Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 04-09-12, 23:02   #1
18BSV

Stage 5

18BSV's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default CULOARE JANTE?!

Astept parerile voastre.. eventual cei care se pricep la VT.. ce culoare ziceti ca ar merge la jantele mele.. la griu`ul meu deschis... ?eu m`am gandit la mai multe variante da nu ma pot decide.Alb,portocaliu,un fel de chrom.alb imi place dar sunt cam prea multe deja cu jante albe,So?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	123
Size:	425.6 KB
ID:	2543959  
Old 06-09-12, 11:44   #2
AndreiKMK

Stage 3

AndreiKMK's Avatar

Default Re: CULOARE JANTE?!

Din punctul meu de vedere decat sa le faci albe , mai bine le lasi gri , contrast oricum nu va fi si nici nu o sa aiba impact asupra aspectului general.

La un rosu spre visiniu te-ai gandit? Contrast cu argintiu exista si nu o sa faca nota discordanta nici cu stopurile.
AndreiKMK is offline   Reply With Quote
Old 07-09-12, 08:19   #3
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by 18BSV View Post
Astept parerile voastre.. eventual cei care se pricep la VT.. ce culoare ziceti ca ar merge la jantele mele.. la griu`ul meu deschis... ?eu m`am gandit la mai multe variante da nu ma pot decide.Alb,portocaliu,un fel de chrom.alb imi place dar sunt cam prea multe deja cu jante albe,So?
auriu, stil subaru
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-12, 11:54   #4
18BSV

Stage 5

18BSV's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by AndreiKMK View Post
Din punctul meu de vedere decat sa le faci albe , mai bine le lasi gri , contrast oricum nu va fi si nici nu o sa aiba impact asupra aspectului general.

La un rosu spre visiniu te-ai gandit? Contrast cu argintiu exista si nu o sa faca nota discordanta nici cu stopurile.
Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
auriu, stil subaru
Da alb nu le voi face.. iar rosu spre visiniu nu stiu nu prea imi place ideea.mai degraba portocaliu,eventual un fel de chrom.. sau aurii.. o sa vad..
18BSV is offline   Reply With Quote
Old 07-09-12, 17:38   #5
tm 63 flo

Stage 5

tm 63 flo's Avatar

Albastru deschis...o parere...
tm 63 flo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -