M-am hotarat intr-un final sa scriu despre masina mea.
Era luna august 2007.Foarte multi colegi de-ai mei si-au cumparat masini noi!Unii Opeluri altii Loganuri si altii Chevroleturi(binenteles ca mai erau si altii cu alte marci).CE EU NU SUNT IN STARE?(era de fapt o iesire dintr-o "hibernare ").Lucrand la reprezentanta Opel ,Chevrolet ,Saab din Timisoara,binenteles ca m-am axat pe marcile de mai sus!
Saab-ul a picat din prima, din motive financiare(nu ca nu mi-ar fi placut),deci au mai ramas doua optiuni.
Vroiam dotari cat mai multe si la pret cat mai mic,dar avind si doi copii aveam nevoie si de spatiu.
Dupa multe calcule(e nu chiar atat de multe cum cred unii)mi-a ramas de ales intre Astra classic sau Lacetti(nu vorbim de motorizari acum).
Astra a picat datorita dotarilor putine pe care le primeam la acelasi pret fata de Lacetti(nu ca Astra nu ar fi o masina buna ,eu personal o consider o masina fiabila si destul de frumoasa),asa ca a ramas Lacetti.
Facind in continuare calcule,inca nu eram hotarat :1.4sau1.6?(binenteles ca am exclus si hachback-ul din motive practice pt. mine desi initial plecasem pe acest model).
Trei factori au hotarat decizia de a deveni proprietarul LACETTI-ului SEDAN NEGRU din ziua de azi ,si anume:
1-inca doi colegi de-ai mei aveau asa o masina (si binenteles i-am tot cicalit cu tot felul de intrebari)!
2-un alt coleg s-a oferit sa-mi cumpere Dacia Break din 1989 tocmai la pretul la care ma gandeam , si HOTARATOR
3-masinuta neagra(eu initial nu am optat la aceasta culoare dar acum nu-mi pare rau!) mai avea 2 saptamani si iesea din DEMO!
Avea ~4200 km ,bara fata atinsa(adica zgariata) de un" paralel cu condusul"si roata de pe dreapta spate care lasa aer la 2-3 zile.
Bun zis si facut! Incepand din ziua respectiva dimineata la ora 8.00 eram prezent la semnat condica masinii de DEMO si o predam la ora 17.00.Intre timp am vandut Dacia am mai cerut ceva bani imprumut si bagate frate in leasing!
Asa am ajuns proprietarul acestui LACETTI SEDAN NEGRU PLATINUM 1.6 16V 109 CP.
Mici modificari de atunci pana azi: Xenon h7(adica H.I.D.-uri pe faza scurta)
filtru aer sport (dar in carcasa ca-mi place mai mult si va spun ca suna atat de bine ca parca nu am nevoie de toba sport)
Jante Alutec negre 7j16 cu anvelope 205/45r16 Kumho Ecsta(am avut jante originale de aliaj pe 15)
Am renuntat la orizontala nichelata a mastii fata si in cele din urma am aplicat o emblema de spate pt. ca mi-a placut cel mai mult(stiti ca tot ceream pareri despre cum ar sta cu, sigla sau emblema se spune?,de Captiva. va spun eu: nasol!)Inca nu este complect gata.
Becuri Blue Vision de la Phillips(sincer nu ma prea incanta) pe pozitie fata si faza lunga
A binenteles in prima zi aparatori noroi fata /spate
CAM ATAT SI SPER CA NU V-AM PLICTISIT !
Si cateva poze: