Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 17-03-09, 14:09   #1
boy_wonder

Stage 5

boy_wonder's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default CNR TESS Rally Alin Mărginean / Gabi Lazăr - Un rezultat mare, cât copilotul!

CNR TESS Rally Alin Mărginean / Gabi Lazăr - Un rezultat mare, cât copilotul!

În week-end-ul trecut echipajul Alin Mărginean / Gabi Lazăr a participat la etapa care a dat startul sezonului competiţional 2009 al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, reuşind un rezultat pe care Alin l-a caracterizat drept "mare, cât copilotul" - victoria la Grupa H.

Prezenţa la start a clujeanului a stat sub semnul întrebării, după ce copilotul său, Virgiliu Dumbrăvan, a acuzat probleme de ordin medical. Echipajul Cătălin Cismaru / Gabi Lazăr a decis să dea o mână de ajutor, Gabi fiind de acord să îl înlocuiască pe Gelu Dumbrăvan pentru această etapă. Alin şi Gabi au reuşit un parcurs ireproşabil, punctat bineînţeles de emoţiile inerente unei evoluţii pe un traseu acoperit de zăpadă, de gheaţă şi apă.

Alin Mărginean : "Sunt extrem de mulţumit pentru rezultatul obţinut. Această victorie îmi redă încrederea, însă în acelaşi timp mă şi obligă pentru viitor. Despre acest raliu nu pot să spun decât că a fost excelent organizat, singura observaţie, minoră de altfel, fiind aceea că probabil s-ar fi putut opta pentru regrupari ceva mai mici. Specialele au fost excelente, chiar şi în condiţiile de traseu date. Mă bucur enorm că am putut să parcurg, pentru prima oară în cariera mea de pilot, speciala Babarunca, pe care eu o plasez în Top 3, în clasamentul probelor speciale de la noi din ţară, din punct de vedere al complexităţii şi spectaculozităţii, alături, bineînţeles de Dângău şi Cinciş.

Îi mulţumesc din suflet lui Gabi, care şi-a adus o contribuţie decisivă la obţinerea acestui rezultat. Mulţumesc, de asemenea, echipajului Vali Porcişteanu / Dan Dobre pentru ajutorul acordat şi îi felicit pentru performanţa obţinută. Mulţumesc echipei de mecanici ai Văru' Nicu Motorsport şi nu în ultimul rând distinşilor noştri parteneri şi sponsori, fără susţinerea cărora această performanţă nu ar fi fost posibilă.
Aştept veşti bune de la Gelu şi sper din tot sufletul să fie alături de mine la următoarea etapă, cea de la Timişoara".

Gabi Lazăr : "Mă bucur pentru această performanţă, în egală măsură pentru Alin şi pentru mine. Nu a fost un raliu uşor, pe alocuri condiţiile de traseu fiind infernale. Am concurat pentru prima oară alături de Alin şi cred că împreună am reuşit destul de rapid să depăşim tracul acestei noi experienţe. Timpii obţinuţi pe probe vorbesc de la sine - am fost mereu în partea superioară a clasamentului, eforturile noastre fiind răsplătite la final cu o victorie".

Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop este TIMIŞ RALLY, care se va desfăşura în perioada 24- 26 aprilie.

În acest an echipajul Alin Mărginean / Virgiliu Dumbrăvan beneficiază de susţinerea câtorva parteneri de marcă: Nicorette, World Class România, Taxofit, Four Seasons Hotel, Glasurit, Pectel, Rally Race Road şi HHHens Printing Agency.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	alin-tess-freelancer-1.jpg
Views:	521
Size:	182.7 KB
ID:	835222   Click image for larger version

Name:	alin-tess-freelancer-2.jpg
Views:	510
Size:	166.7 KB
ID:	835234  

Last edited by boy_wonder; 17-03-09 at 14:13.
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 17-03-09, 15:26   #2
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]
Default Re: CNR TESS Rally Alin Mărginean / Gabi Lazăr - Un rezultat mare, cât copilotul!

felicitari alin meritai un rezultat bun tinand cont ca ai avut multe ghinioane sezonu trecut..la resita erai foarte dezamagit..poate vi la rallysprint la hunedoara va fi si proba cincis..
Old 17-03-09, 16:00   #3
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re: CNR TESS Rally Alin Mărginean / Gabi Lazăr - Un rezultat mare, cât copilotul!

Felicitari Gabi !
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 15:58   #4
Cr0c0 F

Stage 5

Cr0c0 F's Avatar

cine stie castiga
Cr0c0 F is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 21:37   #5
VBogdan

Stage 5

VBogdan's Avatar

felicitari tuturor pt ca s au ajutat si s au sustinu....abia asta inseamna spirit de echipa si fairplay...bv lor
VBogdan is offline   Reply With Quote
Old 19-03-09, 14:36   #6
gabyrally

Stage 2

Member of:
[4Rally]
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Felicitari Gabi !
Multumesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	_BA_5610.JPG
Views:	121
Size:	2.87 MB
ID:	838294   Click image for larger version

Name:	DSC_3471.jpg
Views:	121
Size:	62.0 KB
ID:	838295  
gabyrally is offline   Reply With Quote
Old 19-03-09, 15:31   #7
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Frumoasa poza cu podiumul ! Iti doresc numai d-astea !
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 25-03-09, 13:58   #8
gabyrally

Stage 2

Member of:
[4Rally]
[Streetline-CCC]

sper sa fie cat mai multe
gabyrally is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -