Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Duba blindata de la Volkswagen
Aceasta duba blindata de la Volkswagen a fost lansata pe piata din Brazilia si cu siguranta are ceva special. Probabil este culoarea sau look-ul de samurai, nu suntem siguri inca. Dar ne putem imagina ca daca pretul petrolului nu ar fi sarit in aer, acest "animal" de la VW ar fi facut cariera in Statele Unite si cu siguranta ar fi fost o alternativa de luat in considerare la modelele Hummer H1 si H2. Tot ce ii mai trebuie este un set de jante cromate si sunteti gata sa faceti senzatie in cartier...
nu e o veritabila blindata....puntea fata nu e protejata de nimic,pe la spate nu se vede cum ar fi protejata....deci ideea de blindata care sta pe loc nu are nici o logica,nu credeti?
e deviat din VW CRAFTER botul e identic...conduc una de asta la munca(crafter ma refer) nu e o masina minunata...iar cioplitura asta e chiar hidoasa chiar si pt motivul pt care e creata
Crafterul pe care lucrez eu are 2.5 TDI 144 cp si atat in rest nu mai stiu...o motorizare f proasta din pct meu de vedere se tureza f repede si nu are cuplu suficient