Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 05-07-10, 14:46   #1
dani369

Stage 1

Default spoilere vopsite

Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cum se pot vopsii spoilerele in asa fel incat sa nu cada vopseaua de pe ele dupa 2 luni?
dani369 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-10, 14:56   #2
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]
Default Re: spoilere vopsite

La o vopsitorie. Daca iti trece prin cap sa o faci cu spray, arunci banii pe geam.
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 05-07-10, 16:11   #3
dani369

Stage 1

Da acasa cu pistol de vopsit pot sa fac? niste etape pregatitoare pt vopsit imi dati va rog? Ca nu le stiu asa bn
Old 05-07-10, 16:18   #4
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

asta trebe sa cauti tu pe google. Eu nu pot sa te ajut. Spor.
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 06-07-10, 14:38   #5
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

inainte sa dai cu vopsea....trebuie sa dai cu ceva care sa faca vopseaua sa adere la suprafata de plastic.

Plastofix se numeste, si probabil mai sunt si alte denumiri in functie de firma producatoare.
De gasit gasesti la orice magazin de vopseluri auto.

dai cu plastofix pe plastic...si dupa aia poti sa dai cu vopsea, ca nu o sa se decojeasca
valib is offline   Reply With Quote
Old 07-07-10, 14:49   #6
dani369

Stage 1

Mersi mult. Astept sa nu mai ploaie si o sa ma apuc de treaba!!
Old 07-07-10, 20:53   #7
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

E aproximativ aceeasi chestie si cu plasticele din interior (numai ca stiu ca nu sunt supuse la intemperii/tembeli neatenti). Si legat de asta as avea o intrebare. Facusem demult rost de vreo 2 sprayuri diferite de plastofix deasta (nu mai stiu denumirea, dar exact rolul asta il avea). De ce totusi pe plastofix, vopseaua nu se aseza la fel de bine ca atunci cand dadeam direct pe plastic? Incombatibilitati intre vopsea si plastofix? Incercasem si direct pe plastofix si pe plastofix un pic dat cu smirghel... Asta la spray, cu pistolul nu am incercat....

@vali: ti-am urmarit un topic despre vopsit pe oltcitclub. Foarte folositor! Iti multumesc pe aceasta cale!
banzay is offline   Reply With Quote
Old 04-09-10, 13:21   #8
ct-13-SHP

Stage 5

ct-13-SHP's Avatar

Member of:
[Opel]

plostofixu'l sau sprit chit(prymer) face ca vopseaua sa adere mai bine pe suprafata pregatita de vopsit,este elementul de "prindere"intre vopsea si piesa care necesita a fii vopsita.