Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-01-09, 23:04   #1
P.T.K

Stage 2

P.T.K's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Drift Team Ploiesti

Facem si noi ceva de genu'??
P.T.K is offline  
Old 20-01-09, 00:26   #2
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]
Default Re: Drift Team Ploiesti

Mai exact ce vrei tu sa faci ?
Exista la Ploiesti vreo masina cu modificari pentru drift ? Sunt cativa ursi aproape stock (d.p.d.v. al performantelor )....La Bucuresti acesti ursi erau acum cativa ani buni , acum sunt cu zecile si tot nu a facut nimeni Drift Team...
Daca o sa faceti asa ceva , or sa puneti poze si filme din fiecare seara ,mai exact material pt politie.( stiti bine ca sunt jegosi)
Eu zic ca nu are rost , ramaneti in anonimat , stiti doar voi ce ati facut , unde si cum
Nu are rost
shantzu is offline  
Old 20-01-09, 01:07   #3
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

sintem in urma rau la capitolul motorizare....dar daca ne gandim KNS face drift cu un urs 2,5 12v........
in afara de caldare,noi ceilalti ursari din ploiesti avem multe de invatat in a controla bine un urs........

contact 0766-671407
jakal is offline  
Old 21-01-09, 10:33   #4
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Sarmalutza, vezi de treaba tata.
Ca sa faci Drift ai nevoie si de masini de drift.
Ca sa faci Drift trebuie sa ai si unde. In Ploiesti iti numar 2 ronduri in care poti face ceva de-a latu, parcarea de la supermarket si Sala Sporturilor.
Drift Team e un vis care n-o sa se realizeze aici poate niciodata, si asta din cauza ca n-avem cu ce si n-avem nici unde...
Intr-adevar cei care stiu s-o puna cel mai bine de-a latu si sa mearga cu ea asa sunt Gale si cred ca Grasu GSU.
Singura masina preparata de drift in Ploiesti este Corsa mea si cam atat... Eu o pun de-a latu' mai des decat pun astia ursii

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline  
Old 21-01-09, 11:42   #5
bobiMOM

Stage 5

bobiMOM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Sarmalutza, vezi de treaba tata.
Ca sa faci Drift ai nevoie si de masini de drift.
Ca sa faci Drift trebuie sa ai si unde. In Ploiesti iti numar 2 ronduri in care poti face ceva de-a latu, parcarea de la supermarket si Sala Sporturilor.
Drift Team e un vis care n-o sa se realizeze aici poate niciodata, si asta din cauza ca n-avem cu ce si n-avem nici unde...
Intr-adevar cei care stiu s-o puna cel mai bine de-a latu si sa mearga cu ea asa sunt Gale si cred ca Grasu GSU.
Singura masina preparata de drift in Ploiesti este Corsa mea si cam atat... Eu o pun de-a latu' mai des decat pun astia ursii
Sa nu te loveshti la CORSA....aaa...scuze la CEAS.

Mie spre exemplu ultima data la Bucuresti mi-a placut f mult ce au facut Fram si Jakal...asta avand in vedere starea cauciucurilor, dc le pot numi asa. Nu se ridica la nivel de King of Drift(asta dupa cate stitzi nici Hai-ul nu a reushit) dar pt nivelul de pregatire al mashinilor este ok.

CONCLUZIA: gasim locatzia in vara asta si ne pregatim de mers d-alatul )....mai prin santuri, mai prin stalpi, mai prin porzti....dupa posibilitatzi

Last edited by bobiMOM; 21-01-09 at 12:06.
bobiMOM is offline  
Old 21-01-09, 12:02   #6
P.T.K

Stage 2

P.T.K's Avatar

Member of:

Nu Nu...!!! Fara Portzi!!
P.T.K is offline  
Old 21-01-09, 12:59   #7
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

cand am fost cu fram la ikea am dat cu el cercuri unul langa altul cam cum dadeau haiu cu kns....bine eram pe mocirla aia...dar ne-au iesit vreo 4 cercuri paralel....ne miram amandoi...).....apoi am inceput sa ne departam ca se stricase sincronu".....si sa nu ne facem de ras a luat-o fiecare in ce parte a nimerit.....))

era de filmat aia ca nu se stie daca mai reusim vreodata....)
jakal is offline  
Old 21-01-09, 13:23   #8
P.T.K

Stage 2

P.T.K's Avatar

Member of:

Nahpa ca na-tzi filmat , vedeatzi unde atzi gresit si poate va iesea mai bine...
P.T.K is offline  
Old 21-01-09, 22:19   #9
sittheo

Stage 4

cand am fost cu fram la ikea am dat cu el cercuri unul langa altul cam cum dadeau haiu cu kns....bine eram pe mocirla aia...dar ne-au iesit vreo 4 cercuri paralel....ne miram amandoi...).....apoi am inceput sa ne departam ca se stricase sincronu".....si sa nu ne facem de ras a luat-o fiecare in ce parte a nimerit.....))

era de filmat aia ca nu se stie daca mai reusim vreodata....)
mai mai haiuleee si knsuleee
sittheo is offline  
Old 21-01-09, 22:23   #10
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by shantzu View Post
Mai exact ce vrei tu sa faci ?
Exista la Ploiesti vreo masina cu modificari pentru drift ? Sunt cativa ursi aproape stock (d.p.d.v. al performantelor )....La Bucuresti acesti ursi erau acum cativa ani buni , acum sunt cu zecile si tot nu a facut nimeni Drift Team...
Daca o sa faceti asa ceva , or sa puneti poze si filme din fiecare seara ,mai exact material pt politie.( stiti bine ca sunt jegosi)
Eu zic ca nu are rost , ramaneti in anonimat , stiti doar voi ce ati facut , unde si cum
Nu are rost
shantzule baiatul nu s-a referit la drift ''de performantza''
pur si simplu drift[derapaj controlat]
nu e o idee rea si nici una greu relizabila....sunt catziva soferi cu tractziune spate care au crescut mult in nivel de derapaj controlat,si impresia mea e ca nu se vor multzumi doar cu atat.
daca ei vor sa faca nu intzeleg de ce nu ar face-o?
o fac pe riscul lor si ptr placerea lor si a noastra
ps. situle nu mai da copy si paste la citate mai bine dai direct ''quote''
Old 21-01-09, 22:30   #11
P.T.K

Stage 2

P.T.K's Avatar

Member of:

Mersi Taz , Itzi dai seama ca nu ma gandeam la ceva de rang internatzional sau ceva de genu' asta...am concurat catziva din ploiesti la concursuri de "Drift and Burn" si ma gandeam ca aceai catziva sa fim pusi sub o sigla si sa partcipam grupat si asha mai departe...
P.T.K is offline  
Old 21-01-09, 22:36   #12
GiGiCarbiT
BMW Driver

Stage 5

GiGiCarbiT's Avatar

inchideti topicul va rog!!! nu are rost....!!
GiGiCarbiT is offline  
Old 21-01-09, 22:40   #13
P.T.K

Stage 2

P.T.K's Avatar

Member of:

Nii ma la el na-re voie omu' sa-shi zica parerea ca saritzi voi de cur...in schimb daca erau ale voastre(ideile) erau bune.
P.T.K is offline  
Old 21-01-09, 23:35   #14
bobiMOM

Stage 5

bobiMOM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by GiGiCarbiT View Post
inchideti topicul va rog!!! nu are rost....!!
Aha, inteleg ca nu mai ai nevoie de blocant!!!
bobiMOM is offline  
Old 21-01-09, 23:47   #15
GiGiCarbiT
BMW Driver

Stage 5

GiGiCarbiT's Avatar

boss in 3 zile sunt pe sarme...) blocantu neeaparat...nu se poate fara...am intrat in antrenamente de drifturi....
GiGiCarbiT is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -