Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 15-11-08, 14:47   #8791
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]
Default Re: Diverse discutii

Quote:
Originally Posted by ph88bas View Post
pana acum era care trece primul 400m...acum o dam in soferie ....consum....curbe..plm
hai sa vedem care face si distributie mai repede in buc cu un microbuz...si nu sprienter etc...cu TV-ul frate....deci astea sunt baliverne
si apropo vezi cu casetofonul ala,sa il prinzi bine ca am vazut la mit busters ca se poate muri din asta,sa nu te nimereasca in cap de la socul plecarii...
si la distributzie chiar nu ai nici o sansa,lucrez de mai bine de 13 ani in domeniu....deci cum facem,cum dregem cam tot pe locul 2 cazi.....
adevarul e ca soferia adevarata se vede pe 402 metri.....[asta din pct tau de vedere]
a si uitasem....pe urcare patinezi rau si sansele tale scad...

bonule plecare la braila o vom face din seara asta,stam la lacul sarat,cine mai vrea sa mearga?
ne auzim la telefon...

cristii ce ai patzit ma la masina?e grav?tu esti bine?ai nevoie de ajutor?

Last edited by T@zMania; 15-11-08 at 14:51.
T@zMania is offline  
Old 15-11-08, 14:53   #8792
kok-206

Stage 2

kok-206's Avatar

de aia se intampla ce se intampla prin bucuresti in traficul ala de rahat, ca sunt din astia de la delivery, cu microbuzelele lor care se intrec ei si fac pe grozavii cu masina firmei de o rup in doua...si apoi asculta manele si beau bere la vezica...mama ce s-au mai distrat ei...
Old 15-11-08, 15:34   #8793
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

TAZ-ule, stii ca am vorbit la telefon.
N-are rost sa plecam de asta seara, sa cheltuim bani aiurea, sa stam o noapte in Braila ca sa vedem maine vreo 3 ore de curse.

Plecarea e mai bine s-o facem maine dimineata la ora 9:00 de la benzinaria MOL Di-BAS.
Mai discutam diseara oricum.

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline  
Old 15-11-08, 15:56   #8794
humvee_mmw

Stage 3

humvee_mmw's Avatar

kok-ule stiu un site unde re invate sa plantezi maslini iarna nu ti se pare mai interesant numai perle scoti intra la sectiunea maslinari
humvee_mmw is offline  
Old 15-11-08, 16:01   #8795
kok-206

Stage 2

kok-206's Avatar

mai laurentiu, e cumva un forum cu subiecte restranse de discutie?...sau ne putem expune pararile deschis...exista rasisti aici?
kok-206 is offline  
Old 15-11-08, 16:01   #8796
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by humvee_mmw View Post
kok-ule stiu un site unde re invate sa plantezi maslini iarna nu ti se pare mai interesant numai perle scoti intra la sectiunea maslinari

ce rele suntem
T@zMania is offline  
Old 15-11-08, 16:03   #8797
kok-206

Stage 2

kok-206's Avatar

si pana la urma...ce ti s-a parut asa de deplasat in ceea ce am zis eu?...perla stiu ca e ceva rar si bun
kok-206 is offline  
Old 15-11-08, 16:32   #8798
bobiMOM

Stage 5

bobiMOM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Frate, masina lu BASu, chiar fuge. Tot respectul pentru om si pentru masina lui. I-am zis aseara si ii zic si acum aici, unde vede toata lumea. A tinut piept la o greamada de glume si mistouri si pana la urma a demonstrat ce poate masina lui. Bravo lui! Nu ma cac pe mine. Stiu sa si pierd. Nu bag mana in foc ca daca imi iau anvelope n-o sa fie foarte aproape de mine si asa, insa stiu foarte bine cum sta masina mea pe drum cu anvelope bune.
Intr-adevar, nici eu nu mai am anvelope. Omul m-a prins pe pedala exact cand e asfaltul asa cum e... E rece si eu nu am anvelope. Masina mea se comporta acum pe drum exact asa cum face si pe ploaie. Patineaza mult.
O sa vedem la primavara ce se mai intampla.

Despre discutia asta cu cursa pe traseu virajat, e destul de riscant fiindca n-o sa fie traseul liber. Pozada e pacatoasa si daca n-ai experienta ca lumea si nu sta masina bine pe suspensii, buchsaraie, frane si anvelope o d-ai de parapetzi sau mai rau, o pui d-a latu' in fatza vreunui tir sau te duci de rapa.
Eu cred ca indemanarea asta e doar o ambitie pe care putem s-o punem in practica atunci cand va tine si vremea cu noi. Voi nu vedeti ca si la VTM s-a inchis sezonul? Cred ca baietii stiu mult mai bine cum sta treaba si cred ca sunt mai pregatiti decat noi decat cu vreo 80 la %. Parerea mea e ca ar trebui sa stam cuminti.

Iar daca e vorba sa ne dam cu BASu pe patine... hai sa ne gasim alte lucruri de facut. Omul chiar e sportiv de performatza la capitolul asta.

Hai sa trecem la treburile noastre.
Cine merge maine la Braila? Sunt vreo 200 km pana acolo.
Programul este aici.

Locul desfasurarii:
1.Sos Baldovinesti (Soroli) (etapa accelerare ¼ mila)
Data desfasurarii: 16.11.2008
2.Adresa secretariatului
a) 10.30 – 12.30 sos Baldovinesti
3.PROGRAM
duminica 16.11.2008
• ora 10.30 inceperea inscrierilor pentru etapa de accelerare 402m (competitia se va desfasura pe sos Baldovinesti, de la peco Soroli, catre sos de centura)
• ora 12.30 SISTAREA INSCRIERILOR (insist in disciplina sportiva)
ora 13.00 ora preconizata de incepere a competitie
se vor face curse pe clase si LA LIBER
inscrierile pentru "liniute", se vor face la locul faptei, incepand cu ora 10.30
grupele de participare sunt cele de la Legal Racing
se acorda cupe si diplome pentru locul 1 la fiecare grupa
4.Dupa terminarea concursului, pana la festivitatea de premiere se vor putea efectua curse "la liber" DOAR INTRE PARTICIPANTII LA COMPETITIE

Cei care vor sa mearga maine, eu cred ca plecarea ar fi bine sa se faca in jur de ora 9:00 de la MOL-ul din Bereasca din dreptul reprezentantei DI-BAS (Opel).
BAS-Opel... (ma tu nu cumva ai facut vreo combinatzie cu astia?)

In principiu merg si eu cu duba dc se strang mai multi amatori, dar vreau sa fiu anuntat exact sa nu mai merg ca data trecuta cu 3 oameni in ea. Dc nu merg oricum cu 5-ul...vreau sa vad Wpp-ul in actiune :P
bobiMOM is offline  
Old 15-11-08, 17:22   #8799
Bengy_BLS
VW Driver

Stage 5

Bengy_BLS's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by bobiMOM View Post
In principiu merg si eu cu duba dc se strang mai multi amatori, dar vreau sa fiu anuntat exact sa nu mai merg ca data trecuta cu 3 oameni in ea. Dc nu merg oricum cu 5-ul...vreau sa vad Wpp-ul in actiune :P
vorbim diseara
Bengy_BLS is offline  
Old 15-11-08, 17:43   #8800
ph88bas

Stage 5

ph88bas's Avatar

Member of:
[Opel]

[QUOTE=T@zMania;1865613]si apropo vezi cu casetofonul ala,sa il prinzi bine ca am vazut la mit busters ca se poate muri din asta,sa nu te nimereasca in cap de la socul plecarii...
si la distributzie chiar nu ai nici o sansa,lucrez de mai bine de 13 ani in domeniu....deci cum facem,cum dregem cam tot pe locul 2 cazi.....
adevarul e ca soferia adevarata se vede pe 402 metri.....[asta din pct tau de vedere]
a si uitasem....pe urcare patinezi rau si sansele tale scad...

unde cad eu pe locul 2 vis a vis de tine?
eu am vrut sa demonstrez ceva si am demostrat....
k vrei u cai verzi pe pereti si teribilisme....asat e alta treaba.......posada nu e libera nici noaptea tarziu. eu fac brasovul destul de des si chiar nu poti face acolo ce vrei u! dak vrei ceva virajat.......dute frate la VTM...
ph88bas is offline  
Old 15-11-08, 17:57   #8801
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Ca sa terminam odata pentru totdeauna cu provocarile astea de cacao, sa ne rupem masinile si sa ne facem praf pe nu stiu ce coclauri, ca sa nu ne mandrim pe urma ce cruce frumoasa are ala sau celalalt pe Posada sau pe Paraul Rece, va propun altceva.
Mergem la AMCKART, fiecare se urca intr-un kart si vedem acolo pe traseu virajat cine poate sa scoata un timp mai bun. Fara sa ne rupem masinile si oasele. E un traseu destul de lung, cu viraje si linii drepte, kartul nu se poate rasturna, ne si distram, vedem si cine e mai bun si incheiem discutzia.
Sunt karturi de 6, 15 si 30 CP. (conteaza decat greutatea fiecaruia si calitatile de pilot).

Asta seara vine si Bobby MOM si vedem cum se repartizeaza lumea in masini pentru cursa de maine. Ne gasim la Rond pe la 20:30
DONU' is offline  
Old 15-11-08, 18:43   #8802
ascona78

Stage 5

ascona78's Avatar

Quote:
Originally Posted by T@zMania View Post
bass te provoc cu o masina la jumatatea puterii tale!!!
traseularaul rece-primul radar la iesire posada[spre comarnic...]deci practic pe posada.......cursa contra cronometru.om la plecare,om la sosire ca martori,ne dam pe rand...
si ca sa fie si mai interesant punem si ''ceva '' la mijloc
cursa practic e pe coborare,aici vedem soferia si starea tehnica a masinii.ce zici te bagi?si e si mai aproape de brasov,nu mai trebuie sa vii pana la ploiesti
multa bafta
ps.cu vr-ul ar trebui sa mai incerci,ceva nu a fost in regula aseara cu masina lui donu....dar winning is winning
astept un raspuns
alo! dc vrei sa vezi tehnica o faci pe urcare!nu la vale ca bolovanu`!!!
ascona78 is offline  
Old 15-11-08, 19:27   #8803
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by ascona78 View Post
alo! dc vrei sa vezi tehnica o faci pe urcare!nu la vale ca bolovanu`!!!
imi e indiferent ma gandeam doar ca patineaza rau a lui in panta....lasand gluma la o parte imi e indiferent,urcare sau coborare

ptr bass-ul
tzi se pare teribilism o cursa contra cronometru pe viraje?mie mi se pare teribilism sa mergi cu o masina care sta sa se destrame la o plecare mai puternica de pe loc....
cai verzi pe peretzi nu vad,chiar am vb serios,se vede treaba ca nu ma cunosti.....cine ma cunoaste stie ca nu vb prostii [cand e vb de lucruri serioase]
vrei teribilism?facem o cursa gen pct A [petrom bariera bucuresti]-pct B[petrom km 6] la ora de varf,fara reguli,cine ajunge primul si ne dam pe masini.ce zici nu tzi se pare asta teribilism.... eu tziam facut o provocare raspunsul tau este NU!
deci esti pe locul 2 pana una alta...multa bafta si grija mare cu nebunii astia de merg tare pe posada
exista 3 tipuri de curse la noi:indemanare,402 si vtm corect?

Last edited by T@zMania; 15-11-08 at 19:29.
T@zMania is offline  
Old 15-11-08, 19:51   #8804
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

asta cu pct a -> pct b am curaj sa o fac eu cu scuterul
aprilia sr 50 injection,cu kit pollini de 80 cmc...top speed undeva la 130 km/h,dar atins foarte repede

(dar asta repede,ca presimt ca iar mi se duce injectia...mi se duce cam in medie o data la 3 luni...)
eMH is offline  
Old 15-11-08, 23:29   #8805
humvee_mmw

Stage 3

humvee_mmw's Avatar

pentru eMH asta care oi fi tu "romania trezestete" prietene vb de masini nu biciclete stai parcat
humvee_mmw is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -