![]() |
Seat IBIZA... auto emoción evolution
Tocmai m-am apucat azi sa demontez la Ibiza sa ii fac anumite modificari... vreau sa termin tot ce am in plan pt ea intr-o singrura saptamana... fac tot posibilul sa reusesc...
V-a suferi modificari atata la interior cat si la exterior. O sa revin cu ceva poze mai tarziu... cu masina demontata... |
Re: Seat Ibiza 1.2 12V Proiect modificari de o saptamana
asteptam poze atunci si bafta la proiect
|
9 Attachment(s)
Ce sa spun am inceput demontatul... pentru inceput cu consola centrala... si cu cele 2 ornamenete de la schimbatorul de viteze care vreau sa le dau un aluminium look... Intre timp daca tot am demontat am dat o fuga pana la Seat si am achizitionat si un suport de pahare daca tot am inceput munca.
La exterior am niste pleoape de la JE Design. M-am hotarat ca farurile sa fie cu angel eyes. Capacele de oglinzi vreau sa le vopsesc in negru (black magic) pt ca zic ca o sa dea bine deoarece vreau sa pun si folie pe geamuri. Vreau de asemenea sa ii fac plafonul negru. In mare cam atatea imi vin in minte... Poze cum arata masina acum |
aoleu printzule, o demontasi de tot saraca de ea :P, poate poti sa imi zici si mie cum ai dat jos fata de la consola centrala ... vreau sa ii trag o folie de carbon ;)), bafta si asteptam poze cu derularea proiectului
|
1 Attachment(s)
mda... se da ff simplu:) sincer scoti sertarasul si casetofonul + capacul acela de sub clima si este prinsa in niste taroxuri le dai pe alea jos si iese relativ ff usor:) uite iti atashaz o poza mai jos sa vezi unde se afla
|
ms mult ... sa vedem ce iese. Ornamentele de interior de unde le-ai luat sau de unde o sa le iei ca la seat au niste preturi de fugi ????
|
Am scris ca o sa le dau un aluminium look o sa fie vopsite:)
|
oau....vad ca nu glumesti cu demontatul...spor la treaba acolo :)
|
Spor la treaba si hai s avedem ce iese..
|
5 Attachment(s)
Quote:
Mai vin cu un update mi-am adus aminte ca am o plafoniera de vw bora (de pe fosta mea masina)... si m-am gandit ca da mult mai bine decat cu cea de Seat. Asa ca m-am apucat de treaba si in 10 min am si montat-o... Am pastrat gemuletul de la plafoniera de Seat pt ca era mai inchis la culoare. Poate mai tarziu o sa pun una de W8 da avand un buget mai limitat merge si asa. |
uite inca o plafoniera f tare tot de pe o bora ....
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1173284539 |
adica bora ta ... sorry nu m-am uitat atent la post :( o mai ai ?? e f tare masina :D
|
e bine....azi un bec...maine un xenon...poimaine un dvd si tooooooot asa...!!! :)))
|
Quote:
Quote:
E si cu tine acuma... e masina prieteni mele nu cred ca o sa aiva nevoie de asa ceva... da oricum o sa ii mai pun cate ceva legat de confort... Apropo de media ma intereseaza un casetofon orginal de seat :) |
te-ai gandit bine cu modificarile astea.....si eu am pleopele de le Je Design.....dsunt foarte calitative....si plafonul il am negru...daca vrei arunca o privire si poate te mai insipira ceva.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning