Quote:
Originally Posted by k4r4
mai curata contactele de la becuri, de la fire, asigura-te ca e totu la locu lui....si verifica si sigurantele. ia-le pe rand, de la baterie, pana la bec si n-ai cum sa nu dai de cauza problemei.
|
asta o sa fac sambata...dar cu firul ala negru?care vine de la mufa din dreapta de pe ceasuri....unde sa il conectez? ca el vine cazut acolo jos...dar nu foloseste la nimic,am vrut sa il conectez la + sa vad daca se aprinde dar e - si o sa vad sambata poate scot ceasurile sa le verific...calumea sa nu fie vreo rezistenta arsa,ca am mai patit asa...si iau niste smilghern din ala fin si dau pe toata suprafata sa luceasca...

si sper ca o sa mearga...
verifica si sigurantele. ia-le pe rand, de la baterie, pana la bec si n-ai cum sa nu dai de cauza problemei cum adica? sa iau la puricat toata instalatia electrica???? sigurantele stiu bine ca sunt bune,nu am avut probleme cu sigurantele....

cred ca s-ar putea sa fie ceva pe la mufele de la blocul de lumini....voi ce ziceti?? ca nu este blocul de lumini original si au fost facute ceva modificari pe acolo..

mai bine iau toate firele alea care au fost modificate la puricat si le verific pe toate sa nu fie vreunul rupt pe acolo....

poate cu putin noroc le repar,daca nu este din mufele de la blocul de lumini atunci scot ceasurile si pun ca am placuta electrica de ceasuri JAEGER si pun piesele astea romanesti pe placuta aia frantuzeasca,si trebuie sa mearga....daca nu este vreo buba prin instalatie,dar gasesc eu

ar fii pacat dupa atata munca sa nu mearga....