![]() |
Hyundai Coupe SIII
4 Attachment(s)
Hyundai Coupe SIII Noua generatie a lui Hyundai Coupe poarta denumirea SIII. |
Re: Hyundai Coupe SIII
arata bine....dar tot un wannabee ramane:D
|
arata bine ...mie imi place...nush dca sunt sigur dar avem deja cateva pe strazi
|
Arata bine....mai bine decat modelul vechi :)
|
park imi placea mai mult exterioru de la cel vechi..la asta interioru e mai..vesel sa zic..simplu dar frumos.
|
"super tare"."beton","misto","adevarata","etc"......acela si hyundai naspa!
|
Un face lift care nu ne spune prea multe si motoare mult prea slabe pt. un coupe.
|
mie imi place mult mai mult varianta de inainte
|
pacat k arata ff bine shi generatziile mai vechi shi acesta...problema e k nu sunt modele performante , dar la cat costa ishi fac treaba destul de bine...posesorii de coupe sau cei apropiatzi modelului shtiu mult mai bine ce poate mashina shi mai ales shtiu k ambreiajul se duce la 5000km
|
mie cel putin imi place f mult :)
|
si mie imi place cum arata , la motorizari nu exceleaza
|
Mie imi aduce din spate si din lateral a ford puma... :/ nu ma incanta.. e ok, dar nu exceleaza..
si in + ce e cu motrul acela de pietar de 1.6 103 hp? totusi nu e masian de mers la pieta wtf? imediat te face si un logan... |
Quote:
BULSHIT !!! |
Parca era mai frumoasa generatia trecuta si asa cum s-a mai spus masina merita si un motor cu cu mai multi CP. Oare consuma la fel de mult ca generatia trecuta?
|
mie imi place mult cum arata.motor de 103 cai???mi se pare cam putin pentru lookul masinii.cat despre consum,e la fel de mare ca si la generatia trecuta.pentru motorul de 2.0L DOHC cutie manuala:
Consum / Emisii CO2 litri/100km /g/km - urban 10.9/261 - extraurban 6.4/153 - mediu 8.0/193 motor de 2.7L V6 Consum / Emisii CO2 litri/100km /g/km - urban 13.9/330 - extraurban 7.6/182 - mediu 9.9/236 |
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning