![]() |
Sah Mat: Lorinser ML Black & White
5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...528032592f.jpg
Sah Mat: Lorinser ML Black & White Antagonismul pieselor negre si albe care populeaza tabla de sah se regaseste in creatia celor de la Lorinser, denumita Sportservice ML Black & White. La baza sta Mercedes-Benz ML 320 CDI, o prezenta impunatoare prin definitie. Jantele mate sunt de 22 de inci, avand un design cat se poate de elevat. Grila mata si geamurile fumurii contribuie la aspectul agresiv si totodata misterior al lui ML. Elementele aerodinamice de la Lorinser, bara fata, pragurile si bara spate, alaturi de evacuarea care se face mai degraba auzita, decat vazuta, intaresc increderea de sine a Benzului. In ciuda aparentelor, ML Black & White se dovedeste a fi in principiu un pacifist, si ne dam seama dupa albul imaculat in care a fost imbracat. Dar aceasta poate ramane o impresie, pentru ca suspensiile Lorinser ofera un mers sportiv si viraje pe masura. Modificarile celor de la Lorinser au continuat si sub capota. Astfel, cu ajutorul Lorinser Diesel Module, performantele motorului V6 320 CDI au urcat de la 224 CP si 510 Nm la 261 CP si 580 Nm. ML Black & White nu ramane la statutul de show car, ci poate fi achizitionata de la Sportservice Lorinser. |
Re: Sah Mat: Lorinser ML Black & White
frumos ml ...se stie un pretz ceva ?
|
intradevar minunat. a inceput sa imi placa ML-ul, iar albul vad ca este la moda, scoate cel mai bine in evidenta o masina!
|
e tare...nu prea imi plac jantele...nu se potrivesc pt ce au facut:D
|
Cam frumos....
|
apache ultima dorinta?
o tura cu asa ceva doamne.... |
Quote:
|
Da da bine in alb cu ceva elemente negre.
Frumos mai multe comentarii sunt de prisos. |
Arata bn,pacat de jante...mari schimbari nu vad la exterior ...jantele,pragurile si tzevile de esapament...arata bn...iar fi stat mult mai bine cu niste chrom`uri :D :) :shock:
|
dap, manele
|
arata bine imi plac jantele si tobele super
|
Beeee KOOOOLLLllllll :P
|
era mijto tare in opinia mea o grila mai mare..dak se poate neagra....gen GTI...
|
super frumos ml-ul,frumos contrastul dintre jantele negre si culoarea masinii.
|
arata super contrastul ;) cam simplutz asa... tin minte ca am vazut si un VW de la ABT care arata la fel de bine si era facut cu aceleasi idei
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning