daca tot nu mai pune nimeni nik aici..pun eo niste poze cu un accident din iasi...de fapt urmarile accidentului se intelege ceva..nu am telefon bengos(mentionez)....masina s-a izbit intr-un stalp si apoi, ce se vede..
unu de 18 ani pe nume Andrei Hutanu a tras frana de mana in intersectia de la unitatea militara 01189, nu a stiut sa o controleze si a intrat in stalp.in masina se mai afla un coleg de-al sau si 2 fete pe care a vrut sa le impresioneze da nu i-a reusit.
unu de 18 ani pe nume Andrei Hutanu a tras frana de mana in intersectia de la unitatea militara 01189, nu a stiut sa o controleze si a intrat in stalp.in masina se mai afla un coleg de-al sau si 2 fete pe care a vrut sa le impresioneze da nu i-a reusit.
acu ajuns de la iasi....3.15h ,un accident groznik la intrare in podu iloaiei....niste cozi de masini de cred ca nu am vazut nikiodata...unu a intrat frontal intr-o dubita, s-a rasturnat si a luat foc,nasol cred ca vedem la stiri...de nu fost deja!!!!
ps: accident nasol tare de tot | pe iasului inainte de LUKOIL masina facuta cam varza din fericire soferu nu are nimic | maine poate incarc si o poza daca imi da simi:P