Cine ma poate ajuta cu niste imformatzii sau siteuri care sa ma invete cum sa imi fac ushile din fata sa se deschida ca la lamborghini!!! am vazut de cumparare kit da e 6000 $ .... eu vroiam sa imi fac singur balamalele dar nu gasesc pe nicaieri planuri pt asha ceva!!!!!
multumiri anticipate
Eu am auzit tot asha de 1500 euro, la turci cika e cel mai ieftin si montat si kit-ul cu totul , oricum prea belea sa se inchida usile asha Cel mai interesant ar fi sa vad un astfel de kit pe o berlina 1310 ))))))))))))
sigur se poate monta si pe dacia 1310 ptr ca balamaua aceea este destul de rigida si in primul rand pistoanele sau pistonul care actioneaza usa sunt destul de lente deci se exculde faza ca s-ar trantii usile din cauza greutatii.dar acum depinde ce pasionat va pune asa ceva pe dacia.
sigur se poate monta si pe dacia 1310 ptr ca balamaua aceea este destul de rigida si in primul rand pistoanele sau pistonul care actioneaza usa sunt destul de lente deci se exculde faza ca s-ar trantii usile din cauza greutatii.dar acum depinde ce pasionat va pune asa ceva pe dacia.
Pai tocmai asta e ideea omule macar asha sa se inchida usha perfect, ca oricum ar da-o astia cu usile pe verticala n-au reusit sa faca spatiul ala de-un deget pe care il fac astia la Pitesti ))))))))))