Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Miting moto din cadrul campaniei anti-accidente
WOW ... nu am cuvinte .... sa speram ca acest miting ... va avea un rezultat .. si cineva de acolo de sus dintr`un scaun de piele in care sta ca un nesimtzit ... va face ceva .. sau macar se va intreba .. ce au vrut nebunii ashtia .. despre ce este vorba ....
Motociclistii sunt o comunitate foarte stransa. Asta s-a vazut si azi.
Peste 300 de motociclete au participat azi, 15 aprilie, la un miting de protest. Nemultumirea acestora consta in solutionarea nedreapta a unui accident rutier, soldat cu decesul unui coleg de-al lor. Acesta a fost nevinovat.
Alaturi de Alexx, au plecat astazi de la Arcul de Triumf multe motoare, cu directia Casa Poporului, intr-un mars solidar, cu mesajul - Sa se faca dreptate pentru Alexx !
Comunitatea 4TUNING este alaturi de motociclisti si de cei apropiati lui Alexx.
daca nu este prea dureros,, se poate sa dea cineva mai multe deralo in ce fel a fost nedreptatit alexx? impresionant ce ati facut, mult respect, si condoleante,
Cel mai bine ar fii sa intrii pe forumurile cu profil moto www.sbz.rowww.motociclism.ro si acolo o sa aflii toata povestea.In cateva cuvinte ...un politist imbecil a omorat un motociclist si acum e bine mersi in functie , cu permis de conducere ...un adevarat pericol....mitingul acesta a fost facut pentru a deschide ochii justitiei.
Problema si adevarul sunt undeva la mijloc, ca si intre motociclisti sunt multi care au probleme de discernamant...stau in zona Casei Poporului, plec sambata de acasa si ce sa vad pe strada, numai motoare. Unii baieti stateau linistiti, dar erau si multi bezmetici care se dadeau ca la curse pe linia aia dreapta intre Natiunile Unite si Dambovita, la greu...sfidand politia. Plec si ajung la Rosetii, cine nu sta la stop si braveaza...vreo 10 motoare cu poza decedatului pe cadru...ambalate la maxim...Cred ca baietii aia nu au inteles nimic din toata treaba asta...daca trecea o masina in dreptul ei pe verde si ii facea varza, tot "conservarii" erau de vina....
Nu am nimic cu motociclistii, toata stima pentru cei responsabili si cu cap, care inteleg ca isi asuma un risc majorat, si eu am avut motociclisti adevarati in familie, bunica-meu avea motor, nu gluma, se dadea cu el la curse intre razboaie, stiu ce inseamna...dar pentru cei care braveaza si sfideaza, manati fiind de "apartenenta" la o comunitate sudata, sa avem pardon, dar...toleranta zero...dupa aia tot ei au gura mare...
Dupa cum spuneam, adevarul este undeva la mijloc...
Peace...
yo initziam am crezut ca sunt ceva curse si m-am oprit si am intrebat si am aflat care era ideea si m-a intristat. a fost un gest de solidaritate si respect.