![]() |
BMW 3.0L twin-turbo, Motorul Anului 2008
1 Attachment(s)
BMW 3.0L twin-turbo, Motorul Anului 2008
BMW a reusit sa ia acasa premiul International Engine of the Year pentru al patrulea an consecutiv. Castigatorul a fost motorul de 3.0L twin-turbo cu sase cilindri, pe benzina. Propulsorul de 300 CP se regaseste sub capota mai multor modele, incepand cu seria 1 si continuand cu crossover-ul X6 xDrive35i, spun cei de la motorautorithy.com. BMW a avut sase reprezentanti printre premianti. Au urmat Volkswagen 1.4L TSI si 2.0L FSI. Motorul V8 de 4.0L instalat pe BMW M3 a ocupat locul IV, urmat de Mini 1.6L turbo si 5.0L M V10. Juriul competitiei e format din 65 de jurnalisti din 32 de tari. Acesta a premiat de asemenea si alte marci auto, la diverse categorii, dupa cum veti vedea in lista care urmeaza. PREMIANTII Motorul Anului 2008: BMW 3-litri Twin-Turbo (135, 335, X6) Cel mai bun motor nou al anului 2008: BMW 2-litri Diesel Twin-Turbo (123d) Motorul ecologic al anului 2008: Toyota 1.5-litri Hybrid Synergy Drive (Prius) Cel mai performant motor al anului 2008: Porsche 3.6-litri Turbo (911 Turbo, 911 GT2) Sub 1-litru: Toyota 1-litru (Aygo, Yaris, Peugeot 107, Citroen C1, Subaru Justy) De la 1 litru la 1.4-litri: Volkswagen 1.4L TSI Twincharger (Golf, Touran, Tiguan, Jetta) De la 1.4l la 1.8l: BMW-PSA 1.6l Turbo (MINI Cooper S, Clubman, Peugeot 207/308 ) De la 1.8l la 2l: Volkswagen/Audi 2-litri Turbo (A3, A4 Cabrio, A6, TT, Eos, Jetta, Golf GTi, Seat Altea, Leon, Skoda Octavia) De la 2l la 2.5l: Subaru 2.5-litri Turbo (Forester, Impreza, Outback, Legacy) De la 2.5l la 3l: BMW 3-litri Twin-Turbo (135, 335, X6) De la 3l la 4l: BMW 4-litri V8 (M3) Peste 4 litri: BMW 5-litri V10 (M5, M6) |
Re: BMW 3.0L twin-turbo, Motorul Anului 2008
Acest clasament spune tot, pt carcotasii acestui forum...anti-BMW
|
BMW rulez :D:D
|
Cred ca era de asteptat sa fie ales motorul anului.....
Cat despre clasament ce sa zic......cred ca arata clar cine este NR 1 dintre producatorii de automobile.....BMW RULLZZZZZ P.S. L-atzi vazut cumva pe Mertz...? |
Quote:
|
BMW rupe tot...
|
degeaba...BMW intotdeauna cel mai tare din industrie...:X:X:X:X:X..LOVE BMW!!
|
Asta este inca o lectie data de profesorul BMW celorlalte marci auto...in materie de motorizari :) ... Din cate stiu eu... (parca am vazut la Top Gear ) McLarenu'ul are motorul conceput impreuna cu BMW... sau chiar in totalitate BMW... Asa stiam eu...aqm dak cineva stie mai bne sa ma corecteze :D !
|
Topu asta e pentru toti care sunt impotriva constructorului bavarez...
|
vai ce mai sariti de cur in sus ...frate fiecare isi alege ce doreste in functie de bani nevoi si preferinte ! ce atata bmw bmw ....sa nu uitam totusi ca japonezele la fiabilitate fac tot ! asa ca hai sa nu ne mai dam rotunzi toti care avem cate un bmw de pe vremea cand nici nu erati nascuti !
|
Quote:
|
Quote:
|
Surprinzator .....Mercedes nu se afla printre nominalizatzi .....Hmmm......
|
BMW .... forever.... de fapt cat esti in foarea varstei si vrei adrenalina iti iei BMW,,,dupa 45-50 ani treci la mercedes
|
Acuma cateva luni bune un prezentator de masini din RO ...era la un targ...si sa intalnit cu directoru de la mert.....prezentatoru l-a intrebat..........convingem cumpar motoru tau nu pe cel de BMW si a zis ca nu poate....a zis ca poate doar sa-l convinga sa cumpere masina.......BMW are masini mai sportive....iar mert se axeaza mai mult pe latura de comfort
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning