![]() |
Volvo S40 T4 vs. ...?
Volvo S40 T4 ~220cp caut doritori.
Preferabil VW Golf GTI :) cu sau fara soft, de mult imi doresc sa aflu cum stau. Ar merge si o Cupra stock, de curiozitate :). In rest, oricine se inscrie, dar nu sub 170-180cp. Sunt disponibil oricand acum in wknd si poate si mai incolo (Buc.). Bafta! V. |
Re: Volvo S40 T4 vs ?
Quote:
|
ezac :P :))
|
a5 3,0 tdi?
|
Quote:
|
ok cu a5-u :).
Cum facem? pm cu detalii. |
Quote:
|
sall ai un PM da si mie datale tale de contact sa stam de vb numa bine:)
|
Quote:
|
Kidule, nu mai paria pe nimeni :).
Am descoperit o problema la un furtun, care mi-a sarit de vreo 4 ori in seara asta, pe langa ca pierde si presiune. Sper sa o rezolv sapt asta, in functie de timp. Pana atunci, suspend thread pls. :( |
Presiunea asta... Whatever, sunt mai mic decat un Golf V GTI, adica un Polo GTI... asa ca presupun ca nu te dai inapoi de la asa o masinuta, nu?! Bine, asta cand e gata masina ta...
|
cand e gata volvo ne adunam toti 3 si gata fara lume numai noi atat da-ti PM cand e, a mea e dornica de afirmare
kiar mi-ar place sa vad cum stau pe langa un pui de gti :D masina usoara raport excelent abea astept, va fi strans:) PS:kidu nu am intrat peste posturile tale cu tauru si altii asa ca fiecare cu a masii...se stie ca cei necotati favoriti produc surprize:) |
kiki,as vrea sa vad si eu cum stau p langa tine :)
|
ok tati:) done:) cand ne vedem cu volvo, cu gti-u vi si matale
|
tzatzichi, cu ce masina ?
Intre timp am izolat problema, am comandat furtunul buclucas si sper sa vina cat mai rpd (tre sa vina din Germania :( ). Am reusit aseara sa imi aduc masina in parametri asa cum e, dar dupa cateva ture de incercare iar s-a slabit furtunul, mai are un pic si sare (e deformat si nu il mai tin colierele). So ... daca vreti sa incercam asa, nu garantez ca o sa tina full-load. Daca nu va grabiti, o lasam pe sapt viitoare, cand sigur e in place furtunul nou. Thx, V. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning