![]() |
Kit aerodinamic pentru Seat Leon 1P
4 Attachment(s)
Tunerul german RDX RACEDESIGN a pregatit un nou kit aerodinamic pentru Seat Leon 1P care ii ofera acestuia mai multa agresivitate. Noul kit este compus dintr-un nou spoiler fata care gazduieste LED-uri, praguri laterale si un nou spoiler spate. Bara fata costa 399 euro, pragurile laterale 129.95 euro iar bara spate 349 euro, insa kit-ul este disponibil si ca set pentru un pret de 790 euro.
|
Re: Kit aerodinamic pentru Seat Leon 1P
superb
|
Leduri :shock: hai ma ca nu-i taxi si nici audi ... asa ca mi se pare kitch faza cu ledurile ! In rest arata bine kit-ul :-)
|
asta ii mai lipsea ...sa semene cu un golf 5 gti :| cata lipsa de inventivitate
|
E dragutz Kit-ul asta aerodinamic, da nu-mi place ca i-au bagat toba pe mijloc .
|
am vaz pe strada un seat mai frum ca asta ,ii sta urat cu stopuri cu led albe,mai frum era cu negre
|
smecherescu! :D
|
fata e reusita dar ledurile alea si spatele sunt nasoale
|
nu imi place deloc, da a gti
|
Criminala :shock::shock:
|
kitul arata bine...dar nu imi place ca e prea deschis gri-ul ala de pe deflector si de pe masca...
|
in prima poza chiar seamana cu un GTI...daca ar fi intr-o culoare ar arata mai bine...oricum piesele nu sunt vopsite cand vin asa ca...:-P...cat despre pretz e destul de bine:-)
|
nuprea imi place spatele da... in rest e ok , iar la pretul asta e chiar foarte bine
|
daca as avea seat leon, mias cumpara asa ceva. destul de reusit exceptand spoileru spate.
|
daca vrei sa iesi in evidenta cu bani putini, merge...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning