails

Name:	194.88.148.40.jpg
Views:	162
Size:	141.2 KB
ID:	1806567   Click image for larger version

Name:	d-vert.jpg
Views:	128
Size:	403.6 KB
ID:	1806568  

Last edited by Thomas Everywhere; 03-01-11 at 22:00.
Thomas Everywhere is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -