Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply
 
Thread Tools
Old 04-06-09, 16:25   #1
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Rapid si eficient - Curatare in 15 minute !! - ORIUNDE IN BUCURESTI !!!

Igienizare climatronic / aer conditionat auto


Echipamentele de aer conditionat au devenit un standard pe majoritatea autoturismelor. Sistemele de aer conditionat opereaza prin comprimarea unui refrigerant din stare gazoasa in stare lichida care este mai apoi racit la trecerea prin radiatorul masinii. Acest lichid refrigerant curge mai apoi printr-o supapa de expansiune intr-un evaporator, care ii permite lichidului sa se decomprime si sa se evapore ajungand iar in starea de gaz absorbind caldura din aerul inconjurator scazand prin asta temperatura acestuia. In evaporator, refrigerantul circula prin niste tuburi subtiri acoperite cu radiatoare de racire care ajuta in procesul de transfer de caldura. Pe masura ce unitatea de aer conditionat impinge aer prin acest evaporator acesta este racit si ulterior introdus in habitaclu.




Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator, stropi de apa se formeaza pe radiatoarele acestuia. Datorita combinatiei de umezeala, aer rece si intuneric acesta devine un mediu propice inmultirii bacteriilor care emana mirosurile neplacute. De fiecare daca cand sistemul de aer conditionat este utilizat, aerul va trece prin acest evaporator si va lua cu el si duce in habitaclu bacteriile si implicit mirosurile neplacute.

Alte surse de mirosuri neplacute intr-un autoturism pot fi : fumatul, bucatile de mancare sau stropii de bauturi racoritoare cazute pe sub banchete, apa adusa in interior pe talpa pantofilor atunci cand ploua si multe altele.

Prezenta acestor bacterii in interiorul autorismului dvs poate duce nu doar la un miros neplacut ci si la iritatii ale ochilor, ale cailor respiratorii, poate cauza migrene si in mod sigur inrautateste starea de sanatate a celor suferinzi de diverse afectiuni respiratorii.



SOLUTIA ACESTEI PROBLEME ?


Un tratament complet cu aparatul profesional WYNN's Aircomatic II ULTRASONIC impreuna cu solutia speciala WYNN's Airco-Clean ULTRASONIC. Care sunt beneficiile si rezultatele acestui tratament?

•- utilizeaza ultima tehnologie in domeniu respectiv pe cea a ultrasunetelor
•- reimprospateaza nu doar instalatia de aer conditionat ci si tot interiorul autoturismului
•- creat special pentru a elimina bacteriile ce cauzeaza neplacerile amintite mai sus
•- creat special pentru a elimina mirosurile de tutun si alte reziduuri alimentare
•- elimina mirosurile din mochetele, banchetele si tapiteria masinii
•- nu acopera mirosurile ci le ELIMINA
•- durata unui tratament este de aproximativ 15 min
•- ideal pentru igienizarea interiorului masinilor de epoca


pretul este de 100 de ron pentru membrii forumului.
Contact: 0723158052 / 0766720374 / 0755730455 sau YM: for_peky
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 08-06-09, 14:21   #2
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

ATENTIE!


Mai sunt doar 30 de tratamente disponibile la pretul de 100 de ron. Dupa epuizarea lor pretul devine 125 de ron pentru fiecare tratament in parte. Un tratament presupune utlizarea a 100 de ml de substanta. Daca masina necesita mai mult acest lucru va atrage un cost aditional direct proportional cu cantitatea suplimentara de substanta utilizata . In 95% din cazuri un tratament e suficient.

Pretul de 125 de ron este in continuare CEL MAI MIC de pe piata. Daca gasiti mai ieftin in aceleasi conditii va dau banii inapoi !
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 20-06-09, 02:51   #3
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Exista posibilitatea de a ma deplasa in tara dar pentru a face acest lucru am nevoie de un numar minim de clienti astefel incat partea din pret care sa reprezinte cheltuielile de deplasare sa nu fie simtitor de mare. Cheltuielile legate de motorina vor fi suportate dfe catre clienti. Masina mea consuma un 7% si va tb sa ma deplasez de la Bucuresti la voi. Posibil sa leg mai multe orase intr-o deplasare pentru a reduce la maxim costurile suplimentare. Pentru a putea pune la punct o strategie o sa am nevoie sa stiu cati oameni si de unde sunt care vor sa beneficieze de tratament.

Pentru cei din tara care doresc sa beneficieze de acest tratament ii rog sa imi dea un pm cu subiectul igienizare si in continutul lui sa imi lase numele numarul de telefon si localitatea. O sa vad cum fac sa cuplez mai multi membrii din mai multe cluburi sau forumuri astfel incat sa realizez numarul minim de clienti. In momentul in care se va stabili o sedinta de igienizare undeva in tara atunci acest lucru va fi anuntat si pe thread.


Va astept!

Ce pot sa zic e ca , Craiova ar putea fi primul oras pe lista deci cei din Craiova puteti sa incepeti sa va inscrieti. Urmariti threadul pentru updateuri.
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 20-06-09, 13:50   #4
colinmcrae

Stage 3
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 163
Default Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Am facut si eu tratamentul astazi, omul este foarte amabil, s-a deplasat pana la mine acasa. Tot tratamentul dureaza de regula 20 min, si din ce am inteles mai mult sau mai putin in functie de starea sistemului de aer conditionat.

O sa revin cu pareri maine dupa ce o sa folosesc aerul.

Multumesc
__________________
Kia Ceed 1.4 lx best. Abyss Blue.
colindetailing.ro
colinmcrae is offline   Reply With Quote
Old 21-06-09, 23:37   #5
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

iata cateva linkuri menite sa va arate ce poate face o instalatie de aer conditionat. cam ce se ascunde in ele si ce pot cauza.



Recomand cu tarie ca cei care au copii mici sa faca aceasta igienizare. Mirosul urat emanat in masina este ultima faza de dezvoltare a bacteriilor. Ele sunt acolo si ne fac"bine" chiar daca nu resimtim nici un miros.



Cititi articolele ( lungi unele dintre ele) pentru a intelege utilitatea unui asemena serviciu. Dupa link-uri voi posta un mic extras din aceste articole:



http://www.independent-al.ro/sanatat...a-n-boala.html



http://www.cancan.ro/2007-07-17/Boli...nditionat.html



http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...i-mortale.html



http://www.topsanatate.ro/articol/ba...nat-25041.html





Citate:



În cazul în care filtrele aparatului nu sunt curăţate des, germenii prezenţi aici pot cauza conjunctivite virale. Dacă sunt inhalaţi, ei pot provoca rinite alergice sau astm. Mult mai gravă este însă legionelloza, boală cauzată de Legionella pneumophila, o bacterie prezentă în aparatele de climatizare, dar şi în piscine, bazine de ştrand, duşuri de hoteluri. Bacteria produce o pneumonie severă, cu febră mare şi frisoane, dureri de cap, dureri toracice, tuse purulentă şi hemoragie pulmonară. Netratată, boala duce în scurt timp la infecţii ale rinichiului, pleurezie, miocardite, ba chiar şi tulburări nervoase, uneori meningită. Bolnavul intră apoi în comă şi moare.





Virozele respiratorii si alergiile apar din cauza infectiei cu legionella - un microorganism periculos, care se dezvolta in filtrele aparatelor de aer conditionat.
Simptomele bolilor produse de legionella sunt variate, pornind de la tuse si febra, pana la junghiuri in tot corpul, crampe abdominale, dureri musculare si de cap. Uneori, pneumopatiile cauzate de acest microorganism se agraveaza si pot duce la deces.



"Aerul din instalatiile de aer conditionat e mentinut mai multe zile fara sa fie recirculat cu aerul de afara din motive de economie si aceasta poate contribui la raspandirea bolii", a mai precizat prof. dr. Marian Negut. Ocazional, bacteria se dezvolta si in apele de strand, in dusurile de la hoteluri, in instalatii publice de tipul fantanilor arteziene si bazinelor decorative




In tarile Vest europene aceasta igienizare se face la fiecare revizie a masinii si vorba aia ei nu au molozul de la noi si nici "curatenia" de pe strazi .



De aici rezulta ca acest lucru nu e o "fitza" ci e o necesitate evidenta!
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 22-06-09, 08:42   #6
Andrei Suzuki

Stage 5
 
Andrei Suzuki's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 837
Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Suzuki]
Default Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Salut! Faci si incarcari cu freon sau doar curatare?
Andrei Suzuki is offline   Reply With Quote
Old 22-06-09, 10:06   #7
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

am posibilitatea sa fac si incarcari cu freon
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 24-06-09, 17:58   #8
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Citez din feedback-ul dat de clienti la mine pe site


Katalinu, Bucuresti Golf 4

Am apelat la serviciile dlui packard, 101% multumit. Aparate profi, rezultat garantat. Nu prea aveam eu incredere in reusita operatiunii avand in vedere ca in Golful nevestii credeam ca a murit vreo matza ceva ...dar a scos tot ce era in plus ca mirosuri, pana si mirosul specific de tabac. FOARTE TARE!!!

Luni urmeaza si A4 meu, da ?

Spor la treaba !


Kostas, Bucuresti Audi A4 & Audi A3

tocmai am facut si eu igienizarea la clima.
nota 10
multumit acum


Camsonat, Bucuresti, Jetta V 1,9 tdi

Servicii profesionale de calitate.Respect pentru banii clientului.


Alex, Bucuresti, Audi A4 B7

Recomand solutia omului! Dupa ce am vazut cum a iesit masina lui kostas am aplicat si eu acest tratament pe masina mea. Rezultatul, am scapat de primul "damf" dat de climatronic in momentul pornirii acestuia. Foarte buna si pentru fumatori. Cred ca este bine de igienizat la fiecare schimbare a filtrelor de polen/aer.


HRO, Bucuresti, Audi A6 B7 2006 2,7 quattro

adaug si eu un feedback pozitiv, efectuat operatia in urma cu 2 zile, totul ok, punctualitate, amabilitate solutii sigilate etc. recomand.


Kostas, Bucuresti Audi A4 & Audi A3

si dupa o saptamana lucrurile stau la fel de bine ca in prima zi. igienizarea a fost perfecta


Razvan, Bucuresti Audi A4 Avanat, 2004

Rezultatul dupa cateva minute este intr-adevar notabil, evident in cazul in care aerul conditionat avea un damf "aparte" spre putrezit. Misto dracovenie, isi face treaba cum trebuie. Daca mai pui si faptul ca in carte scrie la un an dar la noi poate ar trebui la 6-8 luni si adaugi si faptul ca timpul pe care il astepti in afara masinii cu Marian nu e deloc plictisitor TREBUIE FACUT!


Bogdan, Birlad Mercedes E270 cdi

In sfarsit o persoana care se pricepe si in plus ii si place ceea ce face . Sa speram ca asa va fi in continuare . Recomand la toata lumea si de obicei sunt foarte rezervat in a mai recomanda in domeniul asta de activitate . Felicitari si pt. site , cred ca o sa ai multi clienti si datorita lui .


Anonim, Bucuresti Jaguar XF

Masina mea are un an de zile si am platit pe ea aproximativ 120.000 de euro. Am inceput sa am si eu probleme cu mirosul in masina si am apelat la cei de la care cumparasem masina. Mi-a fost inlocuit filtrul de aer de n ori si cred ca va imaginati ca nu e tocmai ieftin. Din nefericire nu a rezolvat problema. Un prieten mi l-a recomandat pe Marian. Acesta a venit promt cu aparatul minune si in 30 de min nu mai aveam nici un miros un masina in afara de un miros frech de primavara. Mersi Marian si poti fi sigur ca o sa mai ai clienti din partea mea. La asa nivel de servicii si la asa atitudine nu ai cum sa nu ai succes.



Michael, Bucuresti Vw Polo

am facut si eu o igienizare...merita solutia!


Ursu, Bucuresti/ Tg Mures Volvo S60

Merge. MULTAM FAIN! BAi , e ok, nu mai miroase deloc, ba chiar e am si un nou miros placut in masina. Va tin la curent peste 1 saptamana sa vedem evolutia.


Mlozoveanu, Bucuresti Audi A4

Pot spune ca packard e un profesionist...pentru el e alba sau neagra, culoare gri nu o stie...si anume dupa primele 2 interventii la AC a urmat a treia si in final, dupa un an si jumatate am scapat de mirosul de hoit din masina. Apelati cu incredere...nu veti regreta niciun banutz dat!

Merci packard pentru rezolvarea problemei!



Paul, Bucuresti Seat Ibiza 1,2

multumesc pentru aer curat!!! in sfarsit dupa lungi cautari am gasit un om corect dar mai ales eficient; pe langa aceste lucruri omul asta chiar se pricepe; pentru cine vrea sa curete sistemul de aer conditionat de la masina il recomand cu incredere!


Laura, Bucuresti Volvo S40

A functionat si la mine curatarea. Sunt multumita, deocamdata
Astept sa vad efectul si dupa mai mult timp. Urmatoarea curatare ar fi recomandata peste un an, insa la "aerul" din bucuresti am retineri ca efectele ar dura atat de mult.


Voinea - fondator VWFORUM, Bucuresti VW R32 & Vw G5 Plus

Ieri la ora 9 am facut igienizare la PLUS si R32 (la plus chiar se simtea nevoia). Azi dupa ce am mers deja ceva ore bune cu R32ul pot sa zic ca e foarte bine. Absolut nici un miros nu mai apare. Pentru PLUS o sa-mi dea sotia feedbackul in cateva zile.
Oricum packard e un om ce-si face treaba bine si rezultatul ma multumeste deplin.


Serdo, Bucuresti VW Passat



Da, recomand si eu. Saptamana asta am tot avut de-a face cu el:
-preturi piese ok si rapid aduse;
-pret manopera ok;
-disponibilitate excelenta(practic m-a chemat a doua zi dimineata, iar eu povesteam despre problema la 7 seara);
-igienizare atat pt mine cat si pt un prieten...multumiti de rezultat pana acum.

asadar, ii urez succes pe viitor si sa pastreze aceeasi calitate a serviciilor.


Florin, Bucuresti Audi A3 & Audi A8

Gata, m-am incadrat in ultimele tratamente la 100 ron
totul a iesit OK mai ales ca mi-a fost schimbat si filtrul si nici nu vreau sa stiu cat s-a chinuit pana l-a gasit, cand in masina erau vreo 35 de grade
sau, ma rog, aproape OK pentru ca inca a mai ramas un miros de parfum foarte persistent, dar de ala cred ca trebuie sa ma ocup singur ca e a lui nevasta-mea


Alex, Iasi VW Polo

Am facut si eu igienizare la masina in Iasi,domnul Packard deplasandu-se pe meleaguri moldovene.
Nu am decat cuvinte de lauda pentru om si serviciile oferite de el!


Fanta, Constanta VW Golf 5


Si mie facuta igienizarea la AC (scapat de mirosurile neplacute) + diagnoza si rezolvat problema AC pentru ca nu mai baga aer rece deloc. Acum functioneaza super bine. Facute si cateva modificari cu VAG-COM-ul : activare alarma fabrica , activare "leaving home" si un joc de lumini interesant prin stingerea proiectoarelor atunci cand dau flash-uri. Foarte multumit de serviciile lui packard (yce). Mare om , mare caracter. Super baiat cu foarte multa rabdare. Recomand la toata lumea. Multumesc frumos packard.

Bogdan, Bucuresti Volvo XC70

La mine e ok deci sunt happy


Cristi, Constanta Volvo S40

Si la mine e ok! Familia mea multumita!


Michael, Bucuersti BMW 316i din '96


Da mie mi-a facut. Si a iesit bine desi a trebuit sa imi faca si a 2-a oara. Probabil din cauza ca masina are niste ani si nu a mai fost igienizata niciodata. Oricum nu mai miroase.


Dannyboy, Bucuresti Hyundai I 30

Dupa aproximativ 15 minute de tratament au disparut mirosurile cauzate de sistemul de climatizare. Intr-adevar, este o procedura utila. Dupa parerea mea, merita.


Bog54, Bucuresti Hyundai I 30


Å�i eu am beneficiat de tratament ÅŸi este ok, deocamdată. Nu ÅŸtiu cât Å£ine (se spune ca 30000 km) eu nu prea cred, dar pentru cel puÅ£in 6 luni se pare că iÅŸi va face efectul.


Gabym, Constanta Mazda 6

Foarte eficient! Multumesc !


Florin @ caractere , Bucuresti Audi A3 Audi A8

Baieti, eu am incercat cu succes igienizarea lui pe A3-ul din dotare
Il recomand cu incredere, aparatul isi face treaba din plin si rezultatele sunt mai mult decat multumitoare
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 27-06-09, 21:12   #9
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Saptamana viitoare ajung la Iasi! Doritori?
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 30-06-09, 21:06   #10
florinfty

Stage 5
 
florinfty's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 536
Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Am beneficiat de acest tratament si vreau sa spun ca s-a schimbat total mirosul in masina, in bine evident! Multumesc si bafta!
florinfty is offline   Reply With Quote
Old 30-06-09, 22:10   #11
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Thumbs up Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Multumesc de feedback. dupa cum vedeti functioneaza
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 02-07-09, 00:03   #12
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Pe 8 iulie voi fi la CONSTANTA - Doritorii pot incepe sa se inscrie cu un PM cu datele de contact ! !!!!
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 12:30   #13
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Back in Bucharest
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 11-07-09, 14:49   #14
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

Sedinta de igienizare la Galati. cine se inscrie?
aercurat is offline   Reply With Quote
Old 15-07-09, 00:19   #15
aercurat

Stage 2
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Arrow Re: Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat auto - service mobil

preturi promotionae pe perioada VWFest !!!!! la Brasov pe 18 iulie !!!!!!!
aercurat is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -