Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-05-08, 13:59   #1
Ed_Crane_1983

Stage 5

Ed_Crane_1983's Avatar

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]
Default ONO41 ramane lider in Campionat

ONO41 ramane lider in Campionat

In acest week-end s-au desfasurat la Campulung inca 2 etape din Campionatul National de Viteza in Coasta al Romaniei, etapa a III-a si a IV-a.

Victoria de vineri

Dupa victoria detasata de vineri, Daniel Onoriu a trebuit sa treaca peste problemele tehnice aparute duminica. In ciuda acestor impedimente, ONO41 ramane lider in Campionat. Pe de alta parte, Daniel a anuntat ca s-ar putea retrage din Campionatul de Raliul, cauza fiind lipsa suportului financiar din partea sponsorilor.

Victoria de vineri a fost una clara, la aproape 4 secunde distanta de locul 2. "A fost o victorie frumoasa, si pot sa spun ca am dat maximul. Asta nu inseamna ca masina a fost perfecta: joi am facut electronica la Pitesti, la ing. Necula si am testat-o destul de putin. Am pus roti mai late pentru prima data si atingeau aripile. Fanii de pe traseu mi-au spus ca la viraje scoteam fum din cauza asta. Dar am castigat", a spus Daniel dupa succesul de vineri.

Duminica, ziua problemelor tehnice

Probleme tehnice au aparut duminica: "La prima mansa cronometrata mi-au zburat geamurile. La a doua mansa mi s-a stricat ambreiajul si am ramas fara benzina. Apoi in concurs la prima "dreapta 3" m-am rasucit. Pana am intors masina am pierdut 2-3 secunde. La a doua urcare a inceput ploaia si nu am mai urcat. Am fost mult prea nervos si as fi riscat prea mult."

"Ma vad nevoit ca in lipsa sponsorilor sa renunt la unul din Campionate"

Daniel isi mentine pozitia de lider si subliniaza ca are cativa adversari puternici. ONO41 sustine ca problema de fond este lipsa implicarii sponsorilor. Tocmai de aceea nu forteaza la maxim, pentru a nu genera unele incidente, care ar insemna cheltuieli neprevazute, explica Daniel.

"Eu particip si in Campionatul de Raliuri, dar probabil ca nu voi mai putea sustine financiar ambele campionate. Cu regret va anunt ca ma vad nevoit ca in lipsa sponsorilor sa renunt la unul din Campionate. Si pentru ca la Coasta am sanse reale de a deveni Campion National daca lucrurile vor decurge macar ca pana acum, probabil ca nu voi lua startul la raliul de la Cluj", a declarat Daniel Onoriu.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	chop.jpg
Views:	154
Size:	38.5 KB
ID:	546995   Click image for larger version

Name:	Daniel_ONO41.jpg
Views:	171
Size:	228.7 KB
ID:	546996   Click image for larger version

Name:	podium_Campulung.jpg
Views:	179
Size:	88.7 KB
ID:	546997  

Old 26-05-08, 14:21   #2
adrian46

Stage 4

adrian46's Avatar

Default Re: ONO41 ramane lider in Campionat

E tare...pacat ca nu are sponsori de renume la care banii sa nu constituie o problema
adrian46 is offline  
Old 26-05-08, 16:11   #3
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Nu stiu cum se procedeaza in acest sport, rezultate am la maxim, mai mult nu cred ca se poate, am demonstrat ca sunt rapid pe orice suprafata si cu orice masina si cu orice are motor si roti (SBK (MOTO), KARTING, RALLY, CVCR, FORJA PE STRADA CU TOATA LUMEA PE MOTOCICLETA DAR SI CU MASINA)

Datorita agentiei mele care se ocupa de imaginea mea am avut cele mai mute aparitii in presa si tv in comparatie cu toti colegi mei iar sponsori se puteau vedea acolo unde eu am aparut de foarte multe ori si ar fi fost foarte multumiti de imagine dar si de rezultate.

Sunt sportivi ce nu au aparut niciodata la TV si nu isi promoveaza deloc sponsorii pentru ca nu au rezultate deloc iar mediatizarea lor este 0 dar au sponsori si vin la curse pe banii sponsorilor lor, CE SA INTELEG, CA SPONSORII PE CARE II AU EXISTA DOAR PENTRU CA STIU SA DEA SPAGI SUFICIENTE SAU CARE E MOTIVUL (REAL) PENTRU EU CHIAR NU INTELEG?

Care e motivul in Romania pentru care un pilot de top nu are iar altii care sunt mici din toate punctele de vedere au suficienti sponsori. (nu dau nume pentru ca nu are rost)

PS. Cum spuneam si anul trecut se pare ca acest lucru se confirma din nou: Motorsportul in Romania e greu si se pare ca rezultatele NU CONTEAZA DELOC iar eu personal cred ca pentru a avea sponsori in tara asta trebuie sa ai un navigator influent (cum e cazul catorva sportivi din CRR) ori trebuie sa ai o functie importanta pentru a avea sponsori.

2007 Anul trecut am realizat super performanta, am devenit vicecampion in anul de debut (probabil performanta unica in Romania, 4 victorii in clasamentul general) nu am terminat pe locul 1 pentru ca dupa cate stiti in una din etape mi s-a stricat masina iar adversarul meu direct (Lucien Hora) a luat 20 Puncte in timp ce eu stateam sa privesc pentru ca altceva fara o masina care sa functioneze nu aveam ce face, In CRR am terminat doua etape pe locul 4 in clasamentul general si de doua ori pe locul 2 in cupa Mitsubishi (si in acest campionat am facut performanta unica pentru un debutant)

2008 Anul acesta sunt lider in CVCR, au fost 4 etape din care am castigat doua, celelalte doua le-am pierdut pentru ca am avut ghinion cu masina, in CRR nu am reusit decat clasari modeste si am sa va si zic de ce: Nu sunt bani, mersul tare implica riscuri, iar daca doamne fereste fac un nou accidebt asa cum am facut in 2007 nu imi voi putea repara masina niciodata pentru ca sponsorii nu EXISTA.

Sunt dezamagit total, m-am sacrificat la maxim pentru acest sport iar acest sport nu mi-a oferit nimic in afara de dusmanie si invidie din partea multor persoane implicate in acest sport, in legatura cu Autosolution in care va ziceam ca am primit 300000 euro a fost doar un comunicat in care am vrut sa promovez acest sport, cei de la Autosolution nici macar nu mi-au facut o reducere de 5% pentru piesele pe care le-am cumparat de la ei anul trecut.

Acum in etapa a IIIa la Campulung am reusit sa ma clasez pe locul 1 la o diferenta enorma fata de cel ce sa clasat pe locu 2 (4 sec in doar 3 km inseamna o viata) iar organizatorul ma premiat cu o medalie amarata si cu doua cupe urate si FOARTE MICI iar eu am cheltuit foarte multi bani si am riscat enorm in majoritatea virajelor pentru a ma impune. Multumesc domnule organizator pentru bataia de joc cu care ne-ati premiat si va mai multumesc inca o data pentru conferinta de presa pe care ati organizat-o la care au participat FIX 3 persoane. Intrebarea mea este urmatoarea: Chiar nimeni nu vede ceea ce se intampla in acest sport? Chiar trebuie sa platim orice in acest sport?
Old 26-05-08, 16:24   #4
FUBU_S

Stage 5

Member of:
[Nissan]

"Autosolution in care va ziceam ca am primit 300000 euro a fost doar un comunicat in care am vrut sa promovez acest sport, cei de la Autosolution nici macar nu mi-au facut o reducere de 5% pentru piesele pe care le-am cumparat de la ei anul trecut."

da bine ca le faci tu lor publicitate moca...
sincer te simpatizez ca ai muncit mult pentru a demonstra ceva si sper sa iasa soarele si la tine pe strada pentru ca meriti
FUBU_S is offline  
Old 26-05-08, 20:54   #5
gunball

Stage 5

gunball's Avatar

esti cel mai tare ono, nu avem ce comenta.
gunball is offline  
Old 26-05-08, 21:01   #6
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

E pacat ca un pilot care demonstreaza ca poate nu este sustinut financiar de catre sponsori.

Felicitari, Daniel, si bafta in continuare !
Gabi is offline  
Old 27-05-08, 00:29   #7
Ozeze

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Bravo ONO ... iti doresc multa bafta si stai linistit... fiecare are un dumnezeu ... o sa iasa si pe strada ta soarele
Ozeze is offline  
Old 27-05-08, 02:02   #8
rAdU87

Stage 5

rAdU87's Avatar

Member of:
[Fiat]

Ono VROIAM SI EU UN AUTOGRAF(((((

Esti Cel Mai Tare!!!!!!!!! Multa Bafta Pe Mai Departe!!!!!!

Last edited by EaGle; 27-05-08 at 16:33. Reason: merge posts
rAdU87 is offline  
Old 27-05-08, 10:27   #9
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Multumesc tuturor celor care ma sustin in aceasta perioada. Credeti-ma ca sportul asta este viata mea, am facut multe sacrificii sa ajung aici si cei care ma cunosc stiu lucrul asta. Si eu imi doresc sa se rezolve cumva situatia si sa nu fiu nevoit sa renunt la raliuri. Dar nu cred ca voi reusi si trebuie sa iau decizii rationale pentru ca nu mai am deloc buget.

PS. Stiu ca unii considera ca am exagerat cu laudele in primul post ... Dar toata lumea stie ca rezultate au fost. Suficiente cat sa fiu remarcat. Si cu toate astea, nu am reusit sa obtin nici o sustinere financiara.
ono41 is offline  
Old 27-05-08, 11:05   #10
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

-Daniel nu stiu daca este important dar poti conta pe ajutorul meu cu una din platforme. Oricand ma poti solicita si ti spun ca vin din placere fara nici un cost.....oricand oriunde. Nu vreau sa renunti.....si nu vreau sa mai urci pe moto. Cu respect Florica.
Old 27-05-08, 12:10   #11
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Apreciez foarte mult gestul tau Florica. Deocamdata am platforma si duba pt asistenta, crede-ma ca nu am scris mai sus pt a primii ajutorul cuiva ci pt ca moderatorul daca tot a facut acest topic mi-am varsat si eu necazurile pe acest site in care stiu ca lumea apreciaza ceea ce am facut in motorsport si pt ca am fost aproape de multi de aici pe vremea cand faceam curse pe strada sau „gratare” asa cu ne place noua sa zicem.

Multumesc inca o data pentru ajutor si daca vrei hai cu noi saptamana urmatoare la Rasnov pt ca sunt sigur ca o sa-ti placa sa vezi rachete la start si pe viraje
ono41 is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -