Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 23-03-09, 12:21   #1
Cosmin Arsene

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]
Default Vânzările de maşini noi din România s-au redus, în februarie, cu aproape 60%

Vânzările de maşini noi din România s-au redus, în februarie, cu aproape 60%

Potrivit datelor prezentate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile din România (APIA), vânzările de automobile nou nouţe din România s-au prăbuşit, în februarie, cu 59,9%, la 9.082 unităţi, şi cu 61,8%, la 16.190 unităţi, după primele două luni.

Prin comparaţie, în februarie 2008 au fost vândute 22.651 de maşini noi, în timp ce în perioada ianuarie-februarie a anului trecut au fost livrate 42.351 unităţi.

Noutăţile sunt oferite de faptul că, luna trecută, segmentul automobilelor a urcat, comparativ cu prima lună a acestui an, arătând o creştere de 27,7%, de la 7.110 maşini în ianuarie la 9.082 autoturisme în februarie, iar piaţa totală (reprezentată de automobile, vehicule comerciale şi autobuze) a crescut şi ea în februarie faţă de ianuarie cu 28,4%, de la 8.187 unităţi la 10.514 autovehicule, deşi în comparaţie cu a doua lună a anului trecut, aceleşi segment s-a depreciat cu 62,2%, de la 27.817 unităţi la 10.514 autovehicule.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SMS_2.jpg
Views:	541
Size:	10.7 KB
ID:	844003  
Cosmin Arsene is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 14:20   #2
allexutzzu

Stage 5

allexutzzu's Avatar

Default Re: Vânzările de maşini noi din România s-au redus, în februarie, cu aproape 60%

speram ca lucrurile vor reveni asa incet la normal...
allexutzzu is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 15:53   #3
david_makaidj

Stage 5

david_makaidj's Avatar

Default Re: Vânzările de maşini noi din România s-au redus, în februarie, cu aproape 60%

numai cumpara taranii daciile
david_makaidj is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 16:27   #4
marius3030

Stage 5

marius3030's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]
[SKODA]

pai cat sa mai cumpere si romanii loganuri;cred ca 40% din populatie are logan
marius3030 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 17:24   #5
Gyno86

Stage 2

Gyno86's Avatar

Member of:
[DACIA]

Nu-i de mirare ca au scazut vanzarie de altfel... nu inteleg ce cote/target-uri au firmele/dealerii astii de masini? Ei se aspeatpa sa vanda lunar care 5000 de masini?
Asta nu o sa se intample pt ca era de asteptat ca o sa se ajunga intr-un punct in care aproape toata lumea are masina si nu mai are nevoie de o alta,chiar daca cea pe care o detine are 2-3-7 ani , romanul NU ARE BANI ! suntem platiti prea prost , pai cred ca pe lumea asta suntem noi si africanii care muncim pe nici 200 de euro pe luna...asa ca genul de comentarii asupra scaderii de vanzarii ale masinilor NU-SI AU ROSTU

Din partea mea , Dacia sa intre in faliment , ma duc si-mi cumpar o Lada de la rusi sau cine o face , e mult mai una si mai frumoasa estetic.
Gyno86 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 17:44   #6
askhy

Stage 5

Daca nu mai este cu ce, cum sa cumpere omu
askhy is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 19:33   #7
bytzu11

Stage 3

bytzu11's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Opel]
Thumbs up Re: Vânzările de maşini noi din România s-au redus, în februarie, cu aproape 60%

Quote:
Originally Posted by Gyno86 View Post
Nu-i de mirare ca au scazut vanzarie de altfel... nu inteleg ce cote/target-uri au firmele/dealerii astii de masini? Ei se aspeatpa sa vanda lunar care 5000 de masini?
Asta nu o sa se intample pt ca era de asteptat ca o sa se ajunga intr-un punct in care aproape toata lumea are masina si nu mai are nevoie de o alta,chiar daca cea pe care o detine are 2-3-7 ani , romanul NU ARE BANI ! suntem platiti prea prost , pai cred ca pe lumea asta suntem noi si africanii care muncim pe nici 200 de euro pe luna...asa ca genul de comentarii asupra scaderii de vanzarii ale masinilor NU-SI AU ROSTU

Din partea mea , Dacia sa intre in faliment , ma duc si-mi cumpar o Lada de la rusi sau cine o face , e mult mai una si mai frumoasa estetic.

aici ai mare dreptate...
bytzu11 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 23:33   #8
razzwan
Opel Driver

Stage 5

razzwan's Avatar

Member of:
[Opel]

si ce o sa mai scada...
razzwan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -