Salut am si eu un golf 4 1.6 16V din 2001 si in primavara vreau sa bag ceva banuti in el, as vrea ceva ce nu au toate gofurile, vreau sa il mai latesc cumva in spate, am tot cautat un eleron finut dar sport in acelasi timp si nu am gasit asa ca am in cap sa imi fac eu unul din spuma si chit sa imi spuneti doar daca merge, voi ce ati modifica la golful asta? veniti cu niste idei nu ff costisitoare, ma gandesc la un tuning usor care doar sa imi scoata golful din anonimat.
nu stiu exact ce gusturi ai si nu nu iti spun ce sa faci la masina
totusi iti dau un sfat.....renunta la stickeru` ala de pe luneta ca e de tot ..............
multe se pot face pe golf. uite cateva poze culese de prin diverse locatii. acuma fiecare are gusturile lui. ideea e sa faci masina sa iti placa tie...ca doar o faci pentru tine
ar merge sa o faci clean look, o alta parere personala ar fi sa dai jos aia de pe capota cu R32 si cele de deasupra parbrizului.. emblema/logo cum vrei tu sa o numesti si acea priza de aer.. nu prea merge acolo sper sa nu te superi
ehh nu ma supar man, inscriptia aia cu R32 nu o `voi da jos pre curand oricum priza aceea de aer am de gand sa o dau jos ca atunci cand merg cu viteza intra aerul in ea si vajaie ca naiba, cat despre logourile acelea ar sa fie date si ele...
eu zik k trebuie neaparat la Stickerul ala cu R32 si kilometrajul ala de pe luneta si Priza de aer de pe cupola ... ii da look de kitch .. fara suparare ...
despre idei ... dupa ce renuntzi la astea de mai sus ai putea sa ii faci semnalizarile de pe aripi si triplele negre , nijte jante mai mari cu buza, xenon , si un eleron foarte mik de 5-10 cm sus , sa nu exagerezi , si o buza la spoiler fatza , praguri si spoiler spate ... si apoi partea tehnica depinde de tine si bugetul pe care il ai ... ai face bine sa incepi cu suspensiile si un turbo . apoi . evacuare , adimisia ... etc ... si un distantzier la rotile de pe spate sa-tzi iasa putin in afara ... Succes La Proiect !