Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 17-03-12, 21:47   #1
VRS

Stage 5

VRS's Avatar

Member of:
[SKODA]
[AUDI]
Default Skoda Octavia

Salutare dragi colegi,

Vreau si eu niste sfaturi de la voi. Vreau sa-mi fac Octavia clean look, adica fara manere la usi, fara bandouri, portbagaj clean(ramane suportul de la numar). Ce parere aveti? Sa vopsesc masina mat sau lucios?. Mai vreau sa ii pun bara fata de RS si un set de jante si atat. Mi-am facut o imagine a masinii cum va arata si imi place dar nu stiu cum va da in realitate. In legatura cu sistemul de deschidere a usilor mai am nevoie doar de 2 piese care sunt ieftine in rest am tot.

O seara placuta,
Costin.
Old 18-03-12, 11:59   #2
stefan_lord

Stage 3

Default Re: Skoda Octavia

Salut! Ca posesor de skoda octavia, am cateva recomandari
1.renuntatu la bandouri, in special de pe bari poate fi o problema in timp, intrucat sub ele se afla suruburile care prind bara de caroserie
2.pt portbagaj, recomand sa prinzi numaru cu banda dublu adeziva in loc de suport de numar, arata mult mai bine si dispare riscu de a pierde numaru
3.in privinta vopsitului, ar trebui sa demontezi totu de pe masina pt a schimba culoarea total.......exista si varianta s-o colantezi intr-o anumita culoare, doar ca trebuie sa gasesti o firma f priceputa, altfel te vei trezi cu masina plina de apa la absolut orice ploaie sau vizita la spalatorie (colantarile facute repede si prost pot strica chedere si acoperi gaurile de scurgere din usi)
4.bara de rs ar fi bine sa o iei de pe o masina intreaga, nu de la dezmembrari, pt ca desi la prima vedere poate sa fie dreapta, cand o pui pe masina e posibil sa nu vina bine la colturi (in zona pasajelor de roata)
5.la jante, poti sa pui orice cat timp nu folosesti flanse adaptoare si distantiere. evident, nu cumpara jante sh revopsite de 1000 de ori, sudate, indreptate de 500 de ori sau replici facute in china / turcia.
6.mare grija cu sistemu de deschidere usi dupa ce renunti la manere, am vazut destule cazuri cand au ramas cu masina blocata sau au trebuit sa intre prin portbagaj ca s-o deschida.

cam asta ar fi sugestiile mele......spor la tuning.

Quote:
Originally Posted by VRS View Post
Salutare dragi colegi,

Vreau si eu niste sfaturi de la voi. Vreau sa-mi fac Octavia clean look, adica fara manere la usi, fara bandouri, portbagaj clean(ramane suportul de la numar). Ce parere aveti? Sa vopsesc masina mat sau lucios?. Mai vreau sa ii pun bara fata de RS si un set de jante si atat. Mi-am facut o imagine a masinii cum va arata si imi place dar nu stiu cum va da in realitate. In legatura cu sistemul de deschidere a usilor mai am nevoie doar de 2 piese care sunt ieftine in rest am tot.

O seara placuta,
Costin.
stefan_lord is offline   Reply With Quote
Old 18-03-12, 14:17   #3
VRS

Stage 5

VRS's Avatar

Member of:
[SKODA]
[AUDI]

1.Pai la prinderea barii am cam rezolvat-o ca am vorbit cu un tinichigiu sa-mi modifice prinderea astfel ca nu voi mai desuruba din exterior ci din interior.
2.La portbagaj ma gandeam cum e in poza atasata mai jos.
3.O colantez la firma unui prieten.
4.Bara de RS, o am, acum e montata aia originala(bara pentru iarna), ce-a de RS am verificat-o si vine bine pe masina.
5.Jante caut cu maxim 8,5j.
6.Sistemul de deschidere e aproape gata, mai am nevoie doar de acele actuatoare si e gata, noroc cu alarma care are functia de deschidere usa.

Mersi mult
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	194.88.148.41.jpg
Views:	149
Size:	50.2 KB
ID:	2367446  
VRS is offline   Reply With Quote
Old 18-03-12, 18:50   #4
VRS

Stage 5

VRS's Avatar

Member of:
[SKODA]
[AUDI]

O alta varianta ar fi sa modific o bara de FR sa se prinda la mine. Bara o iau de la un prieten care a lovit masina si a spart bara sus la emblema si si-a comandat deja alta bara.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	seat_leon_fr_20vt_aņo_2002_21152253.jpg
Views:	81
Size:	33.1 KB
ID:	2367740  
VRS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -