Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 21-04-09, 21:25   #1
gtrally
4Rally

Stage 5

gtrally's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[FOTO]
[4Rally]
Default Mulţumesc, Gicu Nemeş!

Pilotul Alex Filip va ataca sezonul 2009 din Campionatul Naţional de Raliuri alături de un nou copilot, în timp ce Gicu Nemeş, copilotul său în ultimii trei ani, va mai concura doar de plăcere la câteva etape.

Timiş Rally este primul raliu, după 3 sezoane, în care Alex Filip nu-l va avea în dreapta pe Gicu Nemeş. „Gicu Nemeş este ca un părinte pentru mine şi în această perioadă am învăţat foarte multe de la el. Îţi mulţumesc pentru că ai ştiut să mă ţii pe drum. Îţi mulţumesc pentru că îmi eşti prieten şi chiar dacă startul unui raliu nu ne mai găseşte în aceeaşi maşină, sfatul tău îmi este în continuare de folos. Îţi mulţumesc pentru că ai ştiut să mă împingi şi nu voi uita niciodată celebrele fraze „nu redu” sau „bag-o pe interior şi dă-i drumu”. Mulţumesc Gicu Nemeş!”
Alex Filip va ataca astfel sezonul 2009 din Campionatul Naţional de Raliuri alături de un nou copilot, în timp ce Gicu Nemeş va concura doar la câteva etape din competiţia internă. Multiplu campion naţional, Gicu Nemeş a debutat ca şi copilot la Raliul Zăpezii din 1978 şi de atunci a luat startul în peste 220 de raliuri naţionale şi 42 de raliuri internaţionale. „Chiar dacă am 54 de ani, nu mă voi retrage definitiv din motorsport, dar nici nu voi mai lua startul în toate etapele dintr-un sezon. E prea mult pentru mine”, a spus Gicu Nemeş, care va mai concura, de plăcere, la câteva etape din competiţia internă.
Click image for larger version

Name:	alex filip - gicu nemes 2008.jpg
Views:	235
Size:	1.04 MB
ID:	886447 Click image for larger version

Name:	caiet dictare.jpg
Views:	235
Size:	245.0 KB
ID:	886448

Last edited by gtrally; 21-04-09 at 21:28.
gtrally is offline   Reply With Quote
Old 22-04-09, 06:15   #2
marius3030

Stage 5

marius3030's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]
[SKODA]
Default Re: Mulţumesc, Gicu Nemeş!

iarasi interesant!pfffffff
marius3030 is offline   Reply With Quote