Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Botosani

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-02-09, 18:17   #1
COCOBADAREL

Stage 2

COCOBADAREL's Avatar

Default atentie pt cei care au folii inchise pe fata

Aceasta rubrica se adreseaza celor care au aplicat pe deasupra foliei omologate pt gemurile fata cu transp 73%,folii cu transparenta mai mica.
In urma verificarilor registrului auto roman in colaborare cu politia rutiera s-au descoperit multe autoturisme in botosani cu folii mai inchise decat cele permise de lege adica cu transp 73%,pe geamurile lateral fata.In urma intelegerii dintre firma GAZ AUTO SRL BOTOSANI unic aplicator autorizat pt judetul Botosani,politia rutiera si registrul auto roman in luna februarie se va achizitiona un aparat de masurare a transparentei gemurilor autovehiculelor care va fi folosit pt stabilirea opacitatii gemurilor in trafic.
Reamintesc celor care inca nu stiu: pt folii neautorizate se ridica certificatul de inmatriculare si se dispune o amenda de 550 ron .
COCOBADAREL is offline  
Old 15-02-09, 15:56   #2
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
Default Re: atentie pt cei care au folii inchise pe fata

cam nasoala treaba.
ESPinoza is offline  
Old 15-02-09, 16:26   #3
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

De asta moare Romania??? De asta is toate accidentele de pe drumurile patriei?? DE ASTA??? De folia noastra??? Inca odata RUSINE POLITIA ROMANA!!! Voi nu aveti de cine sa va luati asa ca va luati de o folie amarata...ce sa mai spui...numai la noi e regimul asta al foliilor...ia sa vada domnii politisti din cei care fac accidente cati au folie??? pun pariu ca 1/20 probabil...si atunci nu din cauza foliei...da ei batman batman...off offf. Si bine ca ei pe masinile lor au voie sa aiba folie...ca deh...ei sunt mai presus de lege...
morpheusmaster is offline  
Old 15-02-09, 16:28   #4
COCOBADAREL

Stage 2

COCOBADAREL's Avatar

ai dreptate.dar traim in romania.
COCOBADAREL is offline  
Old 16-02-09, 14:15   #5
kiddo

Stage 5

kiddo's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
De asta moare Romania??? De asta is toate accidentele de pe drumurile patriei?? DE ASTA??? De folia noastra??? Inca odata RUSINE POLITIA ROMANA!!! Voi nu aveti de cine sa va luati asa ca va luati de o folie amarata...ce sa mai spui...numai la noi e regimul asta al foliilor...ia sa vada domnii politisti din cei care fac accidente cati au folie??? pun pariu ca 1/20 probabil...si atunci nu din cauza foliei...da ei batman batman...off offf. Si bine ca ei pe masinile lor au voie sa aiba folie...ca deh...ei sunt mai presus de lege...
ai dreptate...... crek suntem cea mai PENIBILA tara din lumea asta
kiddo is offline  
Old 17-02-09, 13:43   #6
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Iar faza care ati facuto voi botosanenii mi se pare super tare si belea!!! (un mare + de la mine...ma gandesc toata ziua la prostii dar asta nu mia venit in cap )...super tare...ma duc si eu si imi pun folie de aia autorizata...din partea mea sa imi puna si 100% transparenta (imi pun din aia securizanta)...si peste imi trag frumos cea mai inchisa posibila (nu chiar...ca ce e drept pe fata e bine sa o ai mai deschisa...e greu tare noaptea pe ploaie daca mai ai si folie )...dar oricum...imi trag folie semiblack...(cum am acum si cik e neautorizata)...si sa vad cap de creta ce drq o sa imi faca cand o sa ma opreasca...si o sa ii arat sticker in geam si foitza...si NA :P...ca am autorizatie :P>....poate 1/100 o sa aiba in curand pe masinute aparat din ala de masurat opacitatea (PENIBIL POLITIA ROMANA...de banii aia mai bine mai spalati masinile... ca faceti ceva mai util cu ei) si asa sanse mult mai mici sa raman fara talon...(si atunci cand vine la mine cu masuratoarea ii spun ca nu am actele...deci)...DRIVE SAFELY!!!

Serios politistule care citesti asta...tuningul nu e o crima, e o pasiune...iar noi astia "racery" care iti facem ziua fericita (ca iei si tu prima ca tiai facut planul la amenzi) mai mult suntem omorati pe strazi decat omoram noi pe altii si exemplele sunt cat lumea.
Old 18-02-09, 21:06   #7
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]

Degeaba le dai hartii si autorizatii si omologari ca pe ei nu ii intereseaza ca sunt mai presus de lege.
P.S.: La Kia scrie ca are 70% transparenta la geamurile laterale si 75% la parbriz, stock. Trebuie sa pun folie care sa faca geamurile mai transparente ca sa nu fie probleme?

Last edited by 3Xtreme; 18-02-09 at 21:12.
3Xtreme is offline  
Old 25-02-09, 16:12   #8
oliver

Stage 5

oliver's Avatar

Fratemiu a luat amenda pentru foliile de pe fata ( transparentza 73% ) cu toate ca erau omologate , a fost anulat certificatul de inmatriculare , o dat politia in judecata , o castigat si acum a depus politia recurs. Sa vedem ce o sa se intample , amenda era de 240 lei in 48 de ore .

Don't enter more fast in the curve if you have ESP
oliver is offline  
Old 25-02-09, 16:36   #9
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

cum sa fie anulat certificatul?
ESPinoza is offline  
Old 25-02-09, 16:37   #10
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Probabil retinut dorea sa spuna
Old 26-02-09, 21:41   #11
vlad87
Peugeot Driver

Stage 5

vlad87's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Vin caldurile, umbla lumea cu geamul dat jos sa nu mai bata la ochi )
vlad87 is offline  
Old 26-02-09, 21:43   #12
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]

Mai avem de asteptat pana sa vina caldurile. Oricum daca e cald exista si aer conditionat. Da e si asta o metoda sa nu atragi atentia.
3Xtreme is offline  
Old 26-02-09, 21:50   #13
vlad87
Peugeot Driver

Stage 5

vlad87's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Dar sunt si destui care si-au foliat negru la decapotabile.Merg cu capota jos si geamurile sus
vlad87 is offline  
Old 26-02-09, 21:53   #14
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]

Care ar face asa ceva? Cum sa mergi cu geamurile sus si capota jos, mai ales ca geamurile sunt fumurii? Au geamuri fumurii sa nu se vada, dar li se vede varful capului.
3Xtreme is offline  
Old 26-02-09, 22:17   #15
vlad87
Peugeot Driver

Stage 5

vlad87's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Am vazut 2 exemple :
- era una cu un opel tigra care umbla asa
- 2 bulangii "corduneanu" cu un bmw , tot la fel decapotat si foliat pana in gat

)
Pe ei nu ii opreste politia sa amendeze ?!
vlad87 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -