17-03-09, 19:08
|
|
|
4Rally
 Stage 4
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
Start promițător pentru Victor Dimitriu/Răzvan Hulea
Start promițător pentru Victor Dimitriu/Răzvan Hulea
Prima etapă a Campionatului Național de Raliuri 2009, Tess Rally, a început nesperat de bine pentru echipajul #69, Victor Dimitriu/Răzvan Hulea. Începând în forță, cei doi au reușit să își adjudece primele două probe speciale. Trecerea pe pneuri de ploaie după regrupare s-a dovedit însă neinspirată, cei doi întâmpinând probleme la ținuta de drum a mașinii. Astfel, Victor și Răzvan au încheiat prima zi pe poziția a opta. Ghinionul nu i-a părăsit nici în a doua zi, când au fost nevoiți să abandoneze înaintea startului pe PS 7, din cauza problemelor apărute la transmisia Mitsubishi-ului Lancer Evo 9.
Victor Dimitriu: "Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care ne-au susținut și au crezut în noi. Dedic câștigarea primelor 2 probe speciale fratelui meu "Kalimero"- Rareș Dimitriu, fără sprijinul lui financiar și moral nu aş fi luat startul la această etapă. Mulțumesc pentru încredere, ajutor și susținere lui Bogdan Iancu, Dodo Toma, Gugu Graef, Moatza, Dani, familiei mele pentru răbdare și înțelegere și nu în ultimul rând copilotului meu Răzvan Hulea care este un adevărat profesionist. Sper ca în continuare să găsim sprijinul financiar necesar ca să confirmăm ceea ce am început. Mulțumim și spectatorilor care ne-au repus pe drum pe PS 4."
Răzvan Hulea: "A fost un raliu frumos. A fost primul pentru Victor pe asfalt cu această mașină și primul în care alerg alături de el. Sunt fericit pentru rezultatul obținut în prima zi și sper să fim feriți de ghinioane la următoarele raliuri și să continuăm în aceeași notă ascendentă."
PR Raluca Magdaş
Foto:Gabi Tomescu
Last edited by boy_wonder; 18-03-09 at 10:48.
|
|
|