Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-02-08, 21:49   #1
Bengy_BLS
VW Driver

Stage 5

Bengy_BLS's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]
Default V-ar conveni sa formam un club in care sa fie toti cei cu masini din ploiesti ?????

M-am gandit de ceva vreme sa fac asta ! Avand in vedere certurile din ultima vreme , eu impreuna cu persoane diverse , mebri de cluburi si nu numai , ne-am gandit ca ar fi bine sa formam un club auto cu toti din ploiesti , sa nu se mai faca diferente intre dacii si BMW . nu cred ca este o idee rea avand in vedere ca am demonstra ca intradevar suntem uniti !!! astept comentarii , sugestii si reclamatii aici !!!!
Old 12-02-08, 21:55   #2
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: V-ar conveni sa formam un club in care sa fie toti cei cu masini din ploiesti ???

poi asta ar fi un club de genu 4TUNING Ploiesti,general si strict pentru userii 4TUNING Ploiesti
platon911 is offline  
Old 12-02-08, 22:56   #3
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]
Default Re: V-ar conveni sa formam un club in care sa fie toti cei cu masini din ploiesti ???

NU! problema a fost discutata de 2 sau 3 ori pana acum
Este de ajuns comunitatea 4tuning , daca unii se cred guru asta nu inseamna ca facem diferente in functie de ce masini avem

Topic inchis !
shantzu is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -