| Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
06-04-08, 00:18
|
|
|
Nissan Driver
 Stage 5
Member of: [Nissan]
|
Re: Vopsitorie Auto..
un raspuns la postul meu se poate ?
|
|
|
06-04-08, 00:30
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [Competitor CNCA]
|
si la al meu
|
|
|
06-04-08, 02:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Xerius
salut. vreau si eu vopseaua asta pe un nissan 200sx s14 :
cat ma costa ?
|
Daca masina nu este avariata,nu necesita tinichigerie aprox. 25 mil.
|
|
|
06-04-08, 02:10
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dj_13055
Salut. cat ma costa si pe mine vopsirea integral a unei dacii 1310.
ea are culoarea alb. si vreau sa o fac alb perlat. multumesc.
|
aproximativ 18 mil.
|
|
|
06-04-08, 10:04
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [Competitor CNCA]
|
cu vopseaua mea sau a voastra? ca mar cam interesa....
|
|
|
06-04-08, 15:38
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dj_13055
cu vopseaua mea sau a voastra? ca mar cam interesa....
|
Cu toate materialele noastre !
|
|
|
06-04-08, 17:32
|
|
 Stage 5
|
zimi daca te ocupi si cu umflarea aripilor
|
|
|
06-04-08, 23:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Addy_Gaman
zimi daca te ocupi si cu umflarea aripilor
|
Prefinisarea acestora dupa ce le face tinichigiul din tabla o fac fara probleme insa,lucrarea propruzisa de tinichigeri nu o pot face eu. Salut!
|
|
|
08-04-08, 01:17
|
|
 Stage 5
|
joi ma duc cu ea sai umflu aripile..unde trebui sa vin sa vb cu tine de vopsit..un pret ceva poti sami dai...asa in mare
|
|
|
08-04-08, 12:22
|
|
Stage 3
|
Salut man, o estimare si pt bestia asta? Reconditionare totala si vopsea calitate superioara  Pt. bara fatza m-am gandit sa-i pun una originala. Mai multe poze la http://Livesexfreechat.com/golf/
|
|
|
08-04-08, 21:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by love4you
Salut man, o estimare si pt bestia asta? Reconditionare totala si vopsea calitate superioara  Pt. bara fatza m-am gandit sa-i pun una originala. Mai multe poze la http://Livesexfreechat.com/golf/
|
33 mil. vopsea si lac preferential , standox-glazurit
|
|
|
09-04-08, 15:35
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by DriftingCalibra
Salutare , am sa incerc sa raspund la toate intrebarile tale
Vreau sa o vopsesc negru mat si cel putin pentru produse, am gasit ceva de la ALSA. ( PRODUSELE DE LA ALSA SUNT CALITATIVE NIVEL SUPERIOR ) insa.... Nu recomand sa vopsesti masina NEGRU MAT ! Cu siguranta in 3,4 luni de zile iti vei blestema zilele si iti vei varsa amarul la Biserici dand acatiste crezand ca devina`i vopsitoru sau pregatitorul.
Ca timp alocat ... in 7 zile lucratoare masina ar insemna sa fie gata , nu este mare smecherie sa matuiesi acea masina de la a la z si sa ii dai un negru mat urgent... mai ales ca se trage in 10 minute vopseaua..
Ca si cantitate ai nevoi de 2 L de negru ca sa iti mai ramana evident jumate  sa fie... rondele , degresant,fullet,chit,sprit'plast,lavete... samd..
Inca odata , ma repet " NU FACE GRESEALA SA'TI BATI JOC DE CEEA CE PROBABIL IUBESTI CEL MAI MULT , MASINA , NU`TI BATE JOC DE TINE SI DE CEEA CE ITI PLACE.
Succes in ceea ce vrei face la masina! 
|
Merci pentru raspuns, nu am mai apucat sa intru pe forum si de aici intarzierea reply-ului. M-ai pus pe ganduri.  . Doar o mica intrebare... de ce zici ca nu ar fi o miscare buna vopseaua mata. Nu tine la soare intemperii sau dejectii de pasari, se pateaza repede sau.... ? Presupun ca fiind mata orice mic incident nu mai poate fi scos cu polish si evident corectarea se va face prin revopsire.
Oricum multumesc inca o data pentru sfat.  Jos palaria. Marea majoritate se grabesc sa ia banii si nu prea tin la calitate.
Din pacate pana acum, la mine, cel care mi-a vopsit toate reperele puse extra pe masina, nu a reusit macar unul singur sa il scoata fara defecte..toate au ori praf, ori bule ori nuanta e gresita.... asa ca in momentul in care voi mai avea retusuri/vopsitorie cu siguranta te voi contacta.
Numai bine.
|
|
|
09-04-08, 19:22
|
|
Stage 2
|
Salut driftingcalibra,
Am si eu o problema , am si un thread deschis aici , in legatura cu jantele am 2 dintre ele zgariate.. toti m-au trimis la tine soo astept un raspuns.. de la tine cu un nr de telefon si sa discutam.
multumesc mult
|
|
|
10-04-08, 00:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DaniGTC
Merci pentru raspuns, nu am mai apucat sa intru pe forum si de aici intarzierea reply-ului. M-ai pus pe ganduri.  . Doar o mica intrebare... de ce zici ca nu ar fi o miscare buna vopseaua mata. Nu tine la soare intemperii sau dejectii de pasari, se pateaza repede sau.... ? Presupun ca fiind mata orice mic incident nu mai poate fi scos cu polish si evident corectarea se va face prin revopsire.
Oricum multumesc inca o data pentru sfat.  Jos palaria. Marea majoritate se grabesc sa ia banii si nu prea tin la calitate.
Din pacate pana acum, la mine, cel care mi-a vopsit toate reperele puse extra pe masina, nu a reusit macar unul singur sa il scoata fara defecte..toate au ori praf, ori bule ori nuanta e gresita.... asa ca in momentul in care voi mai avea retusuri/vopsitorie cu siguranta te voi contacta.
Numai bine.
|
Frate pe langa ceea ce fac sunt maniac,fanatic,dependent de masini,fiind posesorul unui Opel Calibra.
Stiu ce inseamna sa bagi niste bani in masina , sa ai o pretentie la masina , sa plangi sa te rogi sa te bucuri de ceea ce ai si ceea ce se intampla.... asa suntem noi oamenii ...
Bani nu am .. sunt oarecum sarman trecand printr-o perioada nasoala.. insa nu ma incanta sa pun mana repede pe banii tai sa`ti fac masina si peste cateva luni sa regreti ca ti-am facuto... NU FACE ASTA NICAIERI!
La jante mai merge insa pe masina .. nicidecum.
Pasarile iti mananca negru ala mat asa , fara nicio chestie,daca ai atins masina cu un pulover sau cu un fermuar ceva.. s-a dus draQ. las-o asa mai bine.
Imi pare rau pentru experientele neplacute care le-ai avut cu vopsitoria.
Salutare , ai grija de tine si de masina ta , este frumoasa sa o tzii tot asa,placut modificata.
En`joy !!!
Persoanä de contact : Nume - Tonny , Nr. Tel. 0763.514.276 / 0745.162.882
Id mess - NIGHTTEAMRACERS, E-mail : [email protected]
|
|
|
10-04-08, 00:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by surdu
Salut driftingcalibra,
Am si eu o problema , am si un thread deschis aici , in legatura cu jantele am 2 dintre ele zgariate.. toti m-au trimis la tine soo astept un raspuns.. de la tine cu un nr de telefon si sa discutam.
multumesc mult
|
Salut si multumesc celor care au facut referinta.
Astept cu interes sa vad despre ce este vb. ,cat de complexa este lucrarea si sa imi spui pretentiile care le ai ( culoare,luciu,metal ) samd! De restul... ma descurc. Daca ai posibilitatea sa imi faci niste fotografii cu jantele respective ca sa imi fac o idee in mare parte ar fi bine.
Salutare si ramane sa discutam in prealabil pentru o eventuala colaborare.
DriftingCalibra aka Tonny -> 0745.162.882 , intre orele 10:00 si 02:00
|
|
|
|
|