![]() |
Prezentati-va "bolizii" !
Ar fi momentul sa ne cunoashtem "bolizii" :) .... nu ?
|
dap
3 Attachment(s)
salut! ma numesc alex,am 17 ani..sunt pasionat de mashini..dar si de motoare.Sper sa nu fiu desconsiderat sau luat la mishto datorita vartsei mele.toate cele bune si asfalt uscat!!
|
5 Attachment(s)
Taz
|
BAI SERIOS ACUM.....................
CE SE IMTAMPLA AICI SHADOW???????????? ESTE FORUM DE MATRIMONIALE???? ADICA MIE UNU MI SE PARE EXAGERAT TOPICUL ASTA CU PREZENTATI-VA .............LAS-O INCOLO DE TREABA IN CEL MAI BUN CAZ ERA:\"PREZENTATI-VA BOLIZII\" SAU CEVA DE GENUL. NICI CHIAR ASEA CU PREZENTARI SI DIN ASTEA --->MI SE PARE COMPLET OFF-FORUM TE ROG MULT FA CEVA CA NU MAI SUPORT CHESTIILE ASTE SI DUPA AIA IAR AI SA TE SUPERI PE MINE CA SCRIU PROSTII. |
are dreptate omu' in tot ce zice.
mai avem putin si o dam in asl pls, tot ce ne mai trebuie e o tipa cu care sa se bage toti in seama. :lol: :lol: asa ca mai bine prezentati autovehiculele voastre si cam atat .... pentru ca daca e ceva interesant cu siguranta ne vom cunoaste si personal :) |
Chiar k o dam in matrimoniale.Adica,atunci cand vb de ''bolizi'' la ce te gandesti alex? :lol: :lol: :lol:
PS:ai uitat sa zici cati cai ai 8) :lol: :lol: |
..
eu cand am facut postul.....era alt topic..se numea altfel.!!
|
Alex lasa vrajeala shi fatzi public bolidul... ;)
|
Epy, Braila, 17 ani
2 Attachment(s)
Nu am o poza cu mine langa masina, asa ca o sa pun 2 poze,una cu mine si una cu masina,pot pune mai multe,dar totuti... sa nu o dam in \"matrimoniale\" asa cum zic baietii! bRAILA ruLLz, Epy
|
nice... cum de nu ai venit in gl la event ieri... ? :D
|
ghiciti ce am vazut azi la minion :)
exact un bentley continental GT |
4 Attachment(s)
huh.. ? dc nu i'ai facut poze.. ? aia intradevar se poate chema limuzina... :D
|
1 Attachment(s)
Oltcit 86` club 11 rl ..modificat cu piese de trs e inka in stadiul de proiect...peste 1 an..il scot pe strazi(ma chinui sa il fac biturbo..daca nu pot makar turbo:p)si astea nu`s visuri :) o sa vin si cu poze mai actuale cat de curand asta o am pana acu:)
|
succes Killpacient ;)
|
atata ? ...
asha multzi suntetzi ? ... 4-5 ? :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning