![]() |
Vorsteiner CLK63 AMG - Black Widow (Vaduva Neagra)
11 Attachment(s)
Vorsteiner CLK63 AMG - Black Widow (Vaduva Neagra)
Toata lumea adora Benz-urile tunate. Si, de ce nu? Sunt agresive, crude si potrivite cu teoria lui John DeLorean referitoare la muscle car: Inghesuie un motor puternic intr-o masina cat mai mica. Sau, in cazul unui S65 AMG , inghesuie un gigantic motor twin-turbo V12 in cea mai mare masina pe care o gasesti. Este adevarat ca nu are cutie manuala, dar la atata putere, de ce sa mai schimbi vitezele? Oricum, Mercedes a vrut sa rafineze una din masinile incarcate cu cel mai mare nivel de testosteron, drept pentru care a lansat CLK63 AMG Black Series. Motorul de 6,2l V8 dezvolta 500cp si 630Nm la 5250 RPM. Dar asta fac toate. Vestea mare este ca AMG a prelucrat suspensiile si mecanismul de directie, transformandu-l intr-un adevarat monstru diurn al soselelor. Acum Vorsteiner lanseaza un nou body kit din fibra de carbon pentru cei deranjati de aspectul pietonal al Black Series. Body kit-ul imbunatateste aerodinamica masinii, aceasta devenind mai stabila la viteze de peste 300 km/h. Ceea ce este crucial. Faceti cunostinta cu Vaduva Neagra. |
Re: Vorsteiner CLK63 AMG - Black Widow (Vaduva Neagra)
in afara de eleronul ala putin ciudat(desii personal imi place cum arata) nu cred ca are cineva cv de argumentat!
este..de nedescris... |
Arata bine, e puternic dar nush , park nu m-ar convinge sa dau pe el cat costa.:suspiciou
|
superb exemplar...arata bine din orice unghi...orice se potriveste de minune pe masina asta :D doar e mercedes nu ? :D
|
carbonul ala din interior :X:X:X
|
absolut bestiala...prea tare contrastul rosu (emblema ) cu negrul de pe janta :X :peace:
|
superba TOATA:peace::peace::peace: ... mai putin eleronul ala :(
|
Quote:
on...cum poate sa arate...sincer imi vine sa am o expresie de copil mic, gen WOW.. Dar sunt sigur ca live arata si mai bine. |
ce-mi place ca e noagra toata ....:-D....aspoape da oricum combinatia rosu-negru e bestiala
|
arata bine cu exceptia eleronului si a schimbatorului care e prea mic si urat :D
|
Super tare .. tipic Mertz ... si care ar fi pretu la asa modificare ???
|
Arata bine masina, dar nu stiu cum ar putea spune cineva ca Black Series`ul original are aspect "pietional". Pt cineva care nu vede bine, poate.
|
:shock:wow,fara cuvinte....cum ar fii sa mergi cu asa ceva prin bucuresti:shock:
|
OAiiii de viata mea
|
imi plac scaunele tip scoica si difuzoru spate sper sa aiba si rol aerodinamic sa nu fie pus de forma ca la logan..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning