![]() |
Kit aerodinamic pentru Porsche Carrera GT
2 Attachment(s)
In ciuda faptului ca doar 1.270 de Carrera GT au fost construite intre 2004 si 2006, tunerul austriac Konigseder crede ca un numar semnificant de posesori ar dori sa-si doteze supercarul de la Porsche cu un kit aerodinamic. Urmand a fi prezentat oficial in primavara anului 2009, agresivul kit de la Konigseder consta intr-un nou spoiler fata, un eleron imens, praguri laterale si prize de aer pentru plafon.
|
Re: Kit aerodinamic pentru Porsche Carrera GT
o masina de vis...
|
spoileru fatza km bate spre Reventon
|
pff ce masina plangi langa ea :rolleyes2
|
e crima.....
|
urat kitu` de tuning, parca ar fi facut in vitan! vrei tuning la carrera GT te duci la gemballa...?!
|
De vis
|
NFS Carbon sau Most Wanted , sau NFS Vitan! Stricati Porschele!!! Era sa injur acuma! Asta e frumoasa simpla in...
|
Banuiesc ca sunt destul de studiate aceste componente, dar totusi ca aspect parca as prefera`o stock. Am vazut o Carrera GT intr`o noapte in Bucuresti (cand luase Romania bataie de la Olanda) si imi curgeau balele langa ea.. de emotie imi tremura mana nici nu puteam sa ii fac poza ca lumea :D
|
sincer nu imi place bara fata...cel putin din profil arata oribil
|
eu zic sa nu ami vorbiti asa aiurea in vant...un chit de genul este studiat foarte mult si banuiesc ca are o foarte importanta aerodinamica nu ca este facut asa dupa ochi
|
Quote:
|
se putea si mai bine ca design....
|
oare mai are nevoie de un kit aerodinamic ?
|
Nu vreau sa-l desconsider pe domnu' Konigseder dar s-a intins cam mult....
Pentru kit-ul destinat Ferrari-ului 360 n-au inregistrat nici o comanda si n-ar fi o surpriza ca nici posesorii de GT sa nu fie interesati de oferta lor.... Oricum pe moment este la stadiul de photoshop ce arata mai mult ca un fan-work indragostit de Porsche Carrera GT ce nu dispune de prea mult talent....si nu este nici exclus sa fie doar un "tribut" amatoristic fara pic de legatura cu Konigseder. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning