Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Drifturi cu Porsche Cayenne GTS
Un SUV de peste doua tone nu este chiar cea mai buna alegere atunci cand vrei sa faci drifturi pe o pista de curse. Si totusi, acest sofer se descurca exemplar la volanul SUV-ului sau, un Porsche Cayenne GTS de 2.225 kg.
super meserias soferul nota 10 pt ce a facut dar sa nu sarim cu vederea ca il ajuta si masina cu toate ca e grea si mare totusi e un PORScHE...orcum cinste lui
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
Re: Drifturi cu Porsche Cayenne GTS
Quote:
Originally Posted by PaulMIG
Nu Nu, era cu tractiune fata si tragea frana de mana in curbe, n-ai vazut?????? OMG
Am pus o intrebare! Am omorat cumva pe cineva? Intrebarea era daca a facut cu tractiune integrala sau numai cu tractiunea spate! Ti se pare cumva o intrebare atat de tampita DOMUNLE MODERATOR! Mai invata bunele maniere si nu mai fii atat de irascibil! Puteai sa raspunzi politicos, nu sa faci pe desteptul!
Dak ala cu porsheul vi se pare ciudat...atunci ce spuneti de asta...eu l-am vazut acum ceva timp si am ramas perplex..si de cate ori am ocazia ma uit dinnou si ma minunez si ma gandesc ce sofer o fi ala sau ce fel de truck o fi ala??? https://www.youtube.com/watch?v=2J4KdQQIzW4
Un SUV de peste doua tone nu este chiar cea mai buna alegere atunci cand vrei sa faci drifturi pe o pista de curse. Si totusi, acest sofer se descurca exemplar la volanul SUV-ului sau, un Porsche Cayenne GTS de 2.225 kg.
talentat soferul...imi place cum controleaza masina in S-ul ala din plan apropiat...calumea.
ce bine stie sa controleze masina e foarte greu de facut asa ceva insa daca eu as avea un Cayenne nu as incerca nici macar sa trec de 4000 rotati as merge cu viteza legala as schimba treptele de viteza normal as avea grija ca de un diamant de masina nu as iesi pe ploaie