Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 27-07-08, 10:33   #1
icerw

Stage 3

Default ce material sa pun pe usi ?

am un peugeot 106 si vreau sa schimp materialu de pe usi ce ziceti ? masina e albastra sa pun albastru? si stie cineva cum sal aplic ca nu am idee uitati poza cum arata
e lipita dedesupt de materialu negru si pe margini e lipita la cald nush cum e facuta dar nu reusesc nici cum pls help
icerw is offline   Reply With Quote
Old 27-07-08, 11:01   #2
3S-FE

Stage 5

3S-FE's Avatar

Member of:
[FOTO]
Default Re: ce material sa pun pe usi ?

in primul rand ai sa vrei sa-l aplici nu sal aplici

iar materialul e dedesubt, sau mai pe romaneste sub materialul negru

ma rog, trecand peste astea

nu pune albastru ca o sa arate ca o manea, baga si tu un gri deschis, crem , gri grafit, ce-o fi, sa mearga cu ce mai e prin masina

cat despre aplicat, da fata de usa jos si mergi cu ea la tapiter sa ti-o coasa pe dos cu ata groasa, ca pielea pe masinile de fite
Old 30-07-08, 15:14   #3
VwCriss
VW Driver

Stage 5

VwCriss's Avatar

Member of:
[VW]

bai sa mor eu, in loc sa il ajuti pe baiat stai si conjugi verbul a f ute, pe bune mah, ce dreaq.
si .. in primul rand..
? cum poate o culoare sa arate ca un stil de muzica (albastru ca o sa arate ca o manea)
? nu bagi, ci aplici, pui, cosi, dar de bagat nu ai unde sa il bagi, decat.. (baga si tu un gri deschis), si mai ales sa bagi o culoare?...
? fata de usa nu se poate coase, si in nici un caz nu pe DOS.. ci poate pe spate, dar in schimb pe spatele panoului de usa se poate coase ..
? ce intelege 'nea gramatica' prin 'masinile de fite', ca acea cusatura de care precizezi tu in alineatul de mai sus, poate fi vazuta atat pe masinile de serie care de noi nu costa mai mult de 10000E, cat si pe masinile scumpe sau cu interior custom.
VwCriss is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 15:29   #4
VwCriss
VW Driver

Stage 5

VwCriss's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by icerw View Post
am un peugeot 106 si vreau sa schimp materialu de pe usi ce ziceti ? masina e albastra sa pun albastru? si stie cineva cum sal aplic ca nu am idee uitati poza cum arata
e lipita dedesupt de materialu negru si pe margini e lipita la cald nush cum e facuta dar nu reusesc nici cum pls help
si acum un sfat in ajutorul tau
scoate materialul textil care este lipit pe panoul de usa, fati un sablon din carton al locului ramas, foarte exact, dupa ce ai facut sablonul, cu o foarfeca foarte buna , mai decupeaza 2-3mm din conturul cate ti-a iesit, cumpara un burete foarte subtire, de grosimea unei lavete de spalat 3-4mm, si lipestel cu ceva de calitate pe cartonul decupat. Doar dupa 24 ore vei putea continua cu restul operatiunilor, caci cartonul trebuie sa se usuce foarte bine. Acuma poti aplica materialul tau, de preferat sa fie o pile sintetica, caci arata mult mai bine, la fel trebuie sa ai grija foarte mare si la culoare, materialul !!! NU SE LIPESTE PE BURETE, nai ales daca este material textil, deoarece adezivul patrunde si iese prin material. Materialul trebuie sa fie mai mare cu 3 cm decat sablonul de carton, si se va lipii doar pe spatele cartonului, pe partea fara burete, si se va intinse foarte tare. La fel se lasa la uscat 24 ore pana sa se lucreze mai departe cu el. In acest moment, poti aplica si cusaturile acele, si multe altele. Acuma poti sa il lipesti pe panoul de usa de la masina ta.
Succes!
Old 06-08-08, 01:45   #5
3S-FE

Stage 5

3S-FE's Avatar

Member of:
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by VwCriss View Post

fati un sablon

lipestel cu ceva de calitate

sa fie o pile sintetica,

se va lipii

si se va intinse

cusaturile acele,
bai individule, uite-te si tu ce tampenii ai scris

tu habar nu ai sa scrii si te-ai trezit sa ma ironizezi pe mine cu privire la modul in care ma exprim, mod care, desi nu tocmai formal , nu este in nici un caz incorect

data viitoare cand simti nevoia sa faci pe desteptul cauta-ti un prost mai mare ca tine, daca poti sa-l gasesti

P.S.

daca chiar mai simti nevoia sa imi raspunzi dupa gafa pe care ai comis-o, ai bunul simt si fa-o in privat

nu de alta da nu as vrea sa trebuiasca sa-ti cenzurezi injuriile pe care, neindoios, o sa le ai la adresa mea, sunt aproape convins ca esti genul de om care se apuca si injura cand ramane fara argumente
3S-FE is offline   Reply With Quote
Old 08-08-08, 15:54   #6
VwCriss
VW Driver

Stage 5

VwCriss's Avatar

Member of:
[VW]
Lightbulb Re: ce material sa pun pe usi ?

Memoriu d.lui 'profesor 3s-fe anonimul din brasov
Quote:
Originally Posted by 3S-FE View Post
bai individule, uite-te si tu ce tampenii ai scris

tu habar nu ai sa scrii si te-ai trezit sa ma ironizezi pe mine cu privire la modul in care ma exprim, mod care, desi nu tocmai formal , nu este in nici un caz incorect

data viitoare cand simti nevoia sa faci pe desteptul cauta-ti un prost mai mare ca tine, daca poti sa-l gasesti

P.S.

daca chiar mai simti nevoia sa imi raspunzi dupa gafa pe care ai comis-o, ai bunul simt si fa-o in privat

nu de alta da nu as vrea sa trebuiasca sa-ti cenzurezi injuriile pe care, neindoios, o sa le ai la adresa mea, sunt aproape convins ca esti genul de om care se apuca si injura cand ramane fara argumente

esti cam sigur pe tine, nu?
in primul rand acesta esteun thead al unui om care acerut ajutor shi nu un 'prof' de graamatica.
daca ai ceva de spus in ajutorul lui .. ok posteaza, daca nu fly.
in al doilea (nu doi-lea) rand acesta este un forum si aici lumea, ca si pe un chat, scrie repede si nu sta sa mai puna l-i-n-i-u-t-z-e la comentariile pe care le scrie zilnic.
shi (nu si) daca vrei cu adevarat sa te faci remarcat in lumea aia a ta.. cere si u (nu tu) sa ti te lase 4tuning sa faci un thread nou legat de LB romana shi gramatica ei, li poate ai sa mai faci shi unu legat de limbajul folosit pe chat-uri shi forumuri.
PS legat de injuraturi ("sunt aproape convins ca esti genul de om care se apuca si injura cand ramane fara argumente") cred ca nu ti-ai gasit omu, dar in schimb vad ca u esti unu dintraceia: "cauta-ti un prost mai mare ca tine, daca poti sa-l gasesti", shi uite ca l-am gasit, daca e sa o luam asa.(punct)

IMI CER OFICIAL SCUZE CATRE MODERATORI SI 'PROPIETARUL ACESTUI THREAD PENTRU OFFTOPIC'. NU VOI MAI POSTA AICI.

Multumesc.
Cristi

Last edited by VwCriss; 08-08-08 at 15:56.
Old 08-08-08, 16:54   #7
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

1. scrieti corect. Nu e atat de greu sa folositi corect gramatica limbii romane, pana la urma e limba noastra materna, nu?! O greseala de tastare mai merge, dar limbajul de mirc e pt mirc, nu pt forum.
2. VwCriss, chiar nu prea se intelege ce ai scris mai sus... fraze prea incurcate, fara semne de punctuatie, fara alineate...
3. incercati sa fiti on-topic, fara sa va certati.

Last edited by Geo_ZGA; 08-08-08 at 16:58.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -