Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 02-01-10, 10:53   #241
prozatos

Stage 3

prozatos's Avatar

Default Re: Vopsitorie Auto..

salutare
am un cielo...bej casmir e in certificat...cand l-am cumparat sa zic ca era proaspat vopsit cu toate ca fostul proprietar a zis ca nu l-a vopsit el...stii cum e...nici o pb nu se intampla la fostul proprietar ci la ceilalti dinaintea lui
ma intereseaza cat ar costa o vopsitorie totala, cred ca presupune si o pregatire prealabila, adica slefuire la toata masina? am bagat ceva bani in ea pana acum si as vrea sa o pastrez cat mai mult...plus ca e prima mea masina pe numele meu, pana acum am avut doar motociclete
deci un pret estimativ ca stiu ca nu se poate exact pt cielo...
multumesc mult
prozatos is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 16:51   #242
heyladies

Stage 1

heyladies's Avatar

salut , la cat estimezi urmatoarea lucrare: vopsit negru metalizat audi a4 b5, tot in afara de plafon, capota fata si portbagaj. mentionez ca portierele au mici infundaturi. materiale de clasa medie. astept raspuns. ms
heyladies is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 21:21   #243
DriftingCalibra

Stage 5

DriftingCalibra's Avatar

Quote:
Originally Posted by heyladies View Post
salut , la cat estimezi urmatoarea lucrare: vopsit negru metalizat audi a4 b5, tot in afara de plafon, capota fata si portbagaj. mentionez ca portierele au mici infundaturi. materiale de clasa medie. astept raspuns. ms
2500ron
DriftingCalibra is offline   Reply With Quote
Old 15-01-10, 14:40   #244
morbidel

Stock

Salut,
cât m-ar costa te rog un vopsit integral pentru un Fiat Stilo, 4 uşi, culoare alb.

Mulţumesc
morbidel is offline   Reply With Quote
Old 16-01-10, 21:22   #245
calibrazor
Opel Driver

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Opel]

salut. am inteles ca vopsesti si jante. faci si pregatirea adica smirgheluirea ... degresare etc....?? ma intereseaza niste ATS cup pe 15 7.5j. sunt albe dar mai e ciobita vopseaua. le vreau tot albe cat mai lucios. astept un pret pe PM si un timp de lucru
calibrazor is offline   Reply With Quote
Old 17-01-10, 00:48   #246
DriftingCalibra

Stage 5

DriftingCalibra's Avatar

Ti-am raspuns pe celalalt thread.
JANTELE sunt specialitatea mea.
Old 25-01-10, 22:30   #247
Ace99

Stage 4

Ace99's Avatar

salut cat ma costa un vopsit integral la un BMW 318i din 2000 , are o mica indoitura pe usa dreapta spate , pe aceeasi usa o bucata de vopsea sarita de vreo 2 cm asa , pe portbagaj la fel ciobita intrun punct vopseaua , in unele parti a fost chituita cam grosolan de fostul proprietar , culoara este albastrau inchis metalizat . astept un raspuns mersi
Ace99 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-10, 22:35   #248
DriftingCalibra

Stage 5

DriftingCalibra's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ace99 View Post
salut cat ma costa un vopsit integral la un BMW 318i din 2000 , are o mica indoitura pe usa dreapta spate , pe aceeasi usa o bucata de vopsea sarita de vreo 2 cm asa , pe portbagaj la fel ciobita intrun punct vopseaua , in unele parti a fost chituita cam grosolan de fostul proprietar , culoara este albastrau inchis metalizat . astept un raspuns mersi
Aproximativ 3500ron
Old 06-02-10, 02:49   #249
razy88

Stage 4

razy88's Avatar

Pentru un A4 B5 vopsit integral ?
razy88 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-10, 23:11   #250
speedydanutzel

Stock

salut. sunt nou inscris pe site si am vazut ca faci o traba foarte buna la un pret destul de mic fata de ce se practica pe piata. Spune-mi si mie te rog,cam cat m-ar costa vopsirea integrala a unui mondeo mk3. culoarea actuala este albastru inchis metalizat si tot asa as vrea sa o vopsesc. dc.se poate,as vrea 2 variante de pret: cu materialele mele sau cu ale tale. Multumesc mult
speedydanutzel is offline   Reply With Quote
Old 05-03-10, 23:15   #251
DriftingCalibra

Stage 5

DriftingCalibra's Avatar

Salut,depinde de starea masinii , aproximativ 3500ron.
Old 05-03-10, 23:17   #252
prozatos

Stage 3

prozatos's Avatar

salutare
am un cielo...bej casmir e in certificat...cand l-am cumparat sa zic ca era proaspat vopsit cu toate ca fostul proprietar a zis ca nu l-a vopsit el...stii cum e...nici o pb nu se intampla la fostul proprietar ci la ceilalti dinaintea lui
ma intereseaza cat ar costa o vopsitorie totala, cred ca presupune si o pregatire prealabila, adica slefuire la toata masina? am bagat ceva bani in ea pana acum si as vrea sa o pastrez cat mai mult...plus ca e prima mea masina pe numele meu, pana acum am avut doar motociclete
multumesc mult
prozatos is offline   Reply With Quote
Old 05-03-10, 23:19   #253
speedydanutzel

Stock

Quote:
Originally Posted by DriftingCalibra View Post
2500ron
salut. sunt nou inscris pe site si am vazut ca faci o traba foarte buna la un pret destul de mic fata de ce se practica pe piata. Spune-mi si mie te rog,cam cat m-ar costa vopsirea integrala a unui mondeo mk3. culoarea actuala este albastru inchis metalizat si tot asa as vrea sa o vopsesc. dc.se poate,as vrea 2 variante de pret: cu materialele mele sau cu ale tale. Multumesc mult
Old 05-03-10, 23:23   #254
DriftingCalibra

Stage 5

DriftingCalibra's Avatar

Arrow Re: Vopsitorie Auto..

Quote:
Originally Posted by prozatos View Post
salutare
multumesc mult

Acelasi raspuns is pentru tine maestre... stiu cum este,tot pe undeva la 3500 ron. Problemele la cielo sunt vuleurile cele multe,exfolierile / caroserie si rugina pasaje spate. En`joy!

NIGHT TEAM SERVICE OFERA SERVICII:
TINICHIGERIE - VOPSITORIE AUTO - RESTAURARI !
Reconditionåri jante din :magneziu,aluminiu,tablå cu crapàturi sau exfolieri in lac sau Plx. Noantäri in orice culoare,asemenea perlä de orice culoare,ne/metalizat indiferent de granulatie.
Persoanä de contact : Nume - Tonny , Nr. Tel. 0763.514.276 / 0745.162.882
Id mess - NIGHTTEAMRACERS, E-mail : [email protected]
Old 05-03-10, 23:26   #255
speedydanutzel

Stock

multumesc frumos.mai mult ca sigur o sa apelez in curand la serviciile tale
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -