Salut, vreau sa ajung si eu la o intalnire cu voi sa schimbam cateva ideei, la ce ora si unde va intalniti? stiu de bancuta la apa grup, cum stiu ca sunte-ti voi? un pic mai multe detalii. ms
Dintre toate postate mai sus cel mai interesant ramane IS-ul MDD.Numai eu stiu ce rau mi-a parut dupa el cand eram de fata si nu era al meu.Interior recaro original.Doar ca nu avea lip-ul evo, angel eyes, avea jante style 32 pe 16 si nu avea suspensia montata.Insa propietarul observ are mare grija de el.Cat despre Ursii de drift, erau mult mai frumosi originali.....sleepers.
Imi arata cineva dintre voi o poza cu motorul de pe BMW-ul LLZ in configuratia actuala?Ma refer la cel de 2.3 170hp.Vreau sa vad ce tip de filtru sport foloseste.Se aude demential.Multumesc.
Imi arata cineva dintre voi o poza cu motorul de pe BMW-ul LLZ in configuratia actuala?Ma refer la cel de 2.3 170hp.Vreau sa vad ce tip de filtru sport foloseste.Se aude demential.Multumesc.
0758850933 suna-ma si ne vedem...ti-l arat sa il vezi. are filtru sport obisnuit doar ca evacuarea nu e asa groasa. si urla numai dupa ce intra vanosul
__________________ Nu rade de masina mea. Poate femeia ta e in ea.