Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 05-10-09, 12:42   #1
GaLLaD3

Stage 2

GaLLaD3's Avatar

Member of:
[FORD]
Default sfaturi ! fiesta 1.4 tdci! tuning motor and body stile!

as dori ceva informatii! ce pot scoate de la motoru asta ! jantele sunt pe 17" , merita o alta culoare ?? ceva idei pt body kit , exceptand cele de pe site ! doar unu singur e acceptabil (J-style) , dar as dori si alte idei daca se poate si ceva idei pt culoare , grafitti, orice ... astept raspunsuri , ms mult !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	LGIM0007.jpg
Views:	152
Size:	1,016.1 KB
ID:	1114669   Click image for larger version

Name:	ford fiesta.jpg
Views:	192
Size:	48.7 KB
ID:	1114670   Click image for larger version

Name:	IMG_0542.jpg
Views:	118
Size:	1.71 MB
ID:	1114671  

GaLLaD3 is offline   Reply With Quote
Old 20-10-09, 15:02   #2
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]
Default Re: sfaturi ! fiesta 1.4 tdci! tuning motor and body stile!

parerea mea e sa nu te bagi la motor ca nu prea merita...eu zic sa-i pui folie , xenon ,capota din imitatie de fibra de carbon sau carbon (poate arata bine poate nu , incearca un virtual daca te intereseaza) , tot ce am scrie eu mai sus e sub 10 milioane si parerea mea ca o sa schimbe mult aspectul masinii .PS - daca te intereseaza un bodykit te poti uita la cel de ST!

si JOS ELERONUL , daca tot iti place pune-i unul de ST !
JunKer_hP is offline   Reply With Quote
Old 20-10-09, 17:32   #3
GaLLaD3

Stage 2

GaLLaD3's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: sfaturi ! fiesta 1.4 tdci! tuning motor and body stile!

Quote:
Originally Posted by JunKer_hP View Post
parerea mea e sa nu te bagi la motor ca nu prea merita...eu zic sa-i pui folie , xenon ,capota din imitatie de fibra de carbon sau carbon (poate arata bine poate nu , incearca un virtual daca te intereseaza) , tot ce am scrie eu mai sus e sub 10 milioane si parerea mea ca o sa schimbe mult aspectul masinii .PS - daca te intereseaza un bodykit te poti uita la cel de ST!

si JOS ELERONUL , daca tot iti place pune-i unul de ST !
https://forum.4tuning.ro/121-masina-m...ml#post2734625

deja mi-am bagat coltii in motor :-S!
e ok nu am probleme cu modificarile facute!
P.S.- AM DAT JOS ELERONUL! astept pe cel de ST
ms fain , mai astept si alte idei! iam adaugat arcuri ! garda scazute la sol 30mm, (Eibach)
GaLLaD3 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -