![]() |
4TuningDAYS CLUJ la Iulius Mall - 17-18 MAI 2008
Salon de tuning, show si drift si curse de viteza...
supereveniment la Cluj in 17-18 mai cel mai complex eveniment al anului... In primul rand. veti vedea mai multe din masinile castigatoare la 4tuningDAYS Bucuresti. Veti vedea si masinile care au fost terminate dupa aceea. Surprize si noutati. Expozitie de tuning. Toate concursurile oficiale de tuning si sunet. Curse de viteza in nocturna!!! Indemanare si drift, SHOW & BURN Sambata seara, la ora 22, masinile vor putea iesi din locatie pentru a merge la o nocturna, liniute organizate de KO Racing. Duminica, iarasi expozitie si concursuri, impreuna cu etapa 2 de burn-out. Cei care au fost la Bucuresti, la 4tuningDAYS cu siguranta stiu despre ce e vorba. Concursuri noi, masini noi, distractii noi, plus premii !!! Cel mai fierbinte weekend al anului. Masini, tuning, fum de cauciucuri, fete, concursuri, liniute, totul in numai 2 zile. Cazare gratuita, participare gratuita la expozitie si liniute pentru cei inscrisi pe 4tuning. Premii interesante. Vom face, ca de obicei, topicuri pentru fiecare punct de interes. Spectacol la maxim, oferit de: Revista 4TuningRO, Iulius Mall, KO Racing https://forum.4tuning.ro/imagehosting/34803737541f65.jpg |
Re: 4TuningDAYS CLUJ la Iulius Mall - 17-18 MAI 2008
ce bucurie,inca un show:D:D:D in parcarea iulius mall ? sau unde v`a fiii mai exact ?ms anticipat
|
:((si eu am drum acolo pe 20 :|
|
ooooo daa... trebuie sa fiu acolo neaparat
|
ce surpriza placuta! inca un show ;) abia astept!
|
Ooooo...in sfarsit si in cj...ma gandeam oare daca se mai intampla ceva prin cj asta legat de 4tuning...si uite k a venit si klipa...clar o sa fiu akolo100%:D
|
apropo pentru cei care nu sunt inscrisi pe 4tuning kt e pretul de intrare/participare??
|
Chiar o sa fie bomba ... :)
De abia astept .... Hai bucurestiule .. facem brigada sa mergem peste clujeni ? :D |
super tare. poate ajung si eu
|
pfuu...nush dak pot ajunge:( este imediat dupa examenul la mate:(si dak nu il iau..adio 4tuning...
cum adik cazare gratuita pt cei dp 4tuning?pentru cei care au account pe forum?sau cum:) |
Da Santose facem brigada mare a la bucharest :lol:
Suna al draq de bine |
Quote:
|
Bring it on :)
|
Nu am citit eu bine sau a spus ceva de CAZARE moca? :D
|