Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 20-04-06, 21:55   #1
cRbL

Stage 5

cRbL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[FOTO]
[4Tuning International]
Default Am nevoi ede parerile voastre, oferte, sfaturi etc..

Salutare, sunt nou pe 4tuning asa ca nu faceti mijto de mine dac mai gresesc unii termeni sau detalii tehnice...Ideea e ca vreau sa fac un tuning ( mai bine zis sa imi faca cineva ) pe o Dacia solenza..in mare ma gandesc doar la partea vizuala ( body kit, neon ceva, paintjob, nu viniluri sau alte kestii, cadrane, stopuri, led, faruri, pleoape, ect...tot ce tine de partea vizuala ) Ma intereseaza oferte, exemple concrete de proiecte sau de parti pt Solenza, preturi estimative, idei, sunt deschis la orice propunere...ma intereseaz cam ce se poate face si cam cat ma costa...multumesc sper sa primesc raspunsuri...o zi buna
cRbL is offline   Reply With Quote
Old 20-04-06, 22:19   #2
B-83-DAC

Stage 5

B-83-DAC's Avatar

Default Re: Am nevoi ede parerile voastre, oferte, sfaturi etc..

incearca si la rubrica de bazar oferte extinse care se afla pe acest site.Vei gasi acolo lucruri destul de folositoare si mai ales informatii unde anume gasesti si chiar persoane de contact...pana atunci spor la tunat si sa te tina portofelul pana te saturi de bagat bani in masina.Din experienta iti spun BANI O SA TOT BAGI DACA TE APUCI.Nu exista limita
B-83-DAC is offline   Reply With Quote
Old 23-04-06, 23:29   #3
dj01fad

Stage 5

din ce oras esti?
dj01fad is offline   Reply With Quote
Old 22-07-06, 22:25   #4
FastAce

Stage 3

FastAce's Avatar

junky,ajutama si pe pls(ca presupun ca te pricepi cu niste idei sau info)id meu taz_manian_ace
FastAce is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -