re: CHIPTUNING AUTO
salut - am primit un mesaj privat de la un anume J... (stage3 ) care suna cam asa :
"salut
--------------------------------------------------------------------------------
Salut, daca masina are stock 90cp si 210nm va ajunge la 120cp si 270nm fara nici o problema.Se copiaza softul original de pe masina si se trimite la modificat(la un profesionist care e in domeniu de peste 6 ani).
-nu oricine modifica un soft ecu (in medie sunt 11-14 parametrii de modificat in functie de tipul motorului, unii tuneri nu folosesc decat vreo 4 parametrii pentru a marii puterea motorului ceea ce duce in timp la probleme-- mult fum, turbina terminata etc)
te costa 200euro --calitate garantata
072XXXXXXX George "
- Eu nu cred ca e bine ceea ce faci cu mesajele private dl. George - oricum tu poti crea un nou thread despre ceea ce vrei sa faci .de fapt ... eu raman la ceea ce mi-a facut Turbocip adica un tuning de calitate ( oricum pretul e sub piata - 600 Ron (pret membru 4tuning) fata de 200 E cat ai zis tu ca ar costa la tine )
Nu e frumos!!!
Turbocip mi-a sugerat sa fac un test Dyno inainte si dupa - acolo se vede exact diferenta !
testul costa approx 100 Roni (in targ la Vitan) si este optional
oricum cred ca nici nu este necesar deoarece diferenta este simtitoare dupa ciptuning .
Salut! si nu mai face din astea in viitor - iti vei strica reputatia pe forum
imi pare rau dar nu am putut sa ma abtin sa postez.
Last edited by Paradoxal555; 14-12-08 at 23:49.
|