Am incercat sa pun si alta poza dar e de 3mb ca e facuta la rezolutie mare nu e vina mea si imi tot da this page cannot be displayed sau ceva de genu asta
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Proddigy\"
Am incercat sa pun si alta poza dar e de 3mb ca e facuta la rezolutie mare nu e vina mea si imi tot da this page cannot be displayed sau ceva de genu asta
Hmmm....pai sa incep o sa pun si poze....da e kam urat afara si masinile sunt cam..jegoase....incep cu prima....Renault Megane Classic Albastru 1.6e (PH-30-RGA) pe urma Mazda 6 Top-Line gri-sobolan 2.0 TDI (nu stiu nr p dinafara..k e d leasing) asa......Fiat Punto 1.2(PH-20-RGA....neinteresant)...si piesa de rezistenta zic eu LADA NIVA 4X4 Fabricatie 2005 Nou nouta....asta-i baza...(masina d ***...cik e pt vanatoare)......pai in rest despre mine..nush..doar momo ma stie d aci d p forum...restu poate stiu ori Mazda ori Renaultu d prin oras.....o sa bag si poze...zbye zbye
tng ...nu intzeleg dc mi`ai shters postu` dar fie!! ce am zis yo este un adevar!!! dak veneau cu ele la intalniri conduse de prieteni era ceva!! cum vine un rechin!!! fie acuma...u shtii mai bine !!