24-08-09, 11:21
|
|
Dacia Driver
Stage 1
Member of: [DACIA]
|
BV-04-NNM
Aceasta e masinuta mea , deocamdata nu e in stare prea buna da incerc incentu cu incentu sa o repar. Nu prea ma pricep eu cine stie ce asa ca orice idee/sugestie/sfat e bine venit
Masinuta e din 98 dar de aproape jumate de an nu prea a fost miscata din loc si acum mam tot gandit sa incerc sa o reconditionez si sa mai modific cate ceva pe la ea. Momentan incerc sa ii dau toata rugina jos de pe ea , sudata pe unde trebe apoi data cu grund si antifonata.
|
|
|
24-08-09, 11:43
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Old School Cars]
|
Re: BV-04-NNM
salutare si bine ai venit pe 4t
ai putea sa incepi prin a spala motorul ala, este incredibil de murdar
ce intentionezi cu masina asta? vrei doar aspect sau motor sau amandoua?
|
|
24-08-09, 11:49
|
|
Dacia Driver
Stage 1
|
motorul intentionez sa il schimb da pana o sa ajung acolo mai dureaza ca deh nu sunt bani si momentan eu nu lucrez asa ca ce ma mai ajuta tata cu banii.
Deocamdata ma chinui sa ii scot toata rugina de pe ea. Planuri am cu ea da sa fie bani.
|
|
|
24-08-09, 13:14
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
pai zi si tu cam ce ai de gand cu ea ca sa ne facem o idee, cam la ce motor te.ai gandit...?
|
|
|
24-08-09, 13:18
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
man..din ce poze ne arati tu nu prea vedem rugina. Masina arata relativ ok, dar se vede ca s-a lucrat deloc la ea ...farurile stau ca naiba, motorul ala zici ca ai aruncat ulei intentionat pe el. Primu lucru pe care ti l-as recomanda, ar fi un garaj. Vad ca stai la casa
|
24-08-09, 14:19
|
|
Dacia Driver
Stage 1
|
garaju e mic si nu prea se poate lucra in el deaia am lasato in curte plus k in garaj isi tine tata masina si nu vrea sa o scoata de acolo 8-|, poze o sa mai pun diseara cu partile unde a fost mancata de rugina.
La motor ma gandeam un 1.4 turbo nu e nici mare si nici mic. La exterior in mare parte vreau sa o las cat mai simpla, pe spate ma gandesc sa nu ii mai pun para de plastic si bara de metal iar pe fata nu stiu inca cum sa o fac. In mare cam vreau sa inlocuiesc toate piesele : suspensii , punti , frane , planetare tot iar in interior vreau sa o izolez fonic probabil o sa ii schimb scaunele, o sa ii pun alta mocheta. In mare cam asta vreau , cat o sa reusesc sa fac din ce miam propus ramane de vazut
|
|
|
24-08-09, 15:29
|
|
Dacia Driver
Stage 1
|
Si mai multe poze :P
|
|
|
24-08-09, 15:49
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
si zimi ca este din '98...
nu-mi explic cum putea sa se manance astfel...zici ca a carat saci de sare...
Referitor la ideea cu motorul TURBO...eu zic mai intai sa ii faci tabla calumea, si dupa aia incearca sa ii reglezi motorul asta...chiar nu are sens sa visezi la Turbo si altele...
|
|
|
24-08-09, 15:54
|
|
Dacia Driver
Stage 1
|
stiu , a intrebat Sonny ce planuri am pentru ea si eu am zis :P ce o sa apuc sa fac ramane de vazut dar deocamdata sa o vad cu tabla facuta calumea si dupaia o sa trec mai departe.
Masina chiar este din 98 si nu a fost folosita la carat dar nu a fost ingrijita cum trebe si reparatiile au fost facute doar de dragul de a spune k a fost reparata masina insa asta a fost facut de tatal meu , eu sper sa reusesc sa fac reparatii mai bune
|
|
|
24-08-09, 16:21
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
andi nu inteleg de ce te mai mira ca a ruginit asa tare.... tabla e subtire si proasta si nu a fost din fabrica protejata calumea, deci nu e de mirare
incearca sa cureti mai bine zonele.... vezi ca exista in comert o solutie care curata rugina, nu ma intreba nume ca nu stiu sati zic dar exista un astfel de produs relativ puternic....
|
|
|
24-08-09, 16:25
|
|
Dacia Driver
Stage 1
|
eu dau cu deruginol inainte sa dau cu grund si curata bine de tot rugina, daca stiti vreunu mai puternic sa imi ziceti si mie
|
|
|
24-08-09, 16:26
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
ala e atunci auzisem de o solutia asta dar nu stiam exact cum se numetse
|
|
|
24-08-09, 16:28
|
|
Dacia Driver
Stage 1
|
a mai fost ea tot asa curata si data cu grund si antifonata da taicamiu a vrut sa iasa cat mai ieftin si na facut calumea si deaia a ajuns in halu asta acum
|
|
|
24-08-09, 16:31
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Hyundai] [Opel]
|
Ai ceva de munca la ea s-o aduci pe linia de plutire!... Bafta!
|
|
|
24-08-09, 17:12
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
bafta in ceea ce ti.ai propus, ai oleaca de munca la ea dar usor, usor se pot face multe...asteptam poze de pe durata proiectului...
|
|
|
|
|