|
View Poll Results: Ce parere aveti de 4TuningDays de anul acesta ???
|
|
Foarte buna !
|

|
4 |
15.38% |
|
Buna !
|

|
11 |
42.31% |
|
Proasta !
|

|
8 |
30.77% |
|
Dezastroasa !
|

|
3 |
11.54% |
16-03-08, 11:58
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
Pareri 4Tuning Days 2008 si Organizarea evenimentelor de genul asta!!!
Deschid acest topic cu gandul ca va-ti bucurat de acest eveniment si ca aici ne vom putea descrie ideeile legate de organizarea plecarilor si a acestor feluri de evenimente ce se vor organiza caci cu toti stim ca, comunitatea Ploiesti sta foarte prost la capitolul organizare ................. multumesc anticipat!
|
|
|
16-03-08, 15:15
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Re: Pareri 4Tuning Days 2008 si Organizarea evenimentelor de genul asta!!!
Plecarea de sambata dimineata a fost una dezastroasa, alti care au venit de la sute de km distanta sau organizat si au venit in coloana frumos si au foat si o mana de masini si noi care am fost o gramada nu am fost in stare sa ne organizam si sa plecam cu toti , ar trebui sa instauram niste reguli cand e vb de astfel de plecari sau o persoana desemnata dinainte care sa se ocupe de plecare si sa-i organizeze pe toti ..... sau macar astea ar fi cateva ideei !
|
|
|
16-03-08, 16:00
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
hai nu mai fi supi 
cum 20+ de masini au puut sa vina la 9 acolo la fel puteai sa vii si tu
si tu vrei pareri despre eveniment sau plecare pe topicul asta ?
16-03-08, 16:17
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
|
Eu sincer am plecat mult dupa voi insa v-am prins din urma!
|
|
|
16-03-08, 18:16
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Nu stiu care cum au plecat dar ultima vb pe forum era ca la ora 10 fix e plecarea din poligon nu ca i se scoala lu unu si altul ca pleaca el mai devreme asa am vb asa sa ramana deci cei care au plecat mai devreme nu cred ca are cuiva ceva sa reproseze ......................... Skma tu probabil ai bagat piciorul in ea de iai prins din urma dar uie eu TNG Platon si inca un baiat am mers super frumos intr-o mica coloana .............
|
|
|
16-03-08, 18:22
|
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
lasand deoparte capitolul organizare .... mi-a placut la salon. masini frumoase, fete pe masura, muzica, fum .. Frumos
|
|
|
17-03-08, 00:23
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
tng , ai dreptate , masini frumoase , femei ...frumoase . muzica cat de cat , DAR mie unu mi-a placut mai mult anu trecut , anu asta iar a venit ala cu 200de milioane de masini albe , un rolls si alte alea. Mi s-a parut in prima parte a salonului 90 % fitze , in a 2-a parte impresii si figuri la tot pasu , rar oameni cu care putea sa vorbesti ceva , cel putin alea cu TTu roshu m-au enervat la culme , iar in a 3-a parte urma de fapt adevaratul salon acolo , ce sa zic mi-am petrecut tot timpu .
concluzia e ca io stiam ca tuningul e ceva iesit din comun , adica modificari pe masini de serie rezultatul fiind ceva placut , cu multi cai si dus la extrem dar fara sa iti dai seama . dar cand am ajuns dezamagire mare . a venit patrashcu cu masinile lui albe care inafara de Ursuletzu m3 , totul era cu jante de 20 cromate , masinile de la kiker , sony , log tuning si restu ce mai faceau atmosfera . Nu am vazut un tico sau o dacie modificata ( nu ca am io dacie ) . la fel de bine veneam si io cu touaregu lu tata de la electrica care are jante after market si eram si io un mic patrascu  ) ma durea pe mine la tipar de limuzina de 12 metri , murcielago si mertzane de tot felu iar ala cu corvette si cu shelby cobra trebea dus la retro mobil . poate gandesc gresit dar jumate din ce am zis aici e adevarat . Total dezamagit !!! am vazut si anu asta in parcare masini mai frumoase decat cele din salon , din nou !!! Ciao
17-03-08, 03:43
|
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin] [4Rally]
|
nu pot sa zic ca a fost urat...speram sa vad mai multi ursi in actiune...masinile expuse au fost foarte tari...mi-a placut ...mai putin partea cu cercuri linii si alte "d-astea"
|
|
|
17-03-08, 13:56
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by dj_bengy1988
tng , ai dreptate , masini frumoase , femei ...frumoase . muzica cat de cat , DAR mie unu mi-a placut mai mult anu trecut , anu asta iar a venit ala cu 200de milioane de masini albe , un rolls si alte alea. Mi s-a parut in prima parte a salonului 90 % fitze , in a 2-a parte impresii si figuri la tot pasu , rar oameni cu care putea sa vorbesti ceva , cel putin alea cu TTu roshu m-au enervat la culme , iar in a 3-a parte urma de fapt adevaratul salon acolo , ce sa zic mi-am petrecut tot timpu .
concluzia e ca io stiam ca tuningul e ceva iesit din comun , adica modificari pe masini de serie rezultatul fiind ceva placut , cu multi cai si dus la extrem dar fara sa iti dai seama . dar cand am ajuns dezamagire mare . a venit patrashcu cu masinile lui albe care inafara de Ursuletzu m3 , totul era cu jante de 20 cromate , masinile de la kiker , sony , log tuning si restu ce mai faceau atmosfera . Nu am vazut un tico sau o dacie modificata ( nu ca am io dacie ) . la fel de bine veneam si io cu touaregu lu tata de la electrica care are jante after market si eram si io un mic patrascu  ) ma durea pe mine la tipar de limuzina de 12 metri , murcielago si mertzane de tot felu iar ala cu corvette si cu shelby cobra trebea dus la retro mobil . poate gandesc gresit dar jumate din ce am zis aici e adevarat . Total dezamagit !!! am vazut si anu asta in parcare masini mai frumoase decat cele din salon , din nou !!! Ciao
|
a fost si un tico si o dacie (TAU).....chiar si vreo 2 trabanturi...probabil ai trecut pe linga ele....
|
|
|
17-03-08, 19:57
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jakal
a fost si un tico si o dacie (TAU).....chiar si vreo 2 trabanturi...probabil ai trecut pe linga ele....
|
Stiu , dar decat TAU , tico ala verde l-am vazut era asa de verde ca mai avea nitzel si venea si il manca Milka . Trabanturile erau dragute dar nu despre asta era vorba , era vorba ca erau aceleasi masini ca anul trecut (autohtone) Nu pot sa zic ca a fost chiar naspa dar oricum mai misto a fost anul trecut masinile
|
|
|
18-03-08, 01:32
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
In primele pavilioane au fost in special firme de tuning si oameni cu multzi bani care au investit in acele mashini, iar in pavilionul 17, in cel mare au fost mashinile de raliu si mashinile cluburilor.
Organizarea a fost buna. Am avut unde sa mergem sa mancam, sa bem un suc sau o cafea, am avut o toaleta, am avut voie sa fumam inauntru, a fost un pic de spectacol sambata, iar duminica a fost mega show!
Mult peste nivelul 4Tuning 2007.
4Tuning 2006 a fost iar foarte frumos dat fiind faptul ca a fost prima editzie, daca va aducetzi bine aminte au fost si atunci demonstratii de cercuri si burnout, dino test si concert BUG Mafia.
Dupa parerea mea, anul asta a fost cea mai reusita editzie de pana acum!
Cu organizarea, intr-adevar, Ploiestiul sta inca foarte prost.
Una zicem, alta facem.
La anul va fi mai bine. Va promit eu. Doar sa va dati silintza sa venitzi cand trebuie si eventual cu mashinile gata spalate ca sanu mai pierdem asa mult vremea.
Eu am plecat sa duc mashina vineri la 19:00 dupa ce de la 8 de dimineatza am alergat in continuu ca sa rezolv problemele care aparusera la VR in acest timp, sa o spal, sa repar geamurile electrice, sa vopsesc pragurile si sa montez toate bandourile, am ajuns la Bucuresti, am stat pana la 3 de dimineatza si am aranjat mashina si standul cu baietzii, am ajuns acasa la 4 de dimineatza, am dormit pana la 8 si am venit la Poligon ca sa plecam la Bucuresti cu totii. Eu cum am putut? Repezeala, lipsa de rabdare si nepasarea multora ne-a facut sa nu formam acea coloana mult dorita! Asta e! Mai incercam si alta data! Trebuie sa reusim. Bafta la toata lumea!
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
18-03-08, 08:33
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Poate daca facem plecare la constanta o sa fie altceva , sper . cam acelasi program in ceea ce priveste somnul l-am avut si io si tot am venit
|
|
|
18-03-08, 12:14
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
N-avem cum sa facem plecare cu totii la mare. Unii nu vor avea bani sa mearga, iar cei care vor merge se vor impartzii. Unii pe drumul vechi, altii pe A2 (like me).
Unii vor pleca mai devreme altii mai tarziu..., deci ne gasim la mare. Oricum o sa iasa bahaus!
|
|
|
18-03-08, 20:51
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
N-avem cum sa facem plecare cu totii la mare. Unii nu vor avea bani sa mearga, iar cei care vor merge se vor impartzii. Unii pe drumul vechi, altii pe A2 (like me).
Unii vor pleca mai devreme altii mai tarziu..., deci ne gasim la mare. Oricum o sa iasa bahaus! 
|
Bonule sti ca nu o zic in nume de rau dar daca tot zici ca vrei sa fie ordine si disciplina de ce sa nu hotaram de acum pe ce drum o luam la ce ora plecam si le stabilim si sa ramana decat sa te ocupi u de organizare atunci ............... bafta
|
|
|
18-03-08, 23:49
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
cei cu suspensi sport,spoilere,ruff-scuff...etc, pe A2......ca sa nu lasam baile de ulei si tobele pe celalalt drum....  )
|
|
|
|
|