![]() |
RSR Scion tC pregatit pentru drift
15 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...cab5a921bb.jpg
RSR Scion tC pregatit pentru drift Toyota a anuntat ca va include in competitia Formula Drift din acest an si modelul RS*R Scion tC. Bolidul e echipat cu un motor 3SGE Beams, o turbina HKS GT3037 si intercooler, un boost controller Blitz Dual SBC si un sistem de management AEM EMS. RS*R Scion tC dezvolta 400 CP, fata de 161 CP, puterea masinii stock. Modificarile pentru competitie continua cu o cutie secventiala in cinci trepte G-Force, ambreiaj din carbon Tilton, sistem de franare Project Mu, arcuri RS-R, scaune sport Sparco Corsa si un kit exterior aerodinamic. Jantele lui RS*R sunt Enkei RPF1, incaltate in cauciucuri Toyo Proxes R1R. |
Re: RSR Scion tC pregatit pentru drift
wow...asta da masinutza....seamana cu celica..model 2003...atat exteriorul cat si interiorul...mai exact bordul k in rest nu mai e stok.:P:P:P
|
ce geometrie ciudata are la rotzi
|
Da frumos bolidul.
Dar totusi este o masina pentru DRIFTURI. |
wow, arata super :D
|
arata destul de bine, mai ales ca e echipata special pentru drift. Eleronul ala parca e destul de inalt totusi...
|
on frumusete...n-am cuvinte
|
Nissan Silvia
Honda S2000 https://img363.imageshack.us/img363/8044/41207532lf4.jpg si acu cutia asta... |
Bestiala........;)
|
Imi place foarte mult cum arata , si imi place cu cat au ridicat putera in cp a motorului , o adevarata masina tunata
|
faina masinuta!
motorul e ca la a mea doar ca nu am turbo pe ea!! |
ba spuneti-mi si mie cum postez o poza ?ca am incarcat-o pe imagehack da se vede mare?
|
... intotdeauna am zis ca TC-ul e o masina frumoasa, dar acum e superbaaaaaaaa, bravo frateeeeee, asa se face tuning !!!!!!!!!
|
Quote:
|
Dap,frumos bolidul...chiar arata bine :lol::shock::D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning