![]() |
Noul Muzeu BMW din Munchen
12 Attachment(s)
Pe 21 iunie 2008 si-a redeschis portile Muzeul BMW din Munchen.
"Muzeul a fost infiintat pentru a cunoaste originile, experientele si dezvoltarile prin care a trecut firma noastra. Ele ne indica directia de urmat, ne inspira forta si inspiratia pentru viitor", a declarat la deschiderea muzeului Norbert Reithofer, Presedintele Consiliului de Administratie. Sunt nu mai putin de 120 de exponate, masini si motociclete care-si asteapta vizitatorii pe o suprafata de 5000mp. Va atasam cateva imagini si un mic filmulet de la deschiderea oficiala Daca treceti prin zona, rezervati-va cel putin cateva ore pentru a-l vizita. |
Re: Noul Muzeu BMW din Munchen
In atestatu meu la limba germana am scris despre muzeul asta :D Ca imi alesesem ca tema istoria BMW. Ce vremuri.. :p
|
e o idee f buna sa ai toate modelele produse de-a lungul anilor :D ........stie cineva noi avem asa ceva la dacia ??? intrarea e pe gratis la museul BMW ???
|
Doamne...cate bijuterii sunt acolo! Superb! Am ramas..."socat"!
|
Au ce arata!
|
Superb ...
Pur si simplu am ramas blocat :| omg |
cate bijuterii prea tare...mi as dori sa fiu si eu acolo
|
Deci nu imi pot exprima in cuvinte , cat de mult asi vrea macar 1 data sa ma plimb prin acest muzeu . Arata extraordinar de bine muzeul . Cand o sa vedem si noi la batrana noastra Dacie un muzeu ?:))
|
merita cu adevarat o vizita pentru pasionati si nu numai.
|
:rolleyes2:D:Dextraordinar muzeu am fost anul trecut la munchen si era inchis muzeul dar sper sa merg in curand poate dupa bacalaureat ca premiu de absolvire am sa cer o excursie aici:idea:
|
Este ceva firesc pentru o marca ca BMW , trebuie vizitat ...
|
semana cu un muzeu Audi
|
cum sa fie gratis? :O
in 2006 am fost in primu 1000 de clienti ai muzeului mercedes si`am avut o gramada de beneficii. ii in stutgart...care are drum merita sa opreasca si sa intre. de 1 an am asteptat bmw`u sa se deschida...si cred ca in iulie daca nu cel tarziu in august il vizitez :P in link`ul de mai jos atasez niste poze de la muzeul mercedes...asa ca sa va faceti idee, cei care nu ati fost, cam cum arata intr-un muzeu de masini, german ! https://forum.4tuning.ro/37-cluj/21868-mercedes-benz-museum.html |
Cand o sa vedem si noi la batrana noastra Dacie un muzeu ?:))[/QUOTE]
Pai nu cred ca are destule modele ca sa faca un muzeu ... ( 1100 ..1300...1310 ... hmm.... neimbatranitul "papuc" ...nova..etc..) sunt vreo 8-9 modele ....si mai sunt cateva proiecte...:) Bafta :) :rolleyes2 |
Mi`am notat .. de facut in viitor: sa vizitez acest superb muzeu..
Pentru cine zicea daca e gratis.. sa fim seriosi.. as da si cateva sute de euro sa stau cateva ore prin el .. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning