| Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile! |
19-09-10, 20:41
|
|
Stage 1
|
sugestie, idee, ajutor
as vrea sa modific bara unei masini, respectiv hyundai i30. as vrea sa arate ca in imaginile de mai jos. am inteles ca bara stock nu prea am cum sa o modific din cauza ca fibra nu adera la plastic, sau abs, (nu stiu din ce material este bara.)
imi recomandati vreun user al acestui forum care m-ar putea ajuta? proiectoarele pe care as vrea sa le pun in bara ar fi cele de megane 2.
doar partea de proiectoare as vrea sa o integrez in bara mea. restul nu mi se pare de bun gust.
|
|
|
20-09-10, 18:02
|
|
Stage 1
|
Re: sugestie, idee, ajutor
Quote:
Originally Posted by inspiron
as vrea sa modific bara unei masini, respectiv hyundai i30. as vrea sa arate ca in imaginile de mai jos. am inteles ca bara stock nu prea am cum sa o modific din cauza ca fibra nu adera la plastic, sau abs, (nu stiu din ce material este bara.)
imi recomandati vreun user al acestui forum care m-ar putea ajuta? proiectoarele pe care as vrea sa le pun in bara ar fi cele de megane 2.
doar partea de proiectoare as vrea sa o integrez in bara mea. restul nu mi se pare de bun gust.
|
nu-mi recomanda-ti pe nimeni care lucreaza in fibra? zona bucuresti, ploiesti, braila...
|
|
|
22-09-10, 21:36
|
|
Stage 1
|
Quote:
nu-mi recomanda-ti pe nimeni care lucreaza in fibra? zona bucuresti, ploiesti, braila...
|
inca mai caut
|
|
|
29-12-10, 06:55
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
|
|
|
02-01-11, 10:31
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
23-01-11, 18:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Baietii de la Tnt Tuning -> www.TntTuning.ro , ii poti gasi si aici / forum au un thread deschis.
|
|
|
23-01-11, 20:21
|
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Te pot ajuta eu cu o bara integral din fibra.
|
|
|
25-01-11, 15:43
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Yackone
Te pot ajuta eu cu o bara integral din fibra.
|
nu vrea toata bara modificata. as vrea sa fac doar ce se vede in fotografii. daca tu crezi ca poti face lucratura serioasa vorbim.
|
|
|
25-01-11, 15:45
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by jock
|
pana acuma, cei pe care mi i-ai recomandat tu mi s-au parut cei mai smecheri pe aici. mersi de link.
|
|
|
25-01-11, 16:12
|
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Quote:
nu vrea toata bara modificata. as vrea sa fac doar ce se vede in fotografii. daca tu crezi ca poti face lucratura serioasa vorbim.
|
Ghetto te poate ajuta cel mai bine cu ceea ce vrei tu... Eu lucrez numai cu piese integral din fibra de sticla
|
|
|
25-01-11, 18:25
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Yackone
Ghetto te poate ajuta cel mai bine cu ceea ce vrei tu... Eu lucrez numai cu piese integral din fibra de sticla 
|
mersi.
|
|
|
|
|