Iar faza care ati facuto voi botosanenii mi se pare super tare si belea!!! (un mare + de la mine...ma gandesc toata ziua la prostii dar asta nu mia venit in cap

)...super tare...ma duc si eu si imi pun folie de aia autorizata...din partea mea sa imi puna si 100% transparenta (imi pun din aia securizanta)...si peste imi trag frumos cea mai inchisa posibila (nu chiar...ca ce e drept pe fata e bine sa o ai mai deschisa...e greu tare noaptea pe ploaie daca mai ai si folie

)...dar oricum...imi trag folie semiblack...(cum am acum si cik e neautorizata)...si sa vad cap de creta ce drq o sa imi faca cand o sa ma opreasca...si o sa ii arat sticker in geam si foitza...si NA :P...ca am autorizatie :P>....poate 1/100 o sa aiba in curand pe masinute aparat din ala de masurat opacitatea (
PENIBIL POLITIA ROMANA...de banii aia mai bine mai spalati masinile...

ca faceti ceva mai util cu ei) si asa sanse mult mai mici sa raman fara talon...(si atunci cand vine la mine cu masuratoarea ii spun ca nu am actele...deci)...DRIVE SAFELY!!!
Serios politistule care citesti asta...tuningul nu e o crima, e o pasiune...iar noi astia "racery" care iti facem ziua fericita (ca iei si tu prima ca tiai facut planul la amenzi) mai mult suntem omorati pe strazi decat omoram noi pe altii si exemplele sunt cat lumea.