![]() |
Renault Megane
5 Attachment(s)
pozele mele deja va streseaza,apar peste tot dar vreau neaparat idei
|
masina am mai vazut`o! e frumoasa foc!
idei: -renunta la prizele ed pe capota sau vopseste-le in culoarea masinii... (mi-am dat seama ca imita carbonul... dar nu merg deloc cu aceasta culoare) -ATAT! :lol: ca in rest arata bine! Numa` bine! |
hy
multzam de aprecieri,cit despre prize.....................gusturile nu se discuta,nu-i asa?
|
Re: hy
Quote:
1.masina este aurie 2.lumina de sub masina este rosie 3.lumina din interior este albastra 4.lumina din bord este rosie 5.imitatiile de pe capota sunt negre Ti se pare ceva in neregula???...;)...ideea ar fi sa schimbi 2 culori...preferabil albastrul si negrul (prize aer false capota)...in rosu interior si auriu sau ce culoare are masina prizele...parerea mea...stii cum e...;) :twisted: |
1.da e un fel de auriu verzui
2.imi place albastru dar nu mai suport atita albastru cit vad sub masini 3.dupa cum am mai spus imi place albastru iar in interior nu sare in ochi 4.originala(portocalie)vreau alb acua dar nu gasesc leduri 5.sunt de carbon(imitatzie) lafel ca aripeoarele de la stergatoare oricum multzam de sfaturi,mai vb Quote:
|
Mashina e mishto facuta dar vorba lor...mai renuntza la atatea culori...fa-o in doua....contrasteaza-le si vezi ce iese.....doar o idee...decizia iti apartine...
|
3 Attachment(s)
noutztzi pe cotetzu meu:borbet de 16" 205/45/16fatza si 215/40/16 spate
dvd jvc,volan sparco piele,toba carbon |
4 Attachment(s)
mai doua sau trei
|
dupa cum s-a mai spus masina ar fi misto daca te limitai la o culoare max2 ! un negru cu neoane verzi exterior si interior... ! si mare pacat pt ac este TAXI si trebuie 1 sa pui numere si alte desene pe ea de taxi si 2 ca o rupi pe toate strazile si se urca toti in ea ! :(
oricum ca sfat ar fi so faci o singura culoare mai acceptabila... plus neoane la fel in constrast cu culoarea caroseriei si daca ai putea sa renunti la abtipildele de pe ea ar fi perfect! :) bafta in continuare:D |
Nu are cum omul s-o vopseasca alta culoare pt ca asta e culoarea de taxi, galbenul:)
|
personal culoarea chear imi place,multicolora................credetzi ce mi-ash fi pus verzituri pe masina?!?!?!?si neoanele.......s-au spart iarna asta asa ca....
|
5 Attachment(s)
am ceva noutatzi.....
|
parerea mea este ca prizele alea false sunt o mare tiganie
|
pastreaza rosu....e mai "mean"
si fata e prea incarcata |
Re: Renault Megane
cam multe culori,dar daca asa vrea stapanu nu ai ce sa-i faci,leduri poate au la Wizards,incearca acolo.in rest masina e ok am vazut ca te-ai ocupat in detaliu de ea.Bafta daca mai vrei sa-i faci ceva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning