![]() |
Mercedes SL Facelift by Lorinser
4 Attachment(s)
Tunerul german Lorinser a lansat un pachet de tuning pentru versiunea cu facelift a modelului Mercedes SL. Acesta contine un nou spoiler fata, prize de aer laterale, praguri si un nou spoiler spate cu difuzor inclus. De asemenea, in partea din spate mai gasim si un sistem de evacuare cu 4 tobe de esapament si un eleron pentru portbagaj. Jantele din aliaj RS 9 completeaza aspectul agresiv al roadsterului german.
|
Re: Mercedes SL Facelift by Lorinser
nu prea exista mercedes urat, iar la motorizari/motoare/performante sunt INTOTDEAUNA intre primele 3 locuri, cu mici oscilatii si asa o sa fie intotdeauna!
|
Doamneee ce bine arata:shock::shock::shock: ... foarte tari prizele de aer din aripi,si difuzor`ul dintre tobe :twisted:
|
orice iar face tunarii,mercedesul ramane la fel d frumos si elegant
|
Fara cuvinte. Demential
|
foarte elegant kitul
|
frumos si agresiv acest kit dar....DAR...nu prea imi place ca au inlocuit sigla mercedes cu sigla lor :sad:....arata mai bine cu aia originala
|
ma nu vad eu bine sau faruriile de ceata sunt inclinate in parti?
|
superb,te lasa fara cuvinte (in afara de sigla fata )
|
rea foarte rea (si asta in sensul bun k sa nu mai inteleaga altii numai tampenii)
|
Quote:
|
este impresionant :)
|
Sincer nu-mi place ....ciudata rau .....mai toate kit-urile de la Lorinser sunt in stilul asta...:(...pacat pt ca-i o masina frumoasa...
|
Pacat ca baietii de la Lorinser tin neaparat sa isi puna sigla lor pe grila masinii,ar fi aratat mai bine cu una de Mercedes sau cu alta grila complet schimbata. Sa nu mai zic ca la ei trebuie sa scrie Lorinser pe orice componenta in parte, care au schimbat-o, oricat de mica ar fi.
|
Incredibila,tigla si semnatura lor cred k e optional
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning